קבלה מהטכניון !

NoOoLa

New member
מזל טווב ../images/Emo3.gif ... מה הסכם שלך?

אם מותר לי לשאול..

charmed2

New member
והכי מוזר זה

שקיבלתי מכתב בדואר עוד לפני שהתוצאות התעדכנו באינטרנט!!

hh19

New member
בקשה

אשמח אם כל מועמד שקיבל תשובת קבלה מהטכניון היום ירשום את הסכם שלו ואם הוא מבטל או לא

מישהו יודע כמה אקדמאים ועתודאים

מתקבלים לטכניון? יש מספר קבוע של מתקבלים כי שמעתי איפשהו שזה מתחלק 15 אקדמאים ו- 15 עתודאים .... או שאני מדמיין ... כלומר כמות העתודאים ואקדמאיים שיתקבלו לא משפיע על המועמדים הרגילים?

MAN e

New member
RE

עד כמה שאני יודע - באמת יש בסביבות ה-15 עתודאים ו-15 אקדמאים שמתקבלים (פלוס מינוס 2-3).לדעתי, לפחות לגבי העתודאים לא אמורה להיות השפעה על המועמדים הרגילים, כי הקבלה שלהם היא לפי מכסה שנקבעת על ידי הצבא. אני יכול לנחש שבאותה מידה הטכניון "שומר מקומות" למספר מסויים של אקדמאים, כך שהתחרות היא בינם לבין עצמם ולא עם שאר המועמדים...אבל אני מתבסס בעיקר על ההיגיון.

rosa4

New member
מזל טווווווווווווווווב ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif|כלני

Carla12

New member
שלום !

מה קורה רוז ?
תודה לך חמודה... אני מקווה שאת גם תתקבלי
אם אני לא טועה , היית בראיון שני בטכניון, לא ? אם כן , אז איך היה ? אני מקווה שהלך טוב ושתקבלי הודעה חיובית כמה שיותר מהר
אל תשכחי לעדכן אותי..

rosa4

New member
../images/Emo8.gifאהלן

כן עשיתי ראיון שני אני מרגישה שהיה בסדר אבל זה לא אומר כלום! מקווה שגם אתקבל ונלמד ביחד
אם החלטת ללמוד בטכניון.

hh19

New member
ראיון שני??

איזה שאלתשאלו אותך בראיון השני

rosa4

New member
שאלות רגילות ../images/Emo36.gif

אין דילמות רק שאלות אישיות למשל תחביבים, תכונות, למה רוצה ללמוד רפואה?, מה תעשי אם לא תתקבלי?,יחסים עם המשפחה והחברה, החלטות שהתחרטת עליהן. והכל קשור כיצד השיחה מתפתחת!

Carla12

New member
תודה אושרית ../images/Emo9.gif

נו מתי את גם תתקבלי..
בהצלחה במיונים הקרובים

למעלה