קבלה מהטכניון !

NoOoLa

New member
עדיין לא קיבלת תשובה ????

יש לי רעיון , אוליי תתקשר לטכניון ותשאל שם על המצב שלך , כי אני התקשרתי וענה לי בחור מאוד טוב שהסביר לי בסבלנות על המצב , הינני המספר :- 04-8229129 ואם התקשרת וקיבלת תשובה אז PLZ ממתינה ממך מידע נוסף. תטדה

NoOoLa

New member
מממ

שאלתי אותו על המצב שלי , אמר שעדיין יש סיכוי לא רע , ואמר לי שבעוד 10 ימים ישלחו עוד הודעות קבלה , אמר לי שזה תלוי במס' התלמידים שמבטלים בטכניון .. זהו הכל , הרגיע אותי כצת אבל עדיין אי ליסיכוי כלכך טוב...

לנווולא

לא הבנתי משהו ...הוא הסתכל על הנתונים שלך ואמר לך שיש לך סיכוי ראלי ויורידו עוד את הסכם? הוא נתן לך עוד מידע כלשהו מבחינת הערכה שלו כמה עוד ירד ומתי או רק שזה תלוי בכמות המבטלים... כי שאני התקשרתי ענה לי אבנר הרכז של משרד רישום וקבלה ואמר לי שהוא לא יכול לענות לי מה סכם הקבלה הנמוך ביותר שזומן איפה אני ברשימת המתנה או כמה יש ברשימת ההמתנה.... הוא אפילו לא הסכים להסתכל בנתונים שלי הוא רק אמר לי שעצם זה שעשיתי את מבחני מו"ר המצב שלי מצויין כי יש אנשים שאפילו לא זומנו למו"ר... התסכול מתחיל לכרסם בי אפילו ציפורניים אני מתחיל לאבד......

Carla12

New member
תקשיב,

אמרת שאתה רחוק מלהתקבל ב- 0.22 נק' וזה מאוד מאוד קרוב.. בתקווה לעודד אותך ולתת לציפורניים שלך לצמוח מחדש , יש 2 מועמדים שילכו לכיוון רפו"ש , ואחד שמוותר על המועמדות שלו מתוך רצון ללמוד באת"א .. אז לטכניון חסרים 3 מקומות עד עכשיו
ואולי יש עוד כמה.. ואני מקווה שאתה תהיה אחד המועמדים ה- 3 שיתפסו את המקומות האלו

NoOoLa

New member
הוא גם לא אמר לי את סכם הבלה, אבל

הוא אמר לי שיש סיכוי לא רע , וזה כל כך תלוי באלה שמבטלים את הרשמתם לטכניון. בשבלך אין מה לדאוג בעוד שבוע 100% תקבל תשובת קבלה , הבעיה היא אצלי כך שהסכם רחוק מאוד מהסף הקבלה 0.6 זה לא מעט ....

קרלה ונווולא תודה רבה על העידוד!!!

אני מקווה לפגוש אותכן בפקולטה בטכניון! מי ייתן ונגשים את חלומותינו!

קלרה יש לך מושג מה ציון המו"ר

של המועמד עם ה- 95.4? ואם יורשה לי לשאול מה הציון מו"ר שלך?

Carla12

New member
לא..

לא יודעת מה ציון המו"ר שלו אבל כיוון שיש לו ממוצע בגרות ופסיכומטרי ממש גבוהים והוא נותר רק עם סכם של 95.4 זה אומר שיש לו ציון מו"ר לא כל כך גבוה . גם ציון המו"ר שלי ממש לא טוב - 175
ורק בזכות הודעת הקבלה הצלחתי לסלק אותו מהראש

מזל טוב !

אני מקווה שיצא לי לפגוש אותך בסוף בפקולטה... רק שהסכם ירד בעוד 0.22......

Carla12

New member
../images/Emo13.gif אתה ממש קרוב..

אני מקווה שירד עוד ואני מאמינה שזה יקרה בקרוב
.. בהצלחה פאפא

morancho1

New member
התקבלתי לטכניון:)

ואני מבטלת את המועמדות שלי כדי לפנות לך ולאחרים מקום! המון בהצלחה, אתה ממש קרוב:)

למעלה