קבוצות

Gongor

New member
תגובה לשיר

האם באומרך "ברוהאן - שם הסוס הוא האדון" אתה מרמז על יכולתם השכלית של הרוהאנים? אם כן, יישר כוח!. יום טוב.

yaghvali

New member
../images/Emo149.gif דרושים - 2 שחקנים מעולים!

לאסגרות´ דרושים 2 שחקנים לתפקידים חשובים ומעניינים. 1. Bard, בן ראש העיר, הלוחם הטוב ביותר באסגרות´, ובבעלותו ארטיפקט חשוב, החץ השחור... תפקיד שדורש שילוב של roleplay עם לחימה - מהשורה הראשונה. 2. ראש גילדת הסוחרים תפקיד למי שמעוניין להיכנס עמוק עמוק לפוליטיקה ולמאבקי כוח עם המנהיגים הנאורים של אסגרות´. איש בעל השפעה אדירה, מתאם את הסחר בין אסגרות´ לכל שאר הערים, אחראי לענייני כלכלה, וכבר בעל השפעה פוליטית גדולה - אבל רוצה עוד! אפשרויות נפלאות ל-roleplay עמוק. אנו (הקפטן ואנוכי), נשמח לשמוע גם משחקנים רשומים, וגם משחקנים חדשים. נא ליצור קשר עם הקפטן: [email protected] או איתי: [email protected] יגוואלי, נ.ב. סליחה על האיחור בהודעה, משהו כנראה השתבש עם ההודעה הראשונה ששלחתי לפני כבר שבוע ...

Yggdrasil

New member
מקום פנוי ???

רציתי לדעת אם באסגרות נשאר מקום פנוי ואם לא לאיזה קבוצות אני יכול הרישם נא ליצור קשר ב אי סי קיו 16658627

Varkong

New member
מקום בדונלנד - סביר מאוד.

צור איתי קשר אם אתה מעוניין

ntopaa

New member
פגישת הוביטון - יום שבת

שלום לכול ההוביטים המצויינים שלי! אנחנו נפגשים ביום שבת הקרוב, התשיעי לחודש, לתיאום דמויות, והכנות תפאורה. הפגישה תיערך אצלי בבית, החל משעה שלוש בצהריים ועד הערב. חובה להגיע לפגישה הזו, מי שלא יגיע אליה, יצטרך לדבר איתי בטלפון, אחרת לא תהייה לו דמות! אתם תקבלו הודעות בנפרד על מה צריך להביא אבל! לכל השחקנים מתחת לגיל 16 (כלומר, בני 15 ומטה) שעדיין לא הביאו אישורים מההורים לגבי השתתפותם במשחק חובה להביא את האישורים לפגישה ביום שבת. שחקן צעיר שלא יביא אישור, ימחק מהקבוצה, ולא יורשה להשתתף! רבותי, זה לא צחוק, יש לכל מי שלא ארגן עדיין אישור ארבעה ימים (כולל היום) לארגן אותו. זה מספיק זמן. וכמובן, כל מי שלא שילם עדיין - להביא את הכסף! אז קדימה, הוביטים אהובים שלי! קדימה עם הפלך! איילת, קפטן הוביטים נזפני. נב - כדי לדבר איתי, להתלונן, לבקש או להציע: 6440658 איזור חיוג תל אביב. הוראות הגעה לביתי, תקבלו בטלפון. באופן כללי, אני גרה בת"א, בצהלה (זה בין ת"א לרמת השרון). נתראה ביום שבת!

ntopaa

New member
להירשם לקבוצה

אפשר להירשם לקבוצת הוביטון ביום שבת, וזו תהייה ההזדמנות האחרונה, לפני שנסגור את הקבוצה. אנא מהרו! איילת.

ntopaa

New member
תזכורת - הפגישה היא היום!

לכל מי שלא זוכר - הפגישה היא היום. נא ליצור איתי קשר אם אתם צריכים הוראות הגעה לביתי! איילת.

למעלה