קהילה- רוכבים צעירים- היכרות

GrEeNwOmAn

New member
קהילה- רוכבים צעירים- היכרות../images/Emo43.gif

------------------------ 1. שם+משפחה 2. באיזו חווה אתה רוכב? 3. כמה שנים אתה רוכב? 4. איזה סגנון אתה רוכב? 5. יש לך סוס\ה? ספר עליה. 6. מי המדריך\ה האהוב עליך? 7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך? 8. מהי חוות המשנה שלך? 9. איפה את הכי אוהב להתחרות? 10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה? 11. ספר על נפילה שהייתה לך. 12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון? 13. שים תמונה שלך. 14. מה המוטו שלך לחיים? 15. מהו תחביבך האישי?

GrEeNwOmAn

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

1. אבישג שנהר 2. עמק זוהר 3. שלוש שנים 4. אינגליש שולט 5. אין, יהיה... 6. דפנה 7. פוצ'יני, איקס, פליקס, רוז, קוזט, גרנד קרו 8. עין המפרץ 9. ניר-דוד 10. כן. קפיצות 70-80. ודראסז'. על פוצ' קפיצות ועל גלי דראסז'. 11. מהמטוסי ריסוס השמנדוזים האלה. שיפסיקו להרעיש לרוזן באוזניים. 12.
מלכה מלכה ועוד פעם... מלכה
13. לא עכשיו, אין לי כוח!!! 14. סוסים זה החיים
כאשר עלית על סוס התמכרת, אל תיגמל! 15. ס-ו-ס-י-ם!

RoNy S

New member
שלייייי

1. רוני שנהר 2. חוות הפארק 3.עכשיו שנה שישית 4. אינגליש 5. לא 6. לאון 7. סוס - גוליבר וכרמל סוסה - קוזט ואוסטין פוני חוואג'
ושוקו פונית - ונוס? 8. עמק זוהר 9. אני לא אוהבת להתחרות... 10. לא...ואם כן אז בטח 80... 11. רכבתי על סוסה חצי עיוורת בתחרות והיא נבהלה מהקהל והתחילה לרוץ...ונפלתי על קרשים על הכתף... 12. אבישגי מה זה השאלה הזאת?! 13. יש לי בכרטיס האישי 14. מוטו לרכיבה על סוסים - מקסימום ניפול....חח 15. סוסיםםםםםםםם

טוי בוי

New member
עוד פעם?

אבל לא נורא כי יש די הרבה חדשים.... 1. אלה גולן גלמי. 2.אני רוכבת בחוות ג'וקי קלאב
. 3.אני רוכבת 6 שנים
. 4.אני רוכבת אינגליש קפיצות ובעיקר דרסאג'
. 5.אין לי סוס או סוסה!
6.אין ממש מדריך אהוב או אהובה יש את המדריכים הנחמדים שהם: אושרת, נועה, רנה, אביעד, שירית. 7.פונים האהובים עליי הם: טוי בוי
ברור אלה מה?! וג'סיקה ... והסוס האהוב עליי יש שניים: קלייד וג'רי
! 8.חוות משנה? 9.אני לא מתחרה... 10.לא רלוונתי בשבילי... 11.לספר על נפילה אני לא יספר כי יש הרבה וכל אחת זה סיפור ארוך מאוד! 12.אין תגובה
13.אין לי תמונה! 14.המוטו שלי זה שתמיד שדלת נסגרת חלון נפתח! 15.התחביבים העיקרים שלי הם רכיבה על סוסים וסוסים בילוים ומוזיקה!

אסף 1989

New member
אני...

1. אסף 2. בית יהושוע 3. שנה וחצי 4. ווסטרן 5. אין 6. נועה 7. פילון 8. חניאל 9. חניאל 10. מתחרה טים פנינג וקאטל פנינג 11. פעם כשעוד הייתי מתחיל (חודשיים של רכיבה) רכבתי בבצרה על איזה סוס מניאק ערבי שקוראים לו שטין, ועשיתי איתו קאנטר פתאום הוא נבהל ממשהו והגביר בצורה משמעותית את המהירות ואז הוא עצר במקום והוריד כתף, אני עפתי ממנו והתגלגלתי על הרצפה למרחק של איזה 7 מטרים.

תשובות...

1. יעל כהן 2. חוות הפארק 3. 2 4. אינגליש 5. לא
6. לירון וגלי 7. סוס- גוליבר וברק סוסה - שאנטי וקלאו אבל לא רוכבים עליה
8. עמק זהר 9. אני לא אוהבת תחרויות 11. רכבתי על קלאו ונתקעתי בעמוד ונפתחה לי השפה 12. אמ... 13. אין לי 14. תרכב הכי טוב שאתה יכול 15. לרכב על סוסים!!!

טוי בוי

New member
דרור אתמול הגיע לכם לחווה סוסה

מדהימה באיי בשם קלואי עם בחור נחמד בשם זיו! והם מהחווה שלנו קלואי מנשמה! את מכירה הם הגיעו אתמול....

כןןן רציתי לכתוב לך עליה!!! יש לך

אי סי קיו!?!? וואיי היא סוסה מדהייממממההה!!!!!! כתוב לה על התא קלוי... והיא ממש חמודה!! והיא יפיופההה... וזיו ממש ממש נחמד היו הכרתי אותו... והוא גם בא לעזור לנו עם לקחת קרון אבל בסוף הקרון היה נעול... והוא רכב עליה היום.. פפפ היא הייתה קצת לחוצה שהוא קשר אותה והיא משכה אחורהה וזה היה ממש מסוכן והוא רוכב מאוד יפה... ויש לסוסה צעד מדהייייים!!!!

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif

1. שם+משפחה - שי לילו 2. באיזו חווה אתה רוכב? - משמר העמק 3. כמה שנים אתה רוכב? 4וחצי 5 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש 5. יש לך סוס\ה? ספר עליה. לא 6. מי המדריך\ה האהוב עליך? יש רק אחד - נעם 7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך? גיל כפיר ואוטי. 8. מהי חוות המשנה שלך? הא? 9. איפה את הכי אוהב להתחרות? משמר העמק 10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה? כן בקפיצות, לא יודעת עדיין איזה גובה אבל עונה הבאה זה יהיה על גיל ועל אוטי. 11. ספר על נפילה שהייתה לך. אין לי כוח. 12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון? שמשעמם לה נורא 13. שים תמונה שלך.
14. מה המוטו שלך לחיים? בעע לא יודעת 15. מהו תחביבך האישי? סוסים!

כמובן שאני עונה

1.כהן שקמה 2.חוות אמיר 3.שנתיים 4.אינגליש 5.לא אין לי
6.אין כולם נהדרים בחווה שלי 7.הסוס:קיפי הסוסה:בר,שבת הפוני:בראוני(היחיד) הפונית:החדשה האמת אני לא רוצה להפלות בין הסוסים אני ממש אוהבת את כולם 8.אין לי 9.אני עדין לא מתחרה 10. 11.עדין לא נפלתי אף פעם 12.שאלון ממש טוב אבל אני לא חושבת שהשאלה הזאת צריכה ליהיות 13.אין לי 14.תמיד לראות את הכוס המלאה 15.לרכב (כמובן) ולרקוד ועוד המון דברים

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif חרוש...אבל לא משנה!

1. שם+משפחה יערה **** 2. באיזו חווה אתה רוכב? היפודרום!!!
3. כמה שנים אתה רוכב? 3 4. איזה סגנון אתה רוכב? ווסטרן!!
5. יש לך סוס\ה? ספר עליה. רמה. הסוסה הכי יפה ו-
ה ו-
שיש בכל העולם!! היא מושלמת ואני חולה עליה! 6. מי המדריך\ה האהוב עליך? עינת ועוז 7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך? פוני- עוזי, פונית- אין, אבל שיהיה- יפה 8. מהי חוות המשנה שלך? wtf?!?! 9. איפה את הכי אוהב להתחרות? בהיפודרום 10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה? עונה הבאה. פלזר וטרייל קלאס. גיל 15 11. ספר על נפילה שהייתה לך. אין לי כוח 12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון? 13. שים תמונה שלך. נמנמנמנ הסורק בתיקון! 14. מה המוטו שלך לחיים? אין..... 15.מהו תחביבך האישי? סוסים!

Juli kleo rullz

New member
אני אני אני אני אני ../images/Emo15.gif

1. שם+משפחה? שירה דורון 2. באיזו חווה אתה רוכב? אודים 3. כמה שנים אתה רוכב? שנתיים 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגליש-דרסאג' 5. יש לך סוס\ה? ספר עליה. כן... כאילו כנראה שיהיה לי.. סוס מאמייייי שקוראים לו ברמון! הוא נמוך כזה חום שחור ממש יפה! והוא מזה חמוד! 6. מי המדריך\ה האהוב עליך? תמי לוי 7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך? סוסות:ג'וליה וקליאו סוסים: דרבי, מקס וברטי פוני: אורו 8. מהי חוות המשנה שלך? אין לי... 9. איפה את הכי אוהב להתחרות? לא ממש משנה לי... 10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה? דרסאג'-א' 11. ספר על נפילה שהייתה לך. קפצתי עם סוס שממש צריך לשמור אותו לפני הקפיצה אבל גם לדרבן בטירוף! אז שמרתי אותו מאוד אבל לא דירבנתי אז הוא קפץ ממש מרחוק ולא הייתי מוכנה אז עפתי ממנו ושברתי את הקרסול! 12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון? חמודההההההההה 13. שים תמונה שלך. 14. מה המוטו שלך לחיים? אם אין סוסים אין חיים! 15. מהו תחביבך האישי? רכיבה על סוסים!!! דהההה

TauraMan

New member
שירה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הייתי היום במעגן מיכאל.. צילמתי לך ולקרן את דרבי..

animals lover

New member
גם אני עונה!../images/Emo107.gif

דניאלה שוברס.
אני רוכבת בחווה במוצא עלית.
5 שנים-עם הפסקות באמצע...
ווסטרן
אין לי סוס........
מממממ...יש לי רק מדריך אחד בחווה...אבל אני אוהבת אותו! קוראים לו ראובן זמורה.
אין דבר כזה הסוס הכי אהוב עליי-אני אוהבת את כוווווולםםםםםם!!!
אין לי חוות משנה...אבל שנה הבאה אני אתחיל לרכב בחווה בכפר שמואל-אינגליש, במקביל לווסטרן.
לא מתחרה...
לא מתחרה...
אף פעם לא יצא לי ליפול מסוס...
לא יודעת...טוב שהיא מנסה להעשיר את הפורום בדיונים (למרות שכבר היה משהו כזה...)
אין לי תמונה שלי במחשב...
מוטו לחיים: גם לחיות מגיע לחיות!!! צמחונות לשלטון!!!
תחביבים: סוסיםםםםםםם...בע"ח, אינטרנט, ציור וספורט.

צ'ובווווות+ הודעה חשובה!!!!

טוף קודם ההודעה.. קנינו עכשיו סוסה חדשה!! בול אזארו רק בתתתתתת!! אני מתה לראות אותה!!!!!!!!!!!!!!1 ( סתיו תספר כשהיא תחזור.. ) 1. נופר יחזקאל 2. ארוות הקיסר- בית חנניה 3. שנתיים 4. אינגליש 5. לא.. :( 6. אמ........ שאלה מכשילה?!!? 7. שאלה מכשילה 2x?!?! 8. אין לי אחת כזאת!!!!!!! 9. אמ.. הייתי רוצה אצלנו בחווה אבל.. 10. כן.. קפיצות.. 70-80 11. :| 12. מווווווואה! 13. לא נראה לי.. 14. לחיות 15. ים וחברים..

למעלה