קבוצת העירות

אני יכולה ביום הזה

לפחות כרגע
מעדיפה מוקדם ממאוחר... דלית

kung fu

New member
עדכון לגבי המפגש ../images/Emo20.gif ../images/Emo182.gif

17.12.04 יום שישי באיזור מרכז תל אביב. (נקודת המפגש המדוייקת תינתן לאלו שיגידו שהם מגיעים). בשעה 18:00 נפגשים. המפגש רק עבור מי שחבר בקבוצה. המפגש לא עבור מתעניינים או כאלו שאינם בקבוצה. אני מתכוונת להעביר במפגש לעצמי ולאחרים כמה תרגילים שנראים לי מקדמים עבורנו, וכל מי שמגיע מוזמן להעביר תרגילים שנראים לו מקדמים לעירות

o fri

New member
אני מתוסכלת

כי אני מתקשה להתעורר ממצבים של שינה ואוטומטיות. אני יכולה לראות פעמים רבות את שנתי בלי יכולת להעיר את עצמי או, אם לדייק, יכולת מועטה שמצליחה להביא אותי לערות ברמה מאוד מסויימת, שהיא להיות מודעת לשנתי.

kung fu

New member
זה כבר טוב! שאת יכולה לראות

את שנתך
תמיד את לא מצליחה להתעורר? או שתיארת מצב שקורה לפעמים או הרבה פעמים? קורה לי הרבה שאיני מצליחה להתעורר ולפעמים קורה לי שאני כן מצליחה להתעורר יותר. איך את מנסה להתעורר?

o fri

New member
אני מנסה

להגיד לעצמי להתעורר, להסתכל על עצמי מבחוץ, לעשות חלקים או באופן מלא התבוננות בשני החלומות, להתבונן ברגשות, תחושות, מניעים שלי ולנסות לא להגיב אליהם באוטומטיות.

kung fu

New member
עוד דרך להתעורר

לזכור את עצמך. ממש להיות מודעת לעצמך. האם את זוכרת עכשיו שאת קוראת הודעה זו? בעת שאת קוראת מלים אלו, האם את זוכרת את עצמך? האם זה רק קריאה, או שאת קוראת את זה? אם אינך כאן בזמן הקריאה (כמו שסביר להניח, לפחות בחלק מהזמן), אז "זה" קורא; יש קריאה; משהו "קורא", ללא ספק; אבל מי קורא? איפה את?

kung fu

New member
אני אבהיר למה הכוונה -

את קוראת עכשיו את ההודעה שכתבתי. יש את הפעולה (קריאה) ויש את זאת שקוראת. לזכור את עצמך זה להיות מודעת גם לזה שעושה את הפעולה!!! שאת עכשיו קוראת!!!

o fri

New member
לפעמים

אני מצליחה להתעורר דיי בקלות, די שאסב את תשומת ליבי לכך שאני מנמנמת ויש לי מספיק אנרגייה בשביל ליצור שינוי מיידי, אבל לפעמים אני נכנסת למין תקופה כזו שיכולה לקחת מספר ימים או יותר, שבה כאילו אין לי מספיק אנרגייה להשפיע על היצור. לאחרונה זה זה עוד יותר מוזר ואני עוברת בין המצבים במין חוסר יציבות משוגע כזה, רגע אני לגמרי מודעת ורגע אני לגמרי אוטומטית ולא בשליטתי.

Talia E

New member
הראייה היא הצעד הראשון ../images/Emo28.gif

ובעיניי גם המשמעותי ביותר
הרי אם את לא רואה, את לא יכולה לשנות את הדברים... ברגע שאת רואה, כל מה שנותר לך זה לחתור ולנסות
נגישים לך הרבה כלים, עוזרים ומדריכים - כך שבטוח שתצליחי בסופו של דבר, כשתמצאי את הדברים שיעזרו לך

Talia E

New member
../images/Emo26.gif הפגישה של קבוצת הערות../images/Emo70.gif

למקרה שמישהו לא שם לב, קבענו פגישה פיזית ראשונה לקבוצת הערות, על-מנת לעזור ולהעזר בהתעוררות
תועברנה הדרכות שנוגעות להתעוררות וניתן יהיה לקבל ולתת עזרה בהשלמת משימות! כל אחד יוכל להביא דברים שהוא ירצה לעבוד עליהם
הפגישה תערך, כאמור, במרכז ת"א (מיקום יימסר למי שיודיע שמתכוון להגיע) ביום שישי, ה- 17.12.04, בשעה 18:00. כרגע הודיעו שמתכוונים להגיע: kung fu o fri The Daydreamer Talia E אז מי עוד מגיע?

למעלה