קבלו אותי

python 4

New member
אני רק יכול להגיד לך דבר אחד -

זו אולי לא סטיה, אבל קח בחשבון... שמחר כשבקסטריט גירל תקרא את השרשור הזה היא תהיה עצבנית על שנינו, ולא יעזור לך שלמדת בעל פה את כל השירים של הבקסט בויס

backstreet girl

New member
וואי, באוו וואו ....שיחקת אותה

איזה מגניב..... עכשיו iwanna be with you i promies you ,10000 promises כי אתה פשוט no one eles come close to you ו-i want it that way כן, כן that's the way i like it ועכשיו- everyone לדעת את זה.....

backstreet girl

New member
רגע רגע רגע רגע רגע רגע

מה קורה איתכם????????????????? על מה אתם רבים??????????? אני מתבשיישת בכם?????????

python 4

New member
כן, בקי.

מאז ימי מיגל-צ'רי-קיי העליזים לא היה כזה משולש מוזר. אגב, אל תתני לבאו לבלבל אותך - זה שהוא מצא באינטנט רשימת שירים של הבקסט' זה לא אומר שהוא יודע להבדיל בין האווי לקווין.

backstreet girl

New member
אז ככה

פייטוןאני מתה עלך. אתה הכי מצחיק פה..... אתה קורע אתה הורס אתה גדול.. אתה תותח שים פה תמונה שלך..... באוו וואו אני חולה עלייך...אתה מצחיק לאללה אתה מגניב אתה חמוד אתה מדליק אתה ענק..... שים תמונה שלך גם אתה...

אני דוד

New member
היית רוצה

לפני איזה 6,7 שנים אפילו קניתי את הדיסק שלהם (הראשון). אז אני יודע בדיוק מי זה האווי, בראיין, קווין, ג'יי ג'יי וניק. לא גאה בזה... אבל יודע...

Bow Wow2004

New member
אוף, עוד פעם שכחתי להחליף

את הניק שאני משתמש בו בפורום הומור שחור... אבל אל תדאגו, זה עוד יקרה המון המון פעמים, אז אתם יכולים להיות שקטים.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo26.gifכנס

אוקיי, שמתי
שבזמן האחרון אנחנו רבים בלי סוף........ ולמה
אין לי מושג........ אבל למה לריב שאפשר להיות חברים
פשוט לפעמים ההערות שלך מרגיזים אותי ולפעמים הם מצחיקות, אבל אין מה לעשות, זה האופי שלך
(לא שאני מתלוננת) אז בוא נעשה שולם ולא נריב יותר טוב

../images/Emo45.gif אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

חוץ ממישהו מסויים בפורום הזה....... :[ כולנו צריכים להיות חברים

LauraLF

New member
מתוקה

תתחברי למסנג'ר... ואני מקווה שקראת את ההודעה שכתבתי לך בשירשור הבוקר טוב.

I n n u e n d o

New member
אוי

ימי הבקסטריט בויז העליזים מקווה שיקרה לך מה שקרא לי פתחתי את עיני למוזיקה הונראית ששמעתי לקחתי את כל 5 הקלסרי תמונות שהיו לי וזרקתי פשוט לפח ימי כיתה ח העליזים.

למעלה