תשובות בנוגע להוביטון!
שלום לכולם. קיבלתי כמה שאלות שחוזרות על עצמן בנוגע להוביטון, אני מקווה שהתשובות כאן יספקו את כולם, ולא יהיה צורך לשאול שוב את אותן שאלות! 1. הוביטון (הפלך, The Shire) היא מקום בו גרים ההוביטים, ארץ מולדתם. בני אדם לא גרים בהוביטון, ולכן כל מי שרוצה לשחק בן אדם, לא יכול לשחק בקבוצה שלנו. הקבוצה שלנו כוללת הוביטים בלבד. 2. הגובה המקסימלי לאדם בהוביטון הוא מטר ושבעים. כן אני יודעת שההוביטים יותר נמוכים מזה, אבל כל מי שמעל לגובה הזה, מתבקש לדבר איתי קודם. 3. מלחמות וקרבות - אין. ההוביטים לא ילחמו, אנחנו כמעט ולא נישא נשק. כל מי שרוצה להגיע למשחק כדי להרביץ לאחרים, כדאי לו לחפש מקום אחר. הפלך הוא מקום של כיף, שלווה ושמחה. לא אזור קרבות. יהיו לנו כלי נשק במחסן (ההוביטים לא אוהבים קרבות, אבל זה לא אומר שהם טיפשים, או עצלנים) ואם הכל ילך חלק, אנחנו לא נוציא אותם אף פעם אחת. 4. קסמים - אין הוביטים קוסמים. אני מצטערת לאכזב את כל מי ששאל, אבל ההוביטים אינם מתעסקים בכישוף והטלת לחשים. זה עסק לאנשים מפוקפקים, אוהבי הרפתקאות. 5. אפשר להיות הוביט בקבוצה אחרת (למשל, בברי). במקרה כזה, אני לא הקפטן שלכם, אלא קפטן הקבוצה האחרת. זהו לבנתיים, ניפגש מחר ברכבת. איילת.