קבלה מהטכניון !

Carla12

New member
קבלה מהטכניון !

שלום שלום , היום שלחו מהטכניון הודעות קבלה לכמה מועמדים , כנראה שחתך הקבלה מתקרב ל 95 . מזל טוב לכל המתקבלים
ולכל הממתינים , מקווה שבקרוב תקבלו גם אתם את ההודעה המיוחלת שתעשה לכם שמח ..

Carla12

New member
הסכם שלי

אחרי מו"ר , 95.6 (אושרית - לשרשר את שתי ההודעות האלה למטה
)

NoOoLa

New member
מזל טוב קארלה ..

אם מותר לי לשאול , מה הסכם שלך ?? אני יש לי 94.87 מה הסיכוי לדעתך
??? תודה

Carla12

New member
שלום נ ו ו ו ל א ../images/Emo8.gif

הסכם שלי אחרי מו"ר 95.6 .. יש עוד מישהו שהתקבל עם סכם של 95.4... בקשר לסיכויים שלך.. את צריכה לקוות שהחתך יירד עוד
כנראה שיש לך סיכוי כל עוד לא קיבלת "דחייה" ואנשאללה לא תקבלי הודעה כזו לעולם. נמאס לך כבר מלהמתין , אהה ? אני יודעת.. זה בסדר חמודה , אני מקווה שלא תצטרכי להמתין הרבה ובכל מקרה מה שחשוב שבסוף תתקבלי
מחזיקה לך אצבעות נ ו ו ו ל א (עם 3 "ווים"
)

NoOoLa

New member
תודה לך קארלה ... אבל ....

כן נמאס לי לחכות יותר ויותר , אם מישהו התקבל עם 95.4 זה לא אומר שהסף 95 אולי שזה 95.4 אז עדיין אני במצב בכלל לא טוב ... לא קיבלי דחייה אבל מצפה דחייה בכל רגע , האוניברסיטה העברית כבר אני יודעת שאני דחויה בגלל שאני לא בראש קבלת ההמתנה כפי שהמזכירות אמרה לי , ותל אביב אני מתחת לחתך הקבלה 4 נקודות , 4 נקודות זה הרבה , וכלום , אין לי מה לעשות ... ומפחדת לחשוב מה יקרה לי אם א אתקבל ... כלום אין לי מושג ....

אל תדאגי

אני כמעט בטוחה שתתקבלי עם הסכם שלך, תהיי אופטימית, לא הייתי אומרת לך סתם (יש לי ניסיון עם הדברים האלה)

hh19

New member
מיואשת

היי NOOLA אני נמצאת באותו מצב כמו שלך יש לי אותו סכם בטכניון, ועדיין לא קיבלתי תשובה. בבקשה ברגע שתקבלי תשובה תכתבי.... אני ואת נמצאות באותה סירה:(

NoOoLa

New member
היייייי בוודאי...

אם אני אתקבל אז 100% גם את תתקבלי , אל תדאגי , למרות שהלב שלי כבר נשבר יותר ויותר כל יום עובר בלי לקבל קבלה ... אין מה לעשות
רק לחכות ... זהו הפתרון היחיד ....

Carla12

New member
למה לך לחשוב הרבה ?

אני מציעה לך להירגע ולנסות לשכוח מכל הנושא הזה של הקבלה כי הוא רק מתיש ונותן תחושה של עייפות.. אל תתחילי למצוא פתרונות לגבי החיים שלך אחרי השלב של אי התקבלות כי מוקדם לדבר על זה ועדיין יש לך סיכוי לא רע. בקשר לאוניברסיטה העברית -
תשכחי מהם.. תפללי שהחתך באת"א יירד עוד בימים הקרובים, רק שאני לא יודעת עד כמה הוא צפוי לרדת..בכל זאת
גם יש סיכוי !
צאי לבלות קצת ..זה יעזור לך המון
ב ה צ ל ח ה וסופ"ש טוב

Carla12

New member
כן !!

את ממש קרובה
יש סיכוי מצויין ! אבל מה , לא התקבלת עדיין במקום אחר ?

Carla12

New member
:)

אז את יכולה לצפות לקבל את ההודעה המיוחלת תוך זמן קצר

למעלה