קאברים לפינק פלויד..

loomer4

New member
למען האמת.

דרים הם גם הרבה יותר רכים מרוב להקות הפרוג מטאל ששמעתי, הם מאוד יוצאי דופן מהרבה בחינות.

אתם לא חושבים שכל הוויכוחים

הקטנוניים האלו הם ... קטנוניים וחסרי תכלית? אולי תפרגנו אחד לשני, במקום? הגיע הזמן.

CrazySheep1

New member
זאת דעתי, סבבה?

ואני התכוונתי רק מבחינה מוזיקלית. אין לי מושג מה קורה בתוך הלהקה.

The Walrus

New member
הגיטרות דומות??

פטרוצ'י גיטריסט טוב אבל חסר פיל לגמרי (אחרי הכל, מטאליסט - לא בקטע של סטיגמה אלא בקטע של בתור אחד שמושפע ממטאל שבו אין פיל כמעט...), וגילמור... טוב, זה גילמור. פטרוצ'י בחיים לא יצליח לנגן כמוהו.

MilkShack

New member
יש קאבר לכל הדארק סייד.

בשנת 2005 הוציאו חברי הרכב הרגאיי, Easy Star All-Stars אלבום כיסוי מלא ל-The Dark Side of The Moon בשם Dub Side of The Moon (דאב הוא תת-סגנון של הרגאיי).

אולי מישהו מכיר..

לא מזמן הייתי באיזו מסעדה.. ובזמן שחיכינו להיכנס פתאום תפסתי את עצמי מזמזת פינק פלויד... אבל אלו לא היו פינק ]לויד כמו שאני מכירה.. זו היתה זמרת עם קול ממש מקסים, מבצעת קאברים של הפלויד בגרסה מממ... אני לא ממש יודעת איך לקרוא לזה... סווינג.. בלוז.. רגוע כזה..אבל מקסים.. כן, אולי קצת מוזיקת מעליות...אבל זה היה באמת מקסים שאלנו את האנשים שעובדים שם, מי שאחראי על המוזיקה, מה אנחנו שומעים, אבל אף אחד לא ידע להגיד את השם... אלא רק שזה איזה דיסק שהאחראי משמרת הביא מחו"ל ולא היה עליו שם... יצא למישהו לשמוע משהו כזה במקרה?

לא, אבל זה נשמע מעניין מאוד

את זוכרת איזה שירים היא ביצעה? אפשר לעשות חיפוש עפ"י זה.

זו זמרת אחת..

שמבצעת את כל השירים... וזה היה ממש מדבק.. היא ביצעה כמה וכמה שירים, [תסלחו לי שאין לי כח לכתוב באנגלית..] וויש, מאני, החומה, קומפורטאבלי נאמב, "אווו.. בייב.. מאמא גונה הלפ יו בילד דה וואל".. [אני יודעת שאני עילגת..המוח שלי פשוט נמחץ מהתקופת מבחנים...] וזה היה ביצוע ממש ממש יפה.. ועוד כמה יפים וטובים... איימתי על ידיד שלי שיחפש לי [אין לי כח להתעסק בזה.. לא כח ולא זמן..] אם יהיו לו תוצאות-אני אעדכן... תודה בכולופן:)

Jason2

New member
אלה כמה זמרות

אבל הסגנון הוא שקט כזה, רגוע. את יכולה למצוא את זה באמאזון.

למעלה