קדימה וגאווה...

לדעתי זה דבר פסול!

אז מה? יפריעו לי דברים כמו הרבה דברים רעים שקורים במדינה ואני אשתוק?! ככה נחייה?! יתרחשו דברים מזעזעים במדינה ואנחנו נאפשר להם לקרות? מילא זה מגעיל אותי, אבל לדעתי זה דבר פסול! יש להציע עזרה לאנשים הללו. זה סוג של סטייה, וצריך לטפל בזה ברגישות. אלו בני נוער מבולבלים שצריך לכוון אותם, כמו שמכוונים אותם בתחומים אחרים בחיים. אין מה להתבייש בזה, אבל אם יש בעיה כזו, צריך להתייעץ עם גורם מוסמך ואם אין גורם מוסמך אז צריך שיהיה!! אם אנחנו רוצים ליצור חברה בריאה שנעים לחיות בה, אל לנו לעודד דברים שיוצאים מפרופרציות.

תומרס1

New member
לא אני חייב להגיב על מה שכתבת

מה שאת כתבת זו שערורייה... להגיד שזו סטייה? על מה את מדברת תגידי? כל אחד יעשה מה שטוב לו ונוח לו.. אני מקבל את כולם. ולבוא ולהגיד שמדובר בבני נוער מבולבלים? אבל להזכירך יש הרבה מאוד "מבולבלים" מבוגרים שחיים בזוגיות מופלאה עם בני זוגם וחלקם אף חברים שלי ואני מקבל אותם וממכבד אותם, את רצונם ואת העדפתם המינית..וההעדפה המינית שלהם זה לא בלבול.. חברה בריאה זו חברה שמקבלת אנשים כמו שהם ללא העדפה של גזע או מין או העדפה מינית, חברה בריאה זו לא חברה שמוקיעה ונותנת לחלק מהאכולוסייה להרגיש נחותים ולהוקיע אותם... מה שכתבת זה סוג של סטייה...

קודם כל, אל תתעצבן ../images/Emo140.gif

תקשיב, יש לי ידע במדעי החיים ואני מבינה הרבה בביולוגיה, אני לא רוצה להכנס איתך עכשיו לעניין המדעי (אולי בהזדמנות), שגם בו יש חילוקי דעות, אבל יש לבחון כל פרט לגופו. בעיקרון בטבע, אצל יונקים לפחות, לא קיימים מיקרים של הומוסקסואליות. זו הסיבה שאני חושבת שכל העניין הוא לא טבעי, יוצא מגדר הנורמה, ולכן קשה לקבל אותו. אכן. מדובר בבני נוער צעירים מבולבלים, שעדיין אין להם ביטחון בעצמם. לגבי המבוגרים, אלה אנשים שכניראה עבר עליהם משהו בילדותם או במהלך חייהם שגרם להם להתנהגות מינית קיצונית כזו. כל זה בסדר, אבל לרצות להפוך את העניין ללגיטימי ומקובל, בגלל שקרה להם משבר?! האם כל החברה והקהילה צריכה להתעוות בגלל סטייתם של אנשים כאלו?! האם אתם רוצים לכפות עלינו לקבל את המצב השערורייתי והלא מתקבל על הדעת הזה?! תגיד, זה ניראה לך נורמלי לגדל ילדים בכזאת מסגרת מעוותת?! שיש אבא ואמא מאותו מין?! שומו שמיים!! אוי ואבוי אם הגענו לכזה מצב!! אכן צריך לקבל כל אחד, אבל אין צורך שכל העניין יהיה מוחצן ומתוקשר!!! שכל אחד יעשה מה שטוב לו בבית שלו, בצניעות!

תומרס1

New member
איך אפשר שלא להתעצבן ../images/Emo140.gif

אבל סליחה אין לי מה להגיב למה שכתבת... נראה רע מאוד מה שכתבת...

באמת שאני לא רוצה לפגוע באף אחד

אבל אדם שניראה שיש לו בעיה צריך לפנות לייעוץ..... סה"כ יהיה טוב....

אני המומה.

בתחילת השיחה חשבתי שמדובר באדם נאור שאפשר לדבר איתו. את כל כך שמרנית שאני כבר לא יודעת אם יש טעם לבזבז עלייך אנרגיות ולהסביר לך שהומוסקסואליות זו לא בעיה ובטח שלא סטיה. יש כל כך הרבה הומואים, שאי אפשר כבר להגדיר את זה כחריגה מהנורמה.

תקשיבי

את לא צריכה להרים ידיים, אם תצליחי לשכנע אותי יתכן ואשתכנע. אני לא מבינה מה את נלחצת. האם אין לי זכות לרצות בחברה תקינה? האם את באה אלי בטענות ורוצה לכפות עלי לקבל דברים שהם לא מקובלים? זה לא רק אני, החברה כולה סולדת מאנשים כאלו.. (אני כבר לא יודעת איך להתבטא מחשש שתירתעי...). מה שכן, המצב קיים - אי אפשר להתעלם ממנו........

תומרס1

New member
אפשר להפסיק את זה? תודה

הבנו מה את חושבל "המבולבלים" למיניהם ושאת חיה בפחד שלא יכפו עלייך חלילה את "הסוטים" האלה... ואת לא מדברת בשם כל החברה אז אל תדברי בשם החברה כולה שסולדת מאנשים כאלה... הצורה שבה את כותבת ומתבטאת היא מאוד לא נעימה אין לך מה להוסיף למה שכבר כתבת...

NIKESTYLE

New member
ענבל צודקת והחברה רובה ככולה

עומדת איתה בדיעותייה. לא ייתכן ששני אנשים או שלושה כאן שברוב המקרים בכלל גם יצביעו למפלגות מיעוט בשמיעוטים כמו שינוי ומרצ יתחילו לדבר בצורה כזאת בגלל שמישהו אחר לא חושב כמותם. תומר היקר, אף אחד לא חי בפחד ,תרד מהעץ שאתה יושב עליו אין שום דבר רע בשמרנות והלוואי שתהיה כאן מפלגה כמו המפלגה הרפובליקנית בארצות הברית שתחזיר קצת את ערכי המשפחה והיהדות למסגרת הנכונה. הניסיון לפרוץ כל גבול כבר נמאס.

NIKESTYLE

New member
ואת כל כך מתנשאת..זה כבר לא באופנה

תרדי מזה . מה רע בשמרנות מסויימת ??? מישהו קרא פה לרצוח הומואים?????????????? תרדו כבר מהסרט שאתם חיים בו את תמיד יכולה להשוות את השמרנות הפרימטיבית שיש בישראל (לפחות לפי דברייך ודבריי חברייך) לשמרנות הפרמיטבית שבמדינות העולם הערבי שם שני ילדים למשל נתלו (באיראן)בגלל קשר רומנטי הומוסקסואלי.אם זה יותר מתאים לך את מוזמנת לעבור לשם. תתחילו לשים דברים בפרופורציה אנשים. לדעתי הסוגייה של הומואים ולסביות תפרוץ את גבולות הטעם הטוב בדיוק כמו שקורה בארצות הברית. לכי תקראי לרפובלקנים פרימיטיבים כי הם נגד נישואים של זוג בני אותו מין,ועיגנו את זה בחוק. מרוב חופש הסתנוורו לכם העיניים לצערי , אתם נמנעים במכוון מלהבין את המשמעויות הרות הגורל של מה שאתם זורקים לפתע לחלל האוויר .

NIKESTYLE

New member
למה אתה לא מקבל דיעה שונה משלך<?

לאן נעלמה פתאום הדמוקרטיה?הסובלנות כלפי דיעה אחרת? תסלח לי אתה אבל ענבל צודקת במאה אחוז .אין שום סיבה להפוך דבר שולי שבחברה למשהו לגיטימי,אתה יודע טוב מאוד כמוני שיש כיום מאות בני נוער שבעקבות הבלבול המיני שהם חווים הם "נאלצים" מלחץ חברתי כזה או אחר לנסות את קשריהם המיניים עם בני אותו מין וזה למרות העובדה שבפועל הם כלל לא מוגדרים הומואים. מדובר בנטייה שנגרמת כתוצאה מכל מיני גומרים כולל תורשתיים וסביבתיים אבל זה בטח לא הופך את העניין ללגיטמי.אין שום הצדקה לאפשר לבני זוג מאותו מין להנשא.אולי לשם שמיים תתחילו להפסיק לחשוב רק מתוך הרגשות שלכם ולעבור קצת לשכל הישר.התועלת שיפיק אותו זוג גייז מנישואיו תעורר השלכות חברתיות ,ומוסריות על כלל החברה. איפה זה מעמיד את החברה כולה ?מה זה הופך אותנו לאיזה סוג של מדינה ??? לצערי אתה ולדעתי גם אשרת חיים בעיקר רק מתוך עולם וורוד של זכויות לכל עבר בלי להבחין שלעיתים מתן זכות אחת בהחלט פוגמת ברקמה העדינה של החברה בה אנחנו נמצאים.מבחינתכם כל זה יכול ללכת לעזאזל העיקר לא לפגוע ב קבוצה כזאת או אחרת בחברה. יש לי שאלה אלייך אם האקדמיה הייתה מוציאה מחקר מדעי לפיו גם קיום יחסי מין עם חיות למשל הוא בסדר מכיוון שגם החיה מעוניינת ונהנית מזה היית מסכים לכך???? תתחילו לחשוב קצת מעבר לעולם בו אתם שרויים של שחור ולבן.

זו נטייה מינית!!

תחזרי לפרופורציות! משבר? סטייה? בני נוער מבולבלים? את יודעת מתי הם מבולבלים? בגיל 12-18 ככה. אנשים מבוגרים, כבר לא מבולבלים. הם פשוט נמשכים למין שאת לא נמשכת אליו. לדעתך זה פסול? מזל שלא את עומדת בראש המדינה הזאת. מדובר בנטייה מינית מולדת, שלא קשורה לעבר/בלבול/משברים של בנאדם. נטייה מינית, תתאפסי! זה כולה נטייה מינית!!

נטייה מינית שמאיימת על החברה כולה

האם את מבינה את ההשלכות על מה שזה יגרום אם העניין יהפוך ללגיטימי?! אתם דורשים לפרוק כל עול, לפרוץ גבולות, מן מרד שכזה. את חושבת שזה טוב?! אני לא מבינה אתכם, אתם מנסים להיות מיוחדים או משהו כזה?! אתם רואים את החברים שלכם ככה ואתם רוצים להיות כמוהם? תסבירי לי! האנשים המבוגרים עושים נזק חמור לבני הנוער. הם עוד יותר מבלבלים אותם. במקום לשמש דוגמא ולהיות מודל חינוכי, הם יוצרים בשבילם עולם ערכים הפוך ומעוות.

NIKESTYLE

New member
תיכנסו לאתר אטרף תראו לאן הליברליות

שלכם מובילה אתכם.וזה לא רק לגביי הומואים אבל מתבטא בעיקר שם כשהתחלופה המינית של הפרטנרים משתנה בדיוק כמו שהבורסה משתנה מרגע לרגע. מי שמנסה להדליק סיגריה בתחנת דלק שלא יתפלא אם יתפוצץ מן העולם שניות אחר כך. אני אל מכיר את חלקכם כמו את תומר או את DEAD אבל לדעתי אתם פשוט חסרי אחריות בכל מה שקשור לגורל החברה כולה בישראל,וזה לפחות מהתבטאויות הארסיות,ציניות,מתנשאות שלכם שנרשמו פה ביממה האחרונה

mean girl 16

New member
מזל שהיא לא עומדת בראש המדינה?

כי נראה לך כאילו איזשהו ראש ממשלה בישראל אי פעם, חשב בשונה ממה שהיא אמרה פה?

bhnadav

New member
יעל, אין צורך לכתוב מלים כמו -

" הדתיים בירושלים יכולים להישאר בבית ולא להסתכל. או, כמו שאני מעדיפה, שילכו להזדיין. "

bhnadav

New member
אין צורך שתרדי לרמה כזאת.

המתכון הוא להגיב בצורה עניינית, ולהשאיר את הצד השני כמכפיש וכמשמיץ (בלי קשר ישיר לוויכוח הנוכחי).

תקשיבי חמודה

תאמיני לי שגם לחרדים "הנאורים" יש בעיות. זה שאנחנו לא שומעים עליהן זה לא אומר שהן לא קיימות! גם להם לא חסר, לצערנו.. יש מיקרים נוראיים של השפלה לנשים והתעללות בילדים. אני מקווה שתגיע העת הנכונה, והם יבקשו עזרה... הם חברה סגורה, נוקשה ומיושנת. אולי בבוא הזמן הם ישתנו... קודם אנחנו צריכים לוודא שאנחנו בסדר, שאנחנו טובים אחד עם השני, לא פוגעים בזולת, ורק אח"כ אולי להרשות לעצמנו להעביר ביקורת על אחרים.

למעלה