קדימה והגמלאים - סיעה אחת, 36 ח"כים

העבודה לפחות לא רימו את בוחריה

ומלבד זאת ארח, אם לא שמת לב, לא העבודה מרכיבה את הממשלה, אולמרט וקדימה שלו מרכיבים אותה. כך שצא כבר מהקטע שלהפנות אצבע מאשימה לפרץ ולעבודה. אני יודע שזה עושה לך טוב להאשים אותם בכל הצרות, אבל אתה יודע ואני יודע שמי שאשם זה אולמרט וקדימה. כי אף אחד לא כופה עליהם שום דבר בכוח, ואף אחד לא יושב עם אקדח טעון לרקה שלהם. כך שכדאי את האיש הנכון ותצא כבר מהאובססיביות שלך נגד פרץ, גם אם אתה סולד מהאיש ושונא אותו שנאת מוות.

מישהו כפה על יולי תמיר ופרץ להסכים

לשר מש"ס במשרד החינוך? האם מישהו כופה על פרץ סגן שר במשרד הבטחון במקום ניצול אחד משבעת השרים כשר נוסף במשרד החינוך? ואם תסתכל בהודעה שרשמתי בפורום מפלגת העבודה - היא הבטיחה: תוכנית ליבה וחיזוק לימודי אזרחות. הבטחה מפורשת!!! אין כאן שום קשר לסלידה ושנאה. ענה השב עניינית. אני לא טועל לגביך שאתה שונא את קדימה או את אולמרט. כשאין מה להשיב - אז זועקים "שנאת מוות". זו תגובה של מי שאין לו תשובה.

מה לעשות, זה מהותו של משא ומתן

קואליציוני. אם נותנים לך קח, אם מרביצים לך תברח, אם לא טוב לך צרח. כל מפלגה בסופו של דבר לוקחת את מה שהיא יכולה ואת מה שנותנים לה. תהיה בטוח שגם אדון דיין, אם היו מציעים לו סגני שרים מסיעתו, לא היה ממש מנתנגד בחירוף נפש כמו שאתה חושב. ומלבד זאת כל מה שפרץ קיבל מאולמרט עד עכשיו, מלבד אולי תיק החינוך ליולי תמיר, הוא כאין וכאפס לתיק האוצר, שהוא הדבר העיקרי שרצינו ולא קבלנו. כך שאני למשל הייתי דורש הרבה יותר מזה במקום פרץ, כדי לפצות על איבוד תיק האוצר.

למעלה