קדימה היא

kgjghy

New member
זה היה ככה גם כששינוי היתה בממשלה

גם שששינוי רצתה לשבת עם החרדים היא עשתה להם ויתורים וקודם כל הסכימה להעברת מאות מיליונים למוסדות שלהם. עזוב את ההתחסדויות האלה.

דיי לשקרים ולדמגוגיה שינוי

הסיכמה רק עקרונית בצורה תאורתית שבמצב מסויים (שהוא בילתי אפשרי) היא תוכל לשבת אם החרדים...

לא הבנתי כלום, מצטער -

"עקרונית בצורה תיאורתית"?! מצב מסויים (שהוא בלתי אפשרי)?! אשמח אם תסבירי, תודה.

מפחינה עקרונית מדובר

על מפחינה של עקרונות והעקרונות הם ידועים מה היו העקרונות אם שהיינו מסכימים לזה.. ומפחינה תאורתית שזאת הייתה מחשבה תאורתית ! זה פשוט איך לומר לשאול את עצמך מה היה קורה אילו אז..? ומפחינה תאורתית באיזה מצב מפלגת שינוי יכולה לשבת אם חרדים.. או משהו כזה..

אנדרי ז

New member
אני אסביר ברשותך

שינוי הסכימה למשהו שהיה ברור שהחרדים לא יסכימו, כדי שהם יישארו מחוץ לממשלה ולא אנחנו. הרי בסופו של דבר אין לנו בעיה לומר שנסכים לשבת עם מפלגה חרדית שתסכים לדגלים העיקריים שלנו, קרי הפרדת דת ומדינה, נישואים אזרחיים, גיוס החרדים לצבא וכו'. אתה רואה אותם מסכימים לזה?

אנדרי, גם אם ההסבר שלך נכון

ההתנהלות של שינוי במקרה זה הייתה שגויה מהיסוד, מכיוון שהיא הראתה ששינוי מפלה בין המפלגות החרדיות - יהדות התורה "כן אם..." ואילו ש"ס "בכל מקרה לא". זו הייתה טעות, גם אם בסופו של דבר לא יצאה מכך ישיבה משותפת בקואליציה.

kgjghy

New member
שינוי הצביעה נגד נישואים אזרחיים

ונגד תחבורה בשבת. שינוי עזרה לקיים את חוק טל. שינוי התנהגה בדיוק כמו מרצ. תפסיקו למכור לוקשים - הציבור זוכר.

זה ספין זול ועלוב!

אין לכם אדיאולוגיה ואתם מושחתים! אז פתאום אתם עושים מטוב רע ומרע טוב! אז אתה מתחיל לתקוף אותי על דברים שאולי האדם הקטן מהרחוב איינו יודע אבל אני כן יודע! ואתה יודע בידיוק למה היא הצביאה נגד! היא הייתה אז בממשלה ומפלגת מרצ הציאה את ההצאה היא לא יכלה להצביא בעד! זה נגד את ההסכם הקואליציוני שאמר שתוך כמה זמן אני לא זוכר כמה זמן אבל אותה הצעת חוק אמורה לצאת מהקואליציה וסתם מרצ רצתה לעשות כורתרות על כך שטומי לפיד הוא לא הליברל הגדול וכו... על שאר הדברים אני לא יכול להגיב כי אני לא יודע על מה אתה מדבר ומאיפה הבאתה את הדברים האלו גם שרון הציבאה נגד נישואים אזרחיים וכו.. ואיך מתנהגת קדימה והליכוד?! כמו פורפרות..

אנדרי ז

New member
אפילו לא זה

זה שקר זול והוצאת דיבה. את ההסבר הביא אורח חיים בהודעה שמתחתנו.

כבר תיקנתי אותך פעם בפורום אחר

שינוי לא הצביעה נגד נישואים אזרחיים - 9 ח"כים שלה הצביעו בעד, 4 שרים נמנעו (שר אחד וח"כ אחד נעדרו). אני אף הבאתי בעבר את תוצאות ההצבעה מאתר הכנסת בפורום מפלגת העבודה. ולגבי התחבורה הציבורית, שגם כן כבר הזכרת בעבר, אני לא זוכר שהייתה איזושהי הצבעה בנושא, אבל אם לך ידוע על כזו הצבעה אשמח אם תביא את תוצאות אותה הצבעה. זה לא חוכמה לזרוק דברים ללא כל ביסוס (ועוד לדבר על מכירת לוקשים).

יש ימין יש מרכז יש שמאל

מפלגת שינוי זה מרכז ומפלגת קדימה זה שמאל. (שמעון פרס,דליה איציק,חיים רמון)

ואין כל ספק שחמי דוורון

פחות ימני משמעון פרס דליה איציק אוריאל רייכמן ... ציפי ליבני... אלומרט..

למעלה