קבלו אותי

My Boy Lollipop

New member
קבלו אותי ../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי אנשים מה שלומכם ???? קוראים לי הלני אני בת 18 ואני צופה בשבוע וחצי האחרון בתשוקות ( יש מז מלא שאלות שחבל"ז) הסיבה שהתחלטי לצפות בתשוקות זה פשוט מאוד אני חייבת שתהיה לי סדרה שאני מכורה עליה , ולצערי הפסיקו את הסדרה שלי "לחיות " אז בחרתי בתשוקות . אז הינה כמה שאלות ראשונות :( ד"א אין לי שוב בעיות עם ספוילרים) מה הקטע של הד"ר ראסל ? לפי כל הסימנים אני די בטוחה שצאד הוא הבן שלה? ועם כן אז סימון מאוהבת באחיה . ותרזה, היא עורכת חתונה לה או לאיתן ואיך שלא קוראים לה ? זהו בנתיים . נשתמע זהו בנתיים

היי..גם אני די חדשה אבל אני אענה לך

1.צ'אד הוא אכן הבן שלה וגם סימון וגם וויטני מאוהבות בו... 2.תרזה-היא עורכת חתונה לאיתן וגוון אבל היא מאוהבת באיתן והיא מארגנת לו את החתונה שהיא חלמה שתהיה שלה.... בקשר לד"ר ראסל (איב)...אין לי ממש כוח להסביר כי זה ארוך..מישהו פה בטוח יגיד לך...חח..

python 4

New member
אז ככה

קודם כל צ'אד הוא לכאורה הבן של איב. לפני שנים רבות (שזה 2,395 שנה לפי הזמן האמיתי, אבל עזבי, באו ואוו כבר יסביר לך על זה) איב היתה זמרת ברים שרלילה. ערב אחד היא הכירה שם את ג'וליאן, ובילתה איתו לילה סוער מלא תשוקה. אז ככה - אנחנו יודעים שהיא נכנסה להריון באותו לילה, וזה לכאורה צ'אד, הפרחח (מושג של רעות) שהגיע להרמוני כדי לחפש את הוריו. באותו לילה ג'וליאן צילם את איב בפוזות אירוטיות, ומשום מה התמונות האלה הגיעו לידיו של זקן חרמן בשם אורוויל. התמונות היו בתוך פסל של ציפור, שעבר מיד ליד בין כמעט כל תושבי הרמוני, עד שהוא הגיע לאייבי, אשתו של ג'וליאן. ורק שתביני - כדי למנוע מהפסל הזה להתגלות איב דרסה את אורוויל ושרפה לו את הבית! היא היתה מוכנה לעשות הכל כדי שאף אחד לא ידע שלרופאה המסורה והנוצרית יש עבר מלוכלך. בכל אופן עכשיו אייבי מצאה כאמור את התמונות, ומאיימת על איב שהיא תשלח את התמונות לטיסי, בעלה של איב, אם איב לא תעזור לה להשיג את סם (אהובה לשעבר של אייבי, שנשוי משום מה לגרייס). that's the story, on the short!

python 4

New member
ושכחתי משהו -

גרייס היא החברה הכי טובה של איב, ולכן לאיב היתה בעיה מוסרית אם להענות לסחיטה של אייבי או לא. ושכחתי עוד משהו - ברוכה הבאה!

t o o l

New member
ברוכה הבאה!

אל תיבהלי מפייטון ומבאוו וואו. פייטון נשמה ובאוו וואו........ מוזר. בכל מקרה ברוכה הבאה!

אני לא מבינה למה את צוחקת בכלל??

עשיתי לך אי פעם משהו שפגע בך שאת אשכרה משתפת פעולה עם הבדיחות קרש העלובות שלו???

AsHtOn GiRl 3

New member
חוץ מזה הדיחות העלובות הם של

באוו וואו פייטון בסדר אבל באוו וואו לא
מה כבר עשיתי לך

אני לא התרגזתי!!!

אני רק שאלתי למה את צוחקת מבדיחות דפוקות כאלה?? אני לא מבינה איך לא שמת לב שהבדיחות שלו היו מעליבות ומגעילות.. איך את מצפה שאני לא אעלב שאת משתפת פעולה

לפחות מצאנו אחד את השני..

אני בספק רב אם מישהי באמת תרצה למצוא אותך.. או מישהו... שזה אפילו לא מתקרב!!!

Bow Wow2004

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את בכלל מתייחסת לאשטון? זה הרי ידוע שכל פיסת מילה שתזרקי לה, כל מקש במקלדת שתלחצי בשבילה ישמח אותה עד הגג, מסיבה אחת פשוטה שבפורומים אחרים גם את זה לא עושים בשבילה....

Bow Wow2004

New member
כן, קלטתי את זה

אבל שוב בנוגע לאשטון, אל תתייחסי. היא כבר רגילה לזה...

למעלה