קבלו אותי

AsHtOn GiRl 3

New member
יאללה איתך../images/Emo70.gif איזה פורומים אחרים../images/Emo35.gif

כל הזמן אתה אומר שאני רגילה בלה בלה מפורומים אחרים
תגיד לי איזה פורומים ותן קישור ואל תגיד סתם דברים

python 4

New member
מה זאת אומרת 'אל תיבהלי מפייטון'?

למה שהיא תיבהל? בתור צופה חדשה היא העלתה שאלה על איב ואני הייתי הראשון שענה לה ובהרחבה. סתם ניסיתי לעזור. למה שהיא תיבהל? סתם מכפישים אותי..

python 4

New member
../images/Emo45.gifאה, OK...../images/Emo9.gif

בקריאה חוזרת של ההודעה שלך הבנתי את הכוונה. לא חשוב, תתעלמי... מישהו אמר משהו על הבנת הנקרא?

backstreet girl

New member
ובקשר לפייטון ובאוו וואו......

כמו בשיר של בקסטריט בויז אתם larger then life. חולה על הקטעים שלכם.

Bow Wow2004

New member
אז אתה THE ONE שמצטט את הBSB

EVERYBODY, אתם לא חושבים שזה מוזר. פייטון אתה מתנהג LIKE A CHILD בזמן שאני מצפה ממך לMORE THAN THAT. טוב נו... BOYS WILL BE BOYS. אבל DARLIN', אני לא משקר, IT'S TRUE. באמת, NOBODY BUT YOU עושה את הדברים האלה. EVERY TIME I CLOSE MY EYE אני ישר מוצא עוד ציטוט ועוד ציטוט שלך. אבל אל תאשים אותי, IF YOU KNWE WHAT I KNEW, לא היית מרשה לעצמך להתנהג ככה. אז GET DOWN על ברכך ותראה לכולם שאתה LARGER THAN LIFE ותתנצל. אז QUIT PLAYIN GAMES כי בסך הכל אתה SHINING STAR וזה WHAT MAKES YOU DIFFERENT, אתה כן YOU ARE משהו מיוחד אז ROLL WITH IT ואולי יום אחד תמצא את THE PERFECT FAN שלך, שרוצה JUST TO BE CLOSE TO YOU. ואם לא אז פשוט תצטרך TO GET ANOTHER BOYFRIEND. הTIME יעשה את שלו...

python 4

New member
אז רגע....

אתה מעריץ את קיילי מינוג, מעריץ את הבקסטריט בויז, וחי בהכחשה... רגע! עכשיו הכל ברור לי... אתה מנסה להרשים את בקסטריט גירל! לא יעזור לך, חבוב!

Bow Wow2004

New member
היי! הלו! אפילו אל תחשוב על זה!!!

אני הכל רק לא מנסה להרשים את בקסטריט גירל...

python 4

New member
אבל למה אתה כל כך אנטי?

הרי אין שום דבר רע בזה, עובדה... שטובי הגברים מנסים להתחבב על בקסטריט גירל. אתה לא צריך להרגיש רע עם זה, בכל זאת מדובר ב'מלכת הפורום', לא?

Bow Wow2004

New member
שמע

זה הרי ידוע שהרבה לא יוכלו לקבל אותך ואף יקראו לך סוטה אם תנסה להתחבב על בקסטריט גירל...

python 4

New member
מה פתאום?../images/Emo12.gif

אנחנו לא חיים בשנות השישים - כיום כל גבר אחד מעשר מנסה להתחיל עם בקסטריט גירל. לא שזה עוזר להם, כן? טוב, לא מיצינו כבר את הקטע הדבילי הזה? אפשר כבר ללכת לישון?

Bow Wow2004

New member
אתה יכול ללכת לישון - לא לפני

שתדע שלדעתי אין בזה שום דבר רע, לא בוחרים את זה, ככה נולדים. וזאת לא סטייה, זאת נטייה לחבב את בקסטריט גירל...

למעלה