קבוצת העירות

kung fu

New member
לא רוצה לצאת מהסבב כרגע

אבל אשמח להשאיר לעצמי את ההזדמנות לצאת ממנו אם זה יכביד עלי באיזו צורה.... (בתיאום מראש. אעדכן כמובן)

אשכר

New member
עלי ועלייך

בין השאר. נראה לי, בהעדר נתונים אחרים
, שהכוונה שנמציא שירשור שקשור לשיתוף עשיות ותרגולים בדרך הלוחמים או קשור ספציפית לקבוצת הערות. למשל - "צרופי מקרים של צרופי מקרים ... שתפו פה.." או - "קבוצת השתקת הדיאלוג הפנימי ... כיתבו מה עשיתם בזמן האחרון" וכן הלאה. האם אני קרוב לכוונה המקורית? (האם זה משנה?) בכל מקרה, אשמח לדעת למה התכוונה טליה.

Talia E

New member
הכוונה היתה ספציפית לקבוצת הערות

כפי שאתה רואה, בכל פעם הקבוצה עובדת עם שרשור על גבי הפורום (שאנחנו נמצאים בתוכו) ושאותו ניתן לבנות בדרכים שונות. אנחנו רוצים שהשרשור יהיה כמה שיותר נגיש ונוח - ולכן מנסים לבנות אותו בדרכים שונות, לשדרג ולשפר אותו
בפנייה לתורנות בניית השרשור, כיוונתי אל חברי הקבוצה (לפרטים נוספים - אפשר לקרוא כאן) ולא לגולשי הפורום באשר הם. אם יש לך שאלות נוספות, אני אשמח אם תעלה אותן פה

o fri

New member
התקדמות

היום הצלחתי לשים לב רוב היום מתי אני ישנה ואפילו להעיר את עצמי ביעילות! (חוץ מאשר כשאכלתי ארוחת צהריים ועכשיו). והצלחתי סוף סוף להיות ערה במשך 10 דק' רצופות, לשים לב לתגובות שלי ולא לפעול באוטומטיות- משימה שקיבלתי מזמאאאן! איזה כיף. זה עובד.

o fri

New member
../images/Emo3.gifמנסה בשלישית להשלים משימה מס' 7

אני מתקשה עם זה, למרות שזה נראה הכי פשוט וטריויאלי.

kung fu

New member
../images/Emo20.gif עירות ביום יום ../images/Emo20.gif

כאן אפשר: 1. ליצור מפגש פיסי בין חברי הקבוצה - מפגש בו כל אחד מהחברים יתקדם בעירות בעזרת המפגש המשותף. המפגש יכול לכלול תרגילים קצרים שדומים למשימות, או כל דבר אחר שמשפר את העירות. עצם המפגש יכול לעזור לאנשים ולמקד אותם בעירות. אם ברצונך ליצור מפגש כזה, כל שעליך לעשות הוא לקבוע יום, שעה ומקום מפגש ולהציע אותו. אינך צריך להיות אחראי על האנשים אם הינך יוזם המפגש. אבל אם אתה יוזם מפגש, אל תיזום אותו סתם, אלא השתמש בו על מנת לשפר את עירותך. 2. לשתף בחוויות של עירות מהיום ליום, לדווח על נסיונות התעוררות ביום יום, ולעסוק בעצם במטרה של 12 המשימות האלו שהיא- עירות!!!!

kung fu

New member
אני מציעה מפגש שיעזור לעירות

17.12.04 יום שישי באיזור מרכז תל אביב. (נחליט בהמשך). מתאים? אני מתלבטת לגבי השעה. בשעה 13:00 או 14:00 או 15:00 או 16:00 או 17:00 או 18:00. מי שמתאים לו לשפר את העירות בעזרת מפגש פיסי, שיגיד באיזה שעה (מבין מה שציינתי) ביום הזה נוח לו. המפגש רק עבור מי שחבר בקבוצה. המפגש לא עבור מתעניינים או כאלו שאינם בקבוצה.

The Daydreamer

New member
אני בעניין!!

מה מתוכנן למפגש? יש לך רעיון מגובש או מקום לרעיונות חדשים? בעניין השעה אבדוק עם עופרי לגבי הקורס שהיא עומדת להעביר בנושא סביבה פנימית- סביבה חיצונית. הוא יתקיים בימי שישי אך השעה טרם נקבעה.

kung fu

New member
אז ככה...

חשבתי שהמפגש יארך בסביבות השעה. שכל אחד יתרום במהלך המפגש תרגילים שנראים לו מקדמים לעירות / מקדמים להשלמת המשימות. (זאת אומרת, לאו דווקא שמישהו אחד יקבע מה עושים) הדברים שאני חשבתי שיהיה טוב אם יהיו במפגש (ואין לי בעייה להעביר אותם) זה: * זמן שכל אחד עובד על המשימה הנוכחית שלו - בין 5-10 דקות. * לנסות להיות ערים עכשיו - עירות ביום יום * זמן שאנשים מבקשים עזרה מאחרים - ואחרים עוזרים להם. * לדמיין שהשלמנו את השלב הבא, אחר כך לדמיין שהשלמנו את כל 12 המשימות

o fri

New member
רוצה אבל

אם אפשר שנתאם שזה לא יהיה על "קפיצת הדרך" ולא על השלמת שיעור בקורס סביבה פנימית חיצונית.

o fri

New member
אני עוד לא יודעת מתי

יהיה קורס קפיצת הדרך באוטתו שבוע. בכ"א 18:00 נראה לי הימור טוב.

Talia E

New member
אני מאד בעד../images/Emo70.gif

אני אשמח לעזור ולהעזר
אני פנוייה בכל אחת מהשעות שציינת באותו יום (ומשריינת את כולן עד להודעה חדשה). יש לי עדיפות קלה לקיום הפגישה החל משעה 16:00 ואילך, אבל זה לא קריטי.

kung fu

New member
הבהרה ../images/Emo13.gif

המפגש נועד לשפר את העירות שלנו, כאשר כל אחד מוזמן לתרום למטרה הזאת במיטב יכולתו במהלך המפגש. זאת אומרת, זה שיזמתי את המפגש לא גורם לכך שאני מנסה לשפר את העירות של כולם
ההיפך, כל אחד שמגיע פשוט מנסה לשפר את העירות שלו. אנחנו נפגשים מכיוון ש: * בקבוצה זה קל יותר להתעורר * המפגש עצמו יעזור למקד אנרגיה בעירות, ויעזור לאנשים בהתקדמות במשימות בגלל שהם יהיו ממוקדים יותר בעירות * אפשר יהיה להתקדם בעירות בחיי היום יום באמתעות מפגש פיסי, ולא רק באמצעות הפורום * זה מרגיש לי מקדם מכל מיני בחינות יש ברשותי מספר תרגילים שנראים לי עוזרים, וסביר שאעביר אותם (כי אני אשמח לעזור לאחרים ולעצמי).

o fri

New member
אני גם אשמח להכין כמה

תרגילים להעביר ובכך להתקדם בנושא.

למעלה