קדימה וגאווה...

יקירתי,

אולי תפסיקי להצמיד בעיות לכל האוכלוסייה? שכל אחד יחיה איך שטוב לו!! א-ת לא בסדר! א-ת לא טובה! וא-ת כן פוגעת בזולת! את כל כך שמרנית, שאין לך שום זכות לפתוח את הפה של החרדים!

mean girl 16

New member
הממ.. אני חושבת

שאיש באמונתו יחייה. לא צריך להכליל, כי אני יודעת על המון חרדים מודרנים שהמצב אצליהם שונה לגמרי. אין כפייה בנישואים, כל בני המשפחה עובדים, הכל לגמרי שונה מאיך שאנשים מציירים את זה. אם טוב להם במתכונת חייהם הנוכחית- שיהיו בריאים. לי בטוח שאין בעיה עם זה.

איתיet

New member
ואם היה לך קרוב משפחה הומו או לסבית

חיה ותן לחיות. גם במדינת ישראל.

אשרת

New member
רק הומופוביה ../images/Emo5.gif

אני הייתי מציעה שבכלל, בגלל שיש אנשים שהם מאוד רגישים, אז שהגברים והנשים יכלו במדרכות שונות, לא יחזיקו ידיים ברחוב, לא יתחבקו ברחוב, שלא ישבו אחד ליד השני באוטובוסים וברכב פרטי. בכלל, צריך לחוקק חוק שיאסור על גילויי חיבה בציבור. איך אני בשבילך, אה?

NIKESTYLE

New member
אשרת מה שאת מציעה זה חרדיות

לשמה ועם זה אני לא מסכים.זה קיים אולי בבני ברק לא בארץ וטוב שכך. מה שאני מציע זה סדר חברתי שמרני במדיה מסויימת שמתבסס על המצב הקיים ולא איזה גחמות פרטיות וקפריזות של פולטיקאים סוג ג' לתקן כל "עיוות" במערכת. כמו שאמרתי אין צורך במצעדי עירום בערי ישראל.אף אחד לא כופה על אף אחד אחר איך להתנהג ועם מי לשכב.

אשרת

New member
תגובה.

קודם כל- הומוסקסואליות היא כבר מזמן לא "עיוות" , ולכן אין מה לתקן במערכת. דבר שני, תסלח לי - מבחינתי, אין שום הבדל בין גבר שמחזיק יד לגבר אחר, לבין גבר שמחזיק יד לאישה. שניהם בני אדם, שניהם אוהבים אחד את השני, ולשניהם יש בדיוק את אותה זכות להראות את אהבתם בציבור. אין שום סיבה למנוע זאת מהם רק משום שיש אנשים שמערכת הערכים שלהם תקועה איפשהוא בעבר הרחוק, שבהם כל מי שהיה שונה וחריג - היה מנודה.

NIKESTYLE

New member
את נשמעת תקיפה אפילו מעל דפי הפורום

אפילו מבלי לשים לב למה התכוונתי שאמרתי עיוות. התכוונתי כאמור ל"עיוות" כביכול של אנשים כמוך שחושבים זה לא בסדר לשמר את המצב הקיים. לגבי מערכת הערכים,את לא המצאת את העולם ואין לך שום זכות לקבוע מה פרימטיבי ומה לא,ההתנשאות הזאת לא מועילה לאף אחד.אין כאן שום נידוי ושום כלום יש כאן מערכת ערכים שונה ממה שאת שואפת שיהיה כאן שמבחינתי זה בעייתי למדינת ישראל כמדינה יהודית זה הכול.את יכולה לקבל את זה ואת יכולה גם לא לקבל זאת. עכשיו אנחנו סתם מוסתים מן הנושא העיקרי של משרשר ההודעה והיא לגבי המפלגות הגדולות.אז כמו שאמרתי לדעתי לא כדאי בכלל לעשות מזה טופיק לבחירות ואם יש ISSUE כזה הוא קיים מן הסתם במרצ ו שינוי וטוב שכך. אני לא רואה את מפלגת העבודה נכנסת לתוך הקרביים של הנושא הזה וגם לא את הליכוד.

אשרת

New member
תגובה

כאשר אתה תסתבך עם הסוציולוגיה ביום שבת, תאמין לי שגם אתה תהיה תקיף
דבר שני, מה רע בשימור מצב קיים? יש המון. אתה משמר מצב שהוא לא נכון, הוא לא הוגן. אתה מפלה פה אוכלוסייה שלמה, שכל 'חטאה' היא משיכה למינם. אכן - אסון גדול יותר. אני מאוד מקווה שהדעה שלך קצת שונה בכל הקשור לנשים מוכות. גבל המפלגות הגדולות - ברור שהם לא יבליטו זאת, משום שהם רוצים למשוך את הקהל הדתי- מסורתי. ואולי באמת הקהילה ההומו-לסבית וכל הקהל הליברלי צריכים לדעת זאת על מנת להעניק את קולם למפלגות אשר באמת דואגות לאינטרסים שלהם, ולא מתביישות לומר שלהיות חד מיני - זה תקין בדיוק כמו להיות הטרוסקסואליות.

על זה בדיוק אני מתלוננת.

שכל המפלגות הגדולות, ופה אני מכניסה גם את קדימה, ולא רק את הליכוד והעבודה, לא חושבות שהנושא הזה מספיק חשוב! הוא מאוד חשוב. חשוב כמו העניים של פרץ. חשוב כמו השטחים של ביבי. וחשוב כמו להקים מפלגה יציבה שתקבל יותר מנדטים. ואולי אפילו חשוב יותר. כי במדינה הזאת אין מודעות.

bhnadav

New member
את צריכה להבין את מורכבות העניין,

ואת הבעייתיות שבו. אשרת כתבה זאת בצורה נכונה בתגובה שלה קצת למעלה. העובדה היא שהמפלגות הגדולות נמנעות מלנקוט עמדה ברורה בנושא הזה, ומשאירות זו למפלגות כמו מרצ או שינוי, שמקבלות את מספר המנדטים שהן מקבלות. צריך להבין שמפלגת שלטון חייבת להציב עמדה מרכזית, עמדה שמתיישרת עם הקונצנזוס, עם ההסכמה הלאומית, ואם תתחיל לגעת בכל נושאי המחלקות הקטנים - זה יהיה מאוד בעייתי. הציבור אומר את דברו בעניין כשהוא מצביע למפלגות שחורטות על דגלן את הנושא הזה ונושאים אחרים, והן אלה שמנסות לייצג את הציבור הזה - כמה שאפשר. גם שינוי הבינה שהיא חייבת להתפשר על נושאים מסויימים, והעובדה היא שהיא לא התעקשה על הדברים האלה. אני לא מאמין שהנושאים האלה לא היו מספיק חשובים לחברי הכנסת של שינוי, אבל העובדה היא שהם הבינו שיש גבול למה שהם יכולים לבקש, הם הבליגו, והציבור אומר את דברו כשהוא זונח את האג'נדה הזו ועובר למפלגת שלטון שנועדה כדי לפתור את הבעיות שהוא חושב שהן אלה החשובות והעיקריות במדינה הזו, בראש ובראשונה. ואני באמת לא רוצה להיכנס לדעתי הפרטית בעניין כי היא לא חשובה פה. אני מסתכל פה בראייה שפוייה ורציונלית על המצב כיום, על מה האפשרויות העומדות בפני המפלגות הגדולות, ועל מה נכון שהן יעשו.

אשרת

New member
איזה מפלגת שלטון בדיוק?

מאיפה לך לדעת שהמנדטים של שינוי ילכו דווקא למפלגה שלך? אולי הם ילכו למרצ- יחד? אולי הם בכלל ישארו בבית? ותרשה לי לא להתייחס לניתוח שלך על המפלגה שלי. נדמה לי שאני אמרתי לך במסנג'ר, שאחד הטעויות של לפיד הוא - שהוא האמין לשרון. תקלה שכולה שלנו.

NIKESTYLE

New member
הטעות של הציבור זה שינוי ועל זה

כולנו משלמים עד היום. אין מקום למפלגה שלך במרחב הישראלי.מפלגה של שנאה תהומית לכל מה שלא שינקינאי ,יוקרתי ,נוסע עם BMW מינימום ומרוויח 30000 אלף שקל בחודש לפחות. אין סיבה להצביע שינוי אפילו מרצ עדיפים על פניכם באמת שאין סיבה להצביע שינוי

אשרת

New member
יקירי

סטיגמות זה דבר נהדר. אבל לא אני ולא תומכי שינוי אחרים שאני מכירה, הם שינקיאנאי, אני לא נודעת ב-BMW, אלא סתם במזדה 3, ואנחנו בהחלט לא מרוויחים את הסכום הנ"ל. רואים שאין לך מושג על מה אתה מדבר, ואתה תוצר נוסף של ההסתה נגד המפלגה. למפלגה שלי, אולי יש מקום , ואולי אין מקום. אבל לפני שהייתי מציקה למפלגה אחרת, הייתי מסתכלת על מה שקורה אצלכם. במקומך הייתי חושבת על מה ולמה שינוי קבלה 15 מנדטים. למה בזמנו מרצ קבלה 12 מנדטים. ואני אגלה לך סוד- זה לא רק בגלל השחיתות השלטונית, שבה כולם לוקים.

NIKESTYLE

New member
למה סטיגמות הרי את יודעת

שרוב מצביעי שינוי הם מהמעמד הגבוה אלו שמרוויחים משכורות מאוד גבוהות ,אלו שמעוניינים בכלכלה קפיטליסטית לכ דבר,אז לא כולם נוסעים בBMW חלקם אולי קצת עממיים יותר יחסית לשכנהם מרמת אביב ג' ונוסעים בוולוו. גם כל חבריי הכנסת של שינויי הם משפטנים,עורכי דין ,כאלו שבאמת מייצגים חתך מאוד קטן באוכלוסיה

אשרת

New member
והם צריכים להתבייש בזה?

הם גנבו את הכסף? או שפתאום המילה 'השכלה' היא מילה גסה ואסור להזכיר אותה?

למעלה