קדימה וגאווה...

קדימה וגאווה...../images/Emo104.gif../images/Emo34.gif

לא, הנושא לא קשור אליי אישית, אוקיי?
נתחיל בזה. אבל באמת מעניין אותי לדעת, אם קדימה, או בכלל, אחת מהמפלגות הקיימות, מודעות לגודל הבעיה. הן מודעות לכך שהומוסקסואלים בישראל לא יכולים להינשא? הן מודעות לכך שבישראל למעשה, קשר הומוסקסואלי פשוט לא מקבל הכרה? הן מודעות לכך שמדובר במצב לא נכון ובהחלט לא תקין וגזעני? הן מתכוונות לעשות משהו בנושא? אם למישהו יש תשובות, אני אשמח.

NIKESTYLE

New member
על מדיניות DONT ASK DONT TELL

לא שמעת ??? לעניות דעתי הומוסקסואליים לא צריכים לקטלג עצמם ככאלו. יש משהו בעייתי במפלגה שמסכימה עם תפיסת עולם הומוסקסואלית מוצהרת. אם כבר אני חושב ההפך שהמפלגות הגדולות בישראל צריכות לשמר את מוסד הנישואים הקיים.מי שבכל זאת מעוניין לקיים מגעים חד מיניים שיעשה זאת באופן פרטי בלי כל מיני הצהרות ומצעדים ,אין כאן שום גזענות.

כן,

אבל למה שלא יאפשרו להומו להתחתן עם הבנזוג שלו? למה לו אסור ולסטרייט מותר? למה לסטרייטים מותר להתנשק ברחוב ולהומואים אסור?

אשרת

New member
כי יש אנשים "רגישים" כמו ניקי שלנו.

שאם אם הם יראו גבר מנשק גבר, כל עולמם יקרוס.

NIKESTYLE

New member
כי זה מכרסם במדינת ישראל כמדינה

יהודית. זאת האמת ואין מה לעשות עם זה. וחוץ מזה בתכלס מה ההבדל בין הומו נשוי להומו רווק ,תסבירי לי אולי אני מפספס פה משהו ?

אשרת

New member
שטויות.

זה לא מה שמכרסם במדינת ישראל כמדינה יהודית. מה שמכרסם זה, הכפייה של החרדים והשנאת הדת על כלל האזרחים. תנסה לחפש את הסיבות לכך במקומות אחרים. ישראל צריכה לשמור על הציביון היהודי, אבל לא על חשבון זכויות הפרט. ואם אתה שואל מה: אז למשל, דגל המדינה - שכידוע מגן דוד הוא סמל יהודי לחלוטין, סמל המדינה - המנורה - יהודי לחלוטין, מוסדות המדינה סגורים בשבת. וזהו זה. היהדות לא באה על חשבון הפרט.

NIKESTYLE

New member
תפסיקי להתלות במה ששינוי כבר נפרדה

ממנו. הדמגוגיה הזאת של כפייה דתית כבר לא קיימת היום שנאת דתיים חינם גרמה לטומי לפיד-לה פן ללכת הביתה עם זנב בין הרגלים,גרמה לשינוי להתרסק לאלפי רסיסים וכבר לא נותר ממנה כלום. אולי כדאי שתתחילו למצוא נושאים חדשים לטפל בהם יש בעיות הרבה יותר חמורות שדורשות טיפול

אשרת

New member
תגובה.

לא קיימת? יש תחבורה ציבורית בשבת? אם יש מישהו שלא רוצה להתחתן בחתונה דתית, הוא יכול? אם יש מישהו שרוצה לקנות חזיר במרכז העיר הוא יכול? אם יש מישהו שרוצה לעבוד בשבת הוא יכול, מבלי שהמעסיק שלו יחטוף קנס? האם הגיור הרפומרמי והקונברסטיבי מוכרים בישראל? האם יש רבניות במועצות הדתיות? אולי הגיע זמן שאתה תצא קצת משטיפת המוח - אנחנו לא שונאים את החרדים. אנחנו שונאים את מה שהם מעוללים לדת.

NIKESTYLE

New member
מצויין שאלו לא קיימים.מה השאלה בכלל

זה רק אומר ששינוי הייתה עסקנית קטנה ולא מועילה למרות 15 המדנטים המוזרים שקבלה מן הציבור וזה אומר שישראל היא מדינה יהודית. אני לא צריך גיור רפורמי וקונסרבטיבי.למי זה מועיל בדיוק לאנשים שאינם יהודים בהכרח.

אשרת

New member
תגובה.

כולי תקווה שהקהל הצעיר אשר מעוניין להתחתן שלא בחתונה דתית, וזוכיות הפרט וחופש הפרט חשובות לליבו, ימצא לעצמו מפלגה אחרת ראויה. המפלגה שלך - לא זכאית לקבל את הקול החילוני. עכשיו, לך המשך להתחנף לקהל הדתי- מסורתי, שהוא באופן קבוע כמעט מצביע למפלגות הימין, שהליכוד עומד בראש הרשימה. כולי תקווה, שהמפלגה שלך , תככב עוד 4 שנים באופוזיציה. במקום הראוי לה, כנראה. ואין לך מה לנסות לרדת על המפלגה שלי - כי זה לא מזיז לי במיוחד. ההצבעה שלי עבור המפלגה היא אידיאלוגית.

NIKESTYLE

New member
אידיאולוגיה זה לא הצד החזק של שינוי

שינוי זה מותג אופנה חולף. או שבעצם אפשר לומר חלף מן העולם.

אשרת

New member
לא

'דמוקרטיה' היא לא הצד החזק של חלק מחברי שינוי לשעבר. האידיאלוגיה דווקא כן. כי אם נלך על פי המשוואה שלך, האידיאולוגיה היא לא הצד החזק של אף מפלגה, כולל זאת שלך.

אני כחילונית לא מעוניינת בהכרה

להומואים וללסביות. זה בשבילי כמו מיסוד הזנות.

מה זנות בזה?../images/Emo4.gif

למה את שופטת אדם לפי מי שהוא מכניס למיטה? ומה רע ביחסים הומוסקסואלים?

אני לא שופטת אף אחד ואין לי כוונה

כזו. שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בביתו הפרטי. זה פשוט דבר שלא כדרך הטבע ולא מקובל, ולכן זה ניראה לי מעוות. לי אישית אין שום דבר אישי כנגד ההומואים. הם יכולים להיות אנשים עם אופי ניפלא, ויצא לי להכיר כמה מהם.. אבל זה מיותר ולא טוב לחברה ולקהילה שתהייה כזו פומביות ולגיטימיות. למה למשל הם עושים את מצעד הגאווה - מתעקשים דווקא לעשות את המצעד הפרובוקטיבי דווקא בירושליים, שהיא עיר דתית? אסור לעודד את הדברים הללו. זה פריקת כל עול שתוביל לפריצת כל הגבולות המוסריים... מה הלאה? יתחילו לעשות את זה גם עם חיות??? סליחה אם אני פוגעת במישהו, זו לא המטרה שלי....

מממ...

למה לא כדרך הטבע? אם זה קיים אז בטח שטבעי. מה לא מקובל בזה? את יודעת כמה להט"בים [לסביות, הומואים, טרנסג'נדרים וביסקסואלים] יש? הם כבר מזמן לא בגדר מיעוט וחריגה ומהנורמה. למה לא טוב לחברה ולקהילה? למה אסור להם להפגין אהבה בציבור? מי שכואב לו יכול להסיט את הראש. אני בטוחה שלכמה חרדים כואב לראות זוג סטרייט מתנשק עם ספסל בגן ציבורי, אז? מי שכואב לו לראות, שלא יסתכל. שלא יפגע בציבור אחר בגלל זה. לדעתי מצעד הגאווה הוא די מיותר בכללי, בגלל שככה הם בעצם עושים הפרדה בינם לבין שאר הציבור וזה לא נכון. אבל הם לא עושים רק בירושלים. הם עושים גם בתל אביב ובאילת ובעוד כמה מקומות. ושוב, הדתיים בירושלים יכולים להישאר בבית ולא להסתכל. או, כמו שאני מעדיפה, שילכו להזדיין. את מדברת איתי על מוסר? את פוגעת פה בקהילה שלמה, מבקשת ממנה להישאר בארון או לצאת ממנו רק בבית, בחדרי חדרים, כשאף אחד לא רואה, ומדברת איתי על מוסר? עם חיות זה לא מוסרי כי זה התעללות בחיה, כי אין פה בעצם הסכמה של החיה, אין פה תקשורת עם החיה.

תיראי, אני מסכימה איתך שיש בעיה

עם החרדים. לא חסר גם להם. חברה סגורה וכ"ו.גם הם מסכנים... אבל בכלל, להראות אהבה באופן מופרז בציבור זה גם לא יפה. זה מגעיל לראות גם בחור ובחורה מתנשקים בפרובוקטיביות. אבל לראות הומואים או לסביות מתנשקים או עושים את זה, מצטערת להגיד לך אבל זה סופר מגעיל אותי. זה פשוט דוחה. ואני לא באה להעליב אף אחד.. כשאני רואה שני בחורים מתנשקים בא לי להקיא, אני לא צוחקת. פעם הייתה פרסומת בטלוויזיה שהראו בה שני בחורים מתנשקים, זה היה פשוט גועל נפש! אז מה אני יעשה? פשוט חיכיתי שהפרסומת תעבור... הפרסומת עוררה סערה, בצדק, ולא המשיכו לשדר אותה.. אז מה? עכשיו יהפכו את העניין ללגיטימי ואני אצטרך לראות את העניין ברחובות?? (לא מספיק בטלוויזיה, אז גם ברחובות??!!).

אבל תקשיבי,

אני לא מדברת איתך על לעשות פרובוקציות בציבור לשם הפרובוקציות. אני רואה בתיכון המון פעמים שזוגות מתנשקים, והם לא באים ועושים את זה בצורה פרובוקטיבית, הם מתנשקים כי הם אוהבים אחד את השני וזה, לא בצורה פרובוקטיבית או משהו. למה להם מותר ולהומואים לא? אני מקבלת את זה שזה מגעיל אותך, אבל זה שזה מגעיל אותך לא נותן לך את הזכות לשלול מהם את הזכות לעשות את זה. את לא חייבת להסתכל! אותי ג'וקים מגעילים, אז? אני לא יושבת ובוהה בהם אם יוצא לי לראות אותם. תקשיבי, כרגע אין חוק נגד זה, אז כן, הומואים יתנשקו ברחובות, אבל לא יותר ממה שהם מתנשקים עכשיו. מי שאין לו בעיה להצהיר, יתנשק ברחוב. מי שיש לו, יעשה את זה בבית. אבל מה שאני רוצה זה שלהומואים יהיה מותר להתחתן. שיכירו בזוגיות ביניהם.

למעלה