קבוצות

ntopaa

New member
מי להוביטון - אלי! (Hobbits!)

הוביטים אהובים ומצויינים שלי! עלינו לשקוד בהקמתה של הוביטון שלנו, שתהייה מקום ראוי להניח בו זוג רגליים עייפות (ושעירות). כל מי שמעוניין להצטרף ולעזור לי בארגון הוביטון, או סתם לשלוח לי רעיונות מגניבים מתבקש לעשות זאת כאן או לדואל שלי! הדואל שלי הוא: [email protected] איילת, מאסטר הוביטים קטן קומה אך מרחיק ראות! My beloved, excelent Hobbits! We must start our work on building Hobbiton and the shire, to make it a place worthy of resting one´s tierd (and hairy!) feet. everyone who is interested in joining the Hobbits organizing team or wants to send me cool ideas is asked to do so here, or to my e-mail! My mail is : [email protected] Ayelet, Hobbit master short in statue, but far seeing!

Radagast The Brown

"I´m worn out." Said the man in reply to what he was asked, and gained a sympatic tranquil look. There was no mark of elderly on him, nor of old age. Yet, a fragment of tiedness compounded his eyes that could not be explained in terms of time. "I´m tierd of this world of ours." he went on explaining, "where every person is not entitled to an openion, but forced to have one!" Here he held up for a second, disturbed by the weight of his trmoiling thoughts, took a breath in nerviousity of he who does not feel comperhended nor understood, and kept on; "But it does not end here. This I could have handle. Being on my oun in those lands of men I could have had my openion and live with it. But not only that without an openion, a pesron is not a part of the society, but also without the society he is not a part of the openion. Thus, one must constantly show-off his thoughts, defend his whisom and skills, all wrapped wth such selfhood nd ego that I can see it no other than a suitable invitation for the enemies shade. I am tierd of this race of life. " There was no answer. "I want simplicety, I don´t want to be have to think about everything I see or hear, I want to be free!" said the man with a brand new spark in his eyes. "I want to help people, without having to explain people what reason lies behind my deeds. I want to feel I do something to the beniefit of Arda, I want to be natural! I saw that animals can not be casted under the enemies shade, and herethen I came to you.". After a moent a another question was leid back on him, in old whelming voice: "Yes, but there are also animals in the service if the enemy. Horses, Wolfs, Warags and other beasts, what can you say about that?" The yung man took no moment to reply: "There are also herbs that use for cure that can be used as poison. It is all about how you treat them. You treat animals like dark beasts and dark beasts is what you get.", and after moment - "...and from what I have seen in this warld in my short days - people are quite no different". To the hear of this Radagast was pleased. Smiling back he said "Yess, Ye may join us. You may wear my brown robes - druids robes, you may learn the ways of nature, and serve Arda as ye will." * * * Group: Radagast The brown. The most of the part in th game is wondering across the land as word bringers and wondering healers in the name of Radagast the Brown. All applicant players should know two languages of three( Hebwer, Russian and english ) Only 5 players can be accepted. Make a good characeter and a good stor to bear!

אורי18

New member
אפשר קצת עזרה פה????

במידה ושלחתי כבר בקשה לקבוצה אחת והתחרטתי האם עליי לשלוח עוד טופס הרשמה??? בנוסף, אני מעוניין להיות בנמלים האפורים , איך אפשר ליצור קשר עם קפטן הקבוצה????

khatul

New member
הנמל האפור - דלת פתוחה לעולם סגור

(שום קשר לפרסומת ההתרמה לאלו"ט) לינדון, היא מיתלונד, היא הנמל האפור. המחוז המסתורי בו דרים ותיקי הסינדאר מאלה שלפני 6000 שנה נמלטו ממפרץ באלאר, יחד עם אחרוני הנולדור מנתיניו של גיל-גאלאד. כאן שמור הידע המסתורי המאפשר לבנות ספינות החוצות את קו האופק ומגיעות היישר לארץ הברוכה, מעון הוואלאר והאלפים שלא חטאו. חופי הצפון-מערב מוגנים על-ידי לוחמינו, ובספרינו ניתן למצוא את המורשת הקדומה של הקוונדי. הצטרפו אלינו! עוד יש מקומות פנויים! כתבו אל הקפטן - אלי בר-יהלום ("חתול"). דוא"ל [email protected] טל´ 052-474953. Anar caluva tiellannar!

wildchild

New member
ריוונלד איך אני משיג את הקפטן?

אני ממש רוצה להיות בקבוצה הזאת! איך אני משיג אותו המספר שלי הוא: 03-5400378 ICQ:43990005 נשאר מקום? אם לא מירקווד גם יהיה בסדר.

yaghvali

New member
בואו לאסגרות´!

אסגרות´, עיר משגשגת, יפהפייה, גדולה, שלא לומר דמוקרטית, פלורליסטית וקפיטליסטית! כן כן, זו העיר היחידה שבה מתגוררים בשכנות מופלאה כל הגזעים החופשיים: בני-אדם (רבים ומגוונים), אלפים, דוורפים, הוביטים (ועוד כמה). העיר מלאה במוכרים ובסוחרים, לוחמים, אנשי-דת טובים ומושחתים, תרבות, סוחרי-עבדים, אלכימאי דגול, שלא לומר מסטר, חצי-אלף, חצי בן-אנוש, (שאף נבחר בצורה דמוקרטית) שמוביל את העיר שלנו. הקבוצה עצמה מעורבת - היא מתאימה גם לדוברי עברית וגם לדוברי רוסית. הצטרפות לקבוצה זו מאפשרת לכם המון חופש פעולה. גם מכיוון שתוכלו לבחור כמעט כל גזע, וגם מכיוון שזו עיר שמבוססת על סחר, יש סיבות טובות לצאת מן העיר ולהכיר את שאר המקומות היפים בארץ התיכונית (ולהיתקל בהרפתקאות בדרך, כמובן). אנו נשמח לראותכם בין שורותינו וכוחותינו, אבל המקומות מוגבלים, והזמן רץ! למי שמעוניין, תוכלו ליצור איתי קשר לקבלת דף-דמות ושאר הנחיות לגבי כניסתכם לקבוצה. בברכה, יגוואלי [email protected] ICQ: 132711907

LeonidF

New member
Hillmen!

לידיעת המעוניינים: קבוצת ה-Hillmen נפתחה! זוהי קבוצה דוברת עברית של צאצאי אנגמאר (בני אנוש, למי שלא זוכר. הנזגול הראשון היה מלך אנגמאר כאשר היה בחיים). לקבוצה זו גמישות גדולה, כי מהות הקבוצה (טוב/רוע/מטרות) לא הוגדרה על ידי המאסטרים ואנחנו הם אלה שנקבע מה באמת נהייה. לפרטים התקשרו אליי (אני הקפטיין) בטלפון 054-960269 (לפני 19:00 הוא סגור, אז פשוט תשאירו הודעה) או למחליפה שלי מרים בטלפון 067-272577. לאוניד, קפטיין ה-hillmen

Rabby

New member
Join the Mordor...See the world

Join the Mordor! See the world! Meet lotsa people! Kill ´em all!!d Everybody,who wanna play warrior and got real action-join to Minas !Morgul Orckish Assault Brigade Now hebrew-speakers too! We established special hebrew squad!d ,Rabby-054-763880 [email protected]

Varkong

New member
מעונייניים להקים את דונלנד

שלום. אנחנו כ 30 חברה שרוצים להקים את דונלנד. אנחנו מוכנים לבנות אותה ועם חלק מכם דיברנו כבר היום (יום שישי). האם זה אפשרי?

taz512

New member
איפה העלפים של מירקווד

אני במירקווד ויש לי גם תפקיד אבל יש לי בעיה עם הדף קשר. עם הקפטן או שר הצבא יוכלו ליצור איתי קשר.... אני מופיע בגילדה בתור טאז. בתודה מראש השד

ntopaa

New member
פגישת הוביטים

שלום! פגישת הוביטים מהוביטון (הפלך) תתקיים ביום שישי ברכבת, בשעה אחת עד שעה ארבע- ארבע וחצי. כל מי שרוצה לבוא, להשמיע דעה, להציג את עצמו ובאופן כללי לדבר איתנו - מוזמן בהחלט. הוביטים מברי מוזמנים אף הם! הוביטים מצויינים שלי! תביאו מחברות ועטים, יהיה הרבה מה לרשום... איילת, קפטן הוביטים מועטה בקומתה אך נרחבת.... בכל השאר!

../images/Emo45.gif

greatings and salutation I am willing to help build hobbiton tho I´m curantly in the emploment of saruman the wise I shell send you my phone number by Email so we can talk I will be at the train station park on friday at around four if you want to talk

רדגסט החום (בעברית)

"עיייפתי." אמר האיש כתשובה לאשר נשאל, וזכה למבט שליו ואוהד. לא נכרו בו שנים רבות, ונטל ימים לא רבץ על כתיפיו, אמנם אך היתה בעיניו מן לאות שלא זכה להסבירה אף הזמן. " עייפתי מעולמנו זה, " המשיך האיש מסביר, "בו כל אחד לא זכאי לדעה, אלא חייב אחת!". הוא עצר לרגע, טרוד מנטל מחשבותיו הגועשות, התנשם בעצבנותו של מי שאינו חש מובן כלל, והמשיך; "אבל זה לא בזאת תם העניין. עם זאת עוד יכול הייתי להסתדר. להתרועע בגפי בין ארצות אלו של בני אדם יכול אני לשמור לי על דעה ולחיות איתה. אך לא רק שבלעדי הדעה אין היחיד חלק מהחברה, אלא גם שבלעדי חברה נשללת ממנו דעתו. כך חייב הוא קביעות להפגין מחשבותיו ולגונן על חכמתו וכישוריו, והכל עטוף בכזו עצמיותף בכזה אגו, שקשה לי לשא לראותו כהזמנה נחרצת לצילו של אוייב. עייפתי מהמרוץ הזה של החיים." אך שום תשובה לא באה. "אני רוצה פשטות, אני לא רוצה להיות חייב לחשוב כל כך על כל דבר שאני רואה או שומע. אני רוצה להיות חפשי!" - אמר האיש, וניצוץ חדש הבזיק בעיניו. "אנירוצה לעזור לאנשים, מבלי להיות חייב להסביר להם את ההגיון שעומד מאחורי העזרה אני נותן להם. אני רוצה להרגיש שאני עושה משהו לרוחתה של ארדה, אני רוצה להיות טבעי! ראיתי שלא ניתן להפיל חיות בצילו של האוייב, ולכן עתה בא אני אליך". לאחר רגע קל הונחה מולו שאלה נוספת, בקול זקן ושופע: "אכן, אך יש גם חיות בשרותו של האוייב. סוסים, זאבים, ווראגים ובהמות אחרות, ומה תאמר על זה?" האיש הצעיר לא ארך לעצמו רגע על מנת להשיב, ודיבר: "ישנם גם עשבי מרפא שניתן להשתמש בם כרעל. הכל תלוי במה עושים איתם. אם תתיחס לחיות כמו אל בהמות מרושעות, תקבל בדיוק בהמות מרושעות.", ואחרי רגע נוסף - "...וממה שראיתי בימי הספורים על פני אדמתה של ארדה, נכון הדבר גם על בני אדם". למשמעת זאת שמח ליבו של רדגסט, ובחיוך חוזר ענה הוא: "אכן, תצטרף אלינו. לבוש תבש את גלימותי החומות - גלימות דרואיד, למוד תלמד את דרכיו של הטבע, ותשרת את ארדה כאשר חפצת." * * * קבוצה: רדגסט החום. רוב התפקיד במשחק הא לשוטט ברחבי הארץ כנושאי בשורה/שלחי ידיעות וכמרפאים משוטטים בשמו של רדגסט החום. כל המבקשים להתקבל חייבים לדעת שתיים מתוך שלוש שפות (עברית, רוסית, אנגלית). הקבוצה מוגבלת לחמישה שחקנים. נא לבנות דמות ממוקדת ועמוקה עם סיפור טוב!

khatul

New member
הנמל האפור - המנון

(הקלטה חובבנית) http://khatul.israel.net/lindon/lindon.mp3 טקסט: http://khatul.israel.net/lindon/lindon.html כל הזכויות שמורות!

lightningbolt

New member
אני נרשמתי לריונדל עכשיו...

יודיעו לי אם לא יהיה מקום? וכמו כן כמובן איך אפשר לצור קשר עפ הקפטיין

oreanus

New member
קבוצה *רק* לצעירים???!

אלו שהם בני פחות מ 16 חייבים להיות בהוביטון? זה קצת לא הוגן... אני אפילו לא אוהב הוביים :(

בנמלים האפורים

יש כרגע עדיין מקום.. יש עדיפות לשחקנים דוברי עברית שגרים בצפון הארץ. שחקנים מתחת לגיל 17 לא מתקבלים לקבוצה. אם את/ה מתאימים, תרשם/י ושמך יועבר לקפטיין.

למעלה