קבוצות

בגדול כן, אבל...

למעשה, יש קבוצה מגובשת של כ-30 איש מירושליים שדיברו איתי על קבוצה חדשה, ומנחה העלילה פתח את דונלנד כאפשרות. אני לא בטוח אם אתה מאותה קבוצה (לא מזהה את המשתמש). אם אתה מאותה הקבוצה - ברוך הבא, ראה זאת כסגור, ותוכל למקם הודעת גיוס בפורום הזה. להבא, שאלות שאינן נחלת הכלל, כגון תהליך פרטי זה - צור קשר בהודעה אישית (שם-משתמש הוא לינק לתיבת הודעות פרטית). במידה ותעלה נקודה שתעניין את כולם, אקצרן אותה, או שאבשק ממך להעלותה בפרהסיה.

kra

New member
במירקווד

א. אלפים, או.קיי? ב. מה הבעיה עם דף הקשר? תתקשר לקפטן, הוא נורא ישמח.. ברק 03-7317131

בראדוק

New member
מפה של הפלך בית|

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא מפה של הפלך?

ראשית - בספר ההוביט.

ראשית - בספר ההוביט. שנית - בספר "שני המגדלים" בהוצאת עם-עובד. שלישית: כאן תמצאו מפות שונות ומשונות של ארדה, ביניהן, הפלך.

lighteye

New member
מבולבל

מישהו מהאלפים האחרים של מירקווד אמר ליט שאנחנו הולכים לבגוד בשאר האלפים ואני לא מבין איך זה. אשמח לקבל עידכונים

lighteye

New member
כמה שהבנתי דווקא כן...

למען האמת אחד מבני קבוצתי אף שיתף אותי בתוכנית הכללית אך אנני יכול לפרסם אותה בפורום הכללי
(מטעמי בטחון כמובן)

עשה כטוב בעיניך.

למעשה, מכיוון שההרשמה פחות או יותר סגורה, המשחק למעשה התחיל. מסטרים קפטנים ושחקנים מזמן כבר התחילו לרקום קוי עלילה, ולהעביר שעות משחק זה עם זה. בהנחה שתכנית שכזו הגיעה אליך in-play, אתה יכול לפנות in-play לכל שחקן אחר, ולשחק איתו. ממש כמו שקפטין דואג לדמויות המקושרות לדמויות בקבוצות אחרות לסיפור עלילה שקדם למשחק, ובדיוק כמו ששחקנים שמתכננים "הפתעות" לקפטין שלהם מתקשרים עם המסטר האזורי לפני המשחק, אם טוב הדבר בעיניך, אתה יכול לשחק תכנית סיכול הבגידה, לפני המשחק. עצתי לך היא כעצתי לכל שחקן: עשה כטוב בעיניך.

bigbenben

New member
המממ

אני לא אלף אבל שמעתי גם מישהו מדבר על מלחמות בין אלפים. אני לא יודע אם זה נכון- אבל אם כן, זה יהיה מצחיק נורא

Gongor

New member
מוזר....

אני שמעתי בחצי אוזן שיש כמה אלפים בכירים שמתכננים עריקה. אני לא מבין מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי ?

Varkong

New member
אני כן מאותה קבוצה

אני שמח. אנחנו נתחיל לעבוד על הדברים ברצינות.

Calanya

New member
יש ויש מקום בנמלים האפורים

יש לנו עוד מקום לעלפים. אנא צרי קשר עם אלי בר יהלום. מספר טלפון 052474953 (לא בשבת), או בדואר אלקטרוני [email protected] . אם את לא מצליחה להשיג את אלי, צרי איתי קשר. שמי אורי פולגר, בטלפון 054299091 או בדואר אלקטרוני [email protected] . בהצלחה, ואני שמח שבחרת להצטרפת לקבוצתנו!

khatul

New member
יש מקום!

ובכן, כל מה שנאמר בהודעתה של שרת האוצר - אמת לאמיתה. מצטער שעניתי רק עכשיו - רק עכשיו קראתי את הודעתך. נשמח לראותך באם אתה מתאים לתיאור שנתנה שרת האוצר. קירדן בונה-הספינות (אלי בר-יהלום), קפטן.

oreanus

New member
אני לא רוצה להישמע כפוי טובה אבל...

אבל אתם לא חושבים שזה קצת לא הוגן, ויפגע במשחק אם תשימו את כל הצעירים בהוביטון, כשחצי מהם אפילו לא רוצים להיות הוביטים? הצעירים יבואו בכל זאת, בגלל שאף אחד לא יפסיד את זה מרצונו, אבל הם לא יהנו לשחק את הדמות שלהם... ושוב אני חייב להודות לכם על זה שבכלל הרשתם לאלו שבני פחות מ 16 להשתתף.

guyhod

New member
שמע, תבלע את זה בשקט ותגיד תודה...

אני בכלל אורק!

calaheru

New member
תישמעו לא

נעים לי להגיד את זה אבל זה ממש לא פייר! אני נרשמתי לריוונדל כבר ואני דיי בעיניינים שם אז למה לי להיות הוביט בהוביטון אם אני רוצה להיות אלף בריוונדל?

גם בגונדבאד יש מקום לאנשים מתחת ל16

אבל המקומות תפוסים לפי מה שאני יודע.. ההגבלה של הגיל הגיונית לגמרי. וכבר היום רבים שניסו לשנות אותה, ואגב, מה רע בהוביטון? איילת הקפטנית שלך, אתה יכול לבקש יותר? סער.

Alistan

New member
אוקי נרשמתי!

אוקי נרשמתי להוביטון,למרות שהבחירה הראשונה שלי הייתה ריוונדל גם בהוביטון בטח יהיה כיף,אני אוהב הוביטים. אגב למרות שנרשמתי להוביטון אני עדיין יכול לשחק בן אדם שם?

Alistan

New member
לאא עשיתי טעות!!1

חשבתי שמתחת לגיל 16 אסור להיות בקבוצה שרוצים חייבים להיות עם ההוביטים! לא משנה אני רוצה להיות בריוונדל!רק חבל שאף אחד לא שולח לי בחזרה את הבקשה שלי!

למעלה