קבלו אותו בתופים ובמחולות!

גנגי

New member
קבלו אותו בתופים ובמחולות!../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

האיש שעד עכשיו האכיל אתכם לוקשים וגזרים, ומעתה ייסרכם במקלות, בשוטים ובעקרבים, ידידי כבייגלע לי, שותפי לחזון ולתקומה, הרב מעללים והרב הראשי של הפורום, שלא אהללו בפניו ולכן אקפיד לדבר עליו מאחורי גבו, האיש ששלח אותי לחרוש, לזרוע, לעשב, ועכשיו הוא בא לשבת בצל ולקטוף את הפירות, האיש שבלעדיו אח"לה לא היתה אחלה, האיש שידע יותר מדיי, אבל לצערכם לא שיתף אתכם במידע - הנה הוא! הוצאתי אותו אליכם למען תדעוהו, כי מעכשיו ייקרא שמו בישראל "אדוני המנהל".
מה קול ענות אני שומעת? אה, זה הצהלולים בהנהגתו של המישמיש? אח"לה!

מ י י ק ה

New member
הנה ימים באים

וניגש חורש בקוצר ודורך ענבים במושך הזרע והטיפו ההרים עסיס וכל הגבעות תת
מוגג
נה

לא קונה את זה

כולם יודעים הרי שאלה שני ניקים של אדם אחד: גברי שמחובר לאישה שבו, חילוני דתי שומר מסורת תושב קיבוץ בוסטון שבעמק. אבל אם כל האמצעים כשרים על מנת לסחוט מאיתנו איחולים אז נעשה את זה בסטייל: מזל טוב, האדם הנכון במקום הנכון!

עִידן

New member
אוי, זה מזכיר לי

שכשאחד האחיינים שלי היה קטנטן, בן כשנתיים-שלוש, הוא דיבר בטלפון עם אחותי (הקיבוצניקית) שבדיוק שהתה באמריקה. כשכילה, אמר: "דיברנו עם קיבוץ אמריקה!"

מישהו קרא לי?

קולולולולולולולולולולולולולולוללולולולולולולולולו מ, ברכות להצטרפותך לכחולים. ג, תזכי לגדלו למעללים גדולים, אמן.

בשעה טובה, ו.. שתצדיק

את הבחירה שלנו בך! ההחלטה לא היתה קלה... מזל"טים לרוב

ואוו! ../images/Emo65.gif

אחת ההחלטות היותר מוצדקות שנעשו כאן בשנים האחרונות. יישר כוח ובהצלחה

מוגג

New member
../images/Emo51.gif טוב, אפשר לשבת

תודה רבה לכל המברכות. וגם המברכים. מה אני אמור לעשות עכשיו? להתחילמחוק הודעות? להתחילהתנהג בנימוס למבקרים? מה התפקיד שלי בדיוק? טוב, החלטתי הראשונה בתור מנהל --- כולם שתיה על חשבון הבית!

אוֹחַ

New member
סוף-סוף מישהו 'משחרר' קצת אלכוהול -

כבר התייבש לי הגרון. אתה בטוח שגנגי מסכימה? היא בכלל גילתה לך איפה המחבּוּאה? בעיה ושאלה לטיפולך המיידי: בעיה: הניקים שלכם דומים מידי: ‏גנגי מוגג מוגג גנגי גנגי מוגג מוגג גנגי...‏ שאלה: עכשיו גם איתך לא יהיה כיף?

אוֹחַ

New member
באסה! כל הפואנטה הייתה

‏לבדוק אם האופציה של גנגי מוגג בכחול‏. בקיצור - ברכותיי! (נראה אם הפעם הצליח).

למעלה