קבלו אותו בתופים ובמחולות!

טוב, אני לא יודע מה הבעיה אצלך

תנסה לשאול בהנהלה. אני, כל פעם שאני רואה את המאמר הזה, אני לא יכול שלא לתהות אם לא היה יותר פשוט לשנות את המנגנון של הפורום כך שאפשר יהיה לצבוע טקסט פשוט כך |אדום|גנגי שולתתתט!!!1|אדום|? אני יודע שכל מיני אנשים היו מנצלים זאת לרעה וכותבים הודעות צבעוניות מדי, אבל אם תפוז לא נבהלו ממה שאנשים יכולים לעשות עם בלוג TV, למה שזה יפחיד אותם?

גנגי

New member
תשכח מהכיף.

כמו שאמרתי - שוטים ועקרבים, מקלות וייסורים. הוא חלם להראות לכם את גם הצד האפל שלו, ואני, נשמה טובה וחברה טובה, נתתי לו הזדמנות לעשות זאת. נראה לך פר שרק אני אסבול? תבלו.

מה יפה מעץ תפוח העומד בגן

במלא פריחה? מה יפה מרגע לא ידוע עת אהוב ליבי הולך ובא... אני אגיד לכם לראות מוגגכחול זה הרבה יותר יפה הרבה יותר שווה הרבה יותר מוסיף לאט לאט כל חברי שלא נותרו איתי בבית הופכים להיות מנהלים בזכות עצמם או בזכות ידיעתם. אז בואו ונרים כוסית לחיי עם ישראל ולחיי המנהלים שבדרך כה לחי לחיים.

אגב מישהו שם ליבו לעובדה שיש

כאו הנהלה בגימלים? ראיתם כמה גימלים יש להם? תהיו בריאים ולו הייתי הילה גלעדי (בדיחה פנימים שכולם מכירים) הייתי אומרת לכם להקשיב לרשת מסויימת ברדיו. כן כן אדוני המנהל במיוחד בארבע אחר הצהריים.. פורים עוד מעט שיהיה שמח.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

משנכנס אדר מרבין בשמחה. גם ניהול בתפוז הוא סוג של שמחה. לפחות לגולשים. המנהל, תגיד לו... הוא אמר לי... זה הוא התחיל...

shellyland

New member
ברכות, מוגלי! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לראות שפעלת בעצת ההורוסקופ שלך.
אכן, מן המשובחות שבהחלטות.

גנגי

New member
אולי תשתפי אותנו

בהורוסקופ האמור? מזמן לא דיברנו על מוגג מאחורי הגב, ואם לא עכשיו, אימתי?

מוגג

New member
../images/Emo36.gif D../images/Emo41.gif בתור בן מזל קשת ../images/Emo41.gif

אינני מאמין באסטרולוגיה.

פרחים וברכות../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif

גנגי, מילא תופים אבל מחולות? את בטוחה שלזה התכוונת? ואני בכלל חשבתי שהוא היה פה תמיד בצווארון כחול... ואתה, חתן השמחה: מה הבאת לנו?

מוגג

New member
מחולות

כלי נגינה! זה נגלה לי רק עתה בזכות שכני בבית הכנסת. ייתכן שמחול הוא שם של כלי נגינה ולאו דווקא ריקוד. למשל כאן: הַלְלוּ יָהּ הַלְלוּ־אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ׃ 2 הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ׃ 3 הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר׃ 4 הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב׃ 5 הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי־שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה׃ 6 כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּ־יָהּ׃ כל שאר האזכורים ברצף הם של כלי נגינה (אמנם איניודע איזה מין מין זה מינים, אבל כל השאר פחות או יותר מוכרים ככלי נגן).

למעלה