קהילה- רוכבים צעירים- היכרות

TauraMan

New member
אני..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

1-שם-דורון גלאון. 2-האורווה בה אני רוכבת- עין המפרץ אימפריה!!!!
3-רוכבת כבר-7 וחצי שנים. 4-סגנון-אינגליש. 5-יש לך סוס/ה? לא. 6-מדריך- שמעון להט. 7-סוסים אהובים-טאורה,דיזל,שלג, ביג'יי,אלמוגי,בליידי, נופר, קלייר. 8-חוות המשנה-מה?!?! 9-מקות תחרויות אהוב- אודים וניר דוד, למרות שיש לי מזל ביגור. 10-תחרויות-קפיצותת סיימתי עונה מוצלחת(מאוד
) ב90 ס"מץ הולכת להתחרות השנה במטר עם דיזל.

Edubite

New member
אני ...

1. קרן כרמלי 2. רוכבת במרכז רכיבה דני היי 2. רוכבת שנתיים +- 4. אינגליש (קפיצות ודרס'ז) 5. יש לי פנסיון מלא על אדי (אבא שלו (בועז)- האנובר ואמא איזשהו וורמבלד)... הסוס הכי הרסני בארץ!! פחח הוא בצבע צסטנט עם 3 רגליים לבנות וסרייפ וסניפ ... (מצורפת תמונה) 6. חולה על 2 המדריכים שלי! עדי ונעם!! 7. סוסים: אדי, בי ג'יי, ג'רי סוסות: דורינקה, מונקו (אהובתי החדשה פחח), ש.פ (המלכה), אשלי(הבובה) ופיורינה
... פונית : טינקרבל ה-
8. עד לפני כמה זמן - מעגן מיכאל 9. בפארק- מזל ביגור- הכי הרבה בכנות- חירפון וחום בירושלים- אמאלה.. משמר העמק- נחמד 10. העונה התחריתי בקפיצות בגבהים 70 ו80 עונה הבאה אני אתחרה 90 ומטר וגם בדרסז.. קדם א או אולי אולי א.. 11. ביום שני נפלתי!! רכבתי על פיורינה והעברתי אותה לקאנטר והיא נתנה באק ופשוט איבדתי שיווי משקל ונפלתי.. פחח הנפילה הכי מצחיקה שהייתה לי בחיים! 12. אםם.. אני זוכרת שראיתי אותך בתחרות בניר דויד (נראה לי שלקחת מקום ראשון... כל הכבוד!
) 13. אני שמה של אדי (הוא יותר חתיך!!) 14. life's a bitch and then you die..
15. סוסים!

צ'ובותי!

1. עדי .ז. 2. אמיר- ירושלים. 3. שנתיים. 4. אינגלזה! 5. אין... ואת קיפוש' מכרו...
6. רוני!
אבל גם רחינה, גם רעות! ג 7. סוס- קיפוש'...
kippy for ever!!! סוסה- בריז'יט, בר. פוני- בראוני... אולי גם הסייח שבדרך...חחח אם זה בן. פונית- החדשה, ניקי, טו סטרייפס.... 8. נווה אילן. 9.
אין לי מושג! חחח במגרש הגדול...חחחח. 10. לא מתחרה כרגע. 11. אמממ מניקי, רכבתי בלי אוכף והייתי אמורה לעשות רק טרוט ואז צעקו לי מהצד "לא קאנטר!!! לא קאנטר!!!" ובתקופה לא ידעתי קאנטר, אז נבהלתי והחלקתי הצידה. 12. דפוקה בשכל! סתם מותק! 13. תמונה? ~משתדלת~ 14. מוטו? לא להיפגע ממישהו שלא יפגע ממני. 15. סוסים!!! ולשמוע רוק ישראלי! חחחחחחחח התמונה....

מאווה!.....

1. סתיו סויד! 2.אורוות הקיסר-בית חנניה (אימפריה-תשאלו את דורון שהייתה שם היום!) 3.שנתיים וחצי בערך! 4.אינגליש 5.מיסינקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נרהא לי שכולם יודעים עליה מספיק ודי
6.אילן
יעל
ויניב
! הכם הכי הכי בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7.כולם! אין יוצא דופן! אני הכי שונאת לרכב על אלאדין!.... הכי פחות נוח! אני מתע על כווווללללםםם מיסי
ג'ינג'ר
קליאו(אויש!... היא מדהימה ומושלמת!)
נלה(הספירה לאחור החלה-חודשים להמלטה! הווטרינרית בדקה!)
מגי
טקילה
אזארו
אלאדין
קיסרון(קיסר!)
באזיבל (באז)
פגסוס(המושלם והמתוק והחמודי והבייבי והמלאך הקטני!)
הרקולס (הגברבר!)
וקרמבו הדוגמן של השנה (אחרי קיסר כמובן!)
8. זה כמו לשאול "מהו בית המשנה שלך?!" אין כזה דבר! בית יש רק 1!!! 9.משמר העמק! 10.מתחרה-לא ידוע במה שנה הבאה (בתקווה להגשים את חלומי
) 11.היו לי סה"כ 3! ושלושתן מצחיקות (רק לשלוח לפיספוסים ויש עוד סיכוי טוב שאני אזכה במכונית!) 12.אני שונאת שאלונים חיחיחיחיחי 13.NEVER אין לי תמונות שלי על המחשב וטוב שכך! 14.המוטו שלי בזמן האחרון (מאז שיניב נכנס לאורווה!) "תבקש הרבה ותקבל מעט! תבקש מעט ותקבל הרבה!!" או צמשו בסגנון!
אני אוהבת להגיד סטייל (וחוטפת על זה כאפה משיר כל פעם!), פאק,הכי בארץ, ועוד כל מיני! 15.אני נותנת לכם ניחוש פרוע!

תשובות..

1. ליבי גליקסמן 2. חוות אמיר- ירושלים 3.3 4. אינגליש 5. לצערי לא 6. מיכלוש 7.סוס-מונטה ולא פוני:טומי,פולי וגוץ, סוסות שהם לא פוניות:ונוס המתוקה ובריג'יט היא מדהימה. 8.אין לי חוות משנה 9-10 אני לא מתחרה בקפיצות אבל כן בדרסז' וציפי יא דפוקה התחרות שהייתה לנו בחווה בפסח זה נקרא להתחרות את כן מתחרה 11. תאמינו או לא לא נפלתי פעם אחת כמעט 12. די משעמם לה אבל זה נחמד מצידה שהיא רוצה שכולם יכרו את כולם. 13.ניסיתי לשים תמונות שביקשתי בחנות פיתוח שישימו לי על דיסק במיוחד כדי לשלוח לפורום תמונות והמחשב היקר שלי לא שולח לי את זה ואחרי 3 פעמים של נסיונות יצאתי והתבאסתי וחזרתי עכשיו שוב. 14. אל תוותר על החלומות שלךואל תתן לאנשים למנוע אותכם מהם ומהרגשות שלך. 15.סוסים סוסים ועוד סוסים. וגם לצייר, לשמוע מוזיקה בעיקר שחורה לגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה וללחוםלמען דכויות החיות

Nµ§h¥ KaTaN

New member
תשובות..............

1. שם+משפחה: צאלה אהרון 2. באיזו חווה אתה רוכב?חוות איתן 3. כמה שנים אתה רוכב?3 וחצי 4. איזה סגנון אתה רוכב?ווסטרן 5. יש לך סוס\ה? ספר עליה.נופ 6. מי המדריך\ה האהוב עליך?גילי 7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך?ניק, שון, שחר, שוחר, דוני, די ג'יי, קלמי. 8. מהי חוות המשנה שלך?חוות שדמות 9. איפה את הכי אוהב להתחרות?תל מונד או נצר סירני 10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה?רק אינגליש בראש שלך אה? טוב אני מתחרה בווסטרן. אני מתחרה בהורס מן שיפ ובטרייל.בעד 12 אבל זה ישנתה שנה הבאה. 11. ספר על נפילה שהייתה לך.לא הייתה. 12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון?שהיא חושבת שייש פה רק אינגליש................סתםםםם. נחמדה. 13. שים תמונה שלך.אין לי 14. מה המוטו שלך לחיים?השמיים הם הגבול 15. מהו תחביבך האישי? לרכב על סוסים.

צדק8

New member
בלעכס.

1. שם+משפחה שחר גיא
2. באיזו חווה את רוכבת? במשמר העמק והזורע. 3. כמה שנים אתה רוכב? כמעט 5 ווסטרן ואיזה חצי שנה ( מאז הבחירות) אינגליש. 4. איזה סגנון אתה רוכב? ווסטרן, אינגליש ואולי גם אני העבוד תמורת שיעורים בנעיצת רומח..סתם בשביל הניסיון. 5. יש לך סוס\ה? ספר עליה. לא
אבל תהיה לי ! 6. מי המדריך\ה האהוב עליך? נעם.
7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך? בייליס, כפיר ואוטי ( ממשמר העמק. אין פונים.). אריזונה, בז' וסופה (הזורע. אין פונים) 8. מהי חוות המשנה שלך? לויודעת
9. איפה את הכי אוהב להתחרות? לא מתחרה.
10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה?ממש לא בטוח, אבל יש סיכוי קטנטן. קפיצות. אם אני אתחרה אז זה יהיה אקסים. 11. ספר על נפילה שהייתה לך. פעם עליתי בלי אוכף על סופה ( אני עושה את זה דיי הרבה) וקפצתי כדי לעלות עליה ובגלל שלא היה עליה אוכף התחלתי להתחלק לצד השני והסתומה התחילה ללכת. אז נפלתי.
12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון?
חמודה 13. שים תמונה שלך.טוב. 14. מה המוטו שלך לחיים? נותנים לך- תיכח. מרביצים לך- תברח. 15. מהו תחביבך האישי? מממ..לא הרבה..מממ..

צדק8

New member
פסדרררררר

אבל אין פוני*ם* כאילו זכרים... גם בהזןרע יש את סופה שהיא פונית...

צדק8

New member
הסוסים בתמונה ?

אני ליד ג'ורדן, מכרנו אותו לאיזשהי פינת חי בקיבוץ כי הייתה לו צליעה ולא הינו יכולים לרכב עליו...
סוס הבקסקין מאחור הוא ג'אנגל שהוא סוס חצי פנסיון...והוא מדהי-ם !
מאחורה מאחורה יש את גולדי (שם מכוער
אני קוראת לה גולד- פיש^^) שהיא סוסת קווטר טהורה, פלמינו עם נשמה ענקית

גם אני רוצה לענות!!!!!!!!!! ../images/Emo176.gif

1. שם+משפחה: דרור מלמן 2. באיזו חווה אתה רוכב? חוות הפארק 3. כמה שנים אתה רוכב? 6 שנים בספטמבר-אוקטובר 4. איזה סגנון אתה רוכב? אינגלי- קפיצות שולטים!
5. יש לך סוס\ה? ספר עליה. כן יש לי סוס מקסים בשם אפולו, הוא סוס מהמם, כוסון, חתיך, שרירי, חסון, גבוהה מותק של סוסה ויש לו אופי מושללםם והנה תמונה שלו אוכלל תערובת!! שמן שלי!!
6. מי המדריך\ה האהוב עליך? ליאון והוא מאמן.. 7. מי הסוס והסוסה והפוני והפונית האהובים עליך? פפפפ אין... 8. מהי חוות המשנה שלך? אין לי!.. 9. איפה את הכי אוהב להתחרות? בכנות!!!! ובחווה שלי! 10. אתה מתחרה? במה? איזה גובה? איזה רמה? איזה מקצה? פפפ אני הולכת להתחרות בעונה שתתחיל במטר עם המלך שלי... ואולי גם לאליפות ילדים! 11. ספר על נפילה שהייתה לך. פפפפ היו הרבה.. 12. מה אתה חושב על מי שכתבה את השאלון? אבישג היא מותק של ילדה!!! תמשיכי לעשות דיונים מעניינים שלא יתייבש הפורום! 13. שים תמונה שלך. 14. מה המוטו שלך לחיים? אם אין אני לי, אפולו לי!! פחחחח
!
15. מהו תחביבך האישי? לרכב על סוסים ולנשק את אפולו 100 פעמים לפחות ביום!

אני ומירבל

1 תמרה קלבלט 2 בלגיה 3 ארבע וחצי 4 אינגליש ופוני גיימס 5 יש לי סוסה וסייחה 6 אביעד (מהחווה לירון ג'וקי קלאב) 7 הסוסה שלי והפוני שהיה שלי שנה שעברה וגם טוי בוי 8 ג'וקי קלאב 9 בבלגיה 10 כן פוני גיימס ופעם קפיצות עם השטלנד שהיה לי 60 11 נפילה מסוס שאילפתי עם המדריכה ואני הייתי הראשונה שעלתה עליו,לא היו בעיות בהתחלה אבל הוא נבהל מהדירבונים שלי ... ועפתי... 12 אין לי שום דעה כלפיה אני לא מכירה אותה 13 (הסוסה שלי בתמונה) 14 אני מחכה לרכב הראשון שלי... 15 לרכב לנגן בפסנתר ובסקסופון לשיר לרקוד (ג'אז) בעלי חיים וזהווו...

טוב...

נועה
חוות הפארק ברמת גן
בערך שנתיים וחצי
אינגליש
אין לי סוס/ה...
לירון(שאצלה אני רוכבת כרגע...)וחמדה!!
סקוטרוששש הפשושון שלי!!!!
אין
התחריתי רק פעמיים בחווה שלי...
עשיתי מבחן דרסז' כשממש התחלתי לרכוב..(כן זה לרכוב, עשיתי בגרות בלשון השנה, וזכיתי מקום 2
) ותחרות פנימית- קפיצות..גם כן מזמן מזמן..
נפילה.. אממ נפלתי מג'יי -הנפילה הראשונה שלי שהייתה בחצי שנה ראשונה שרכבתי בערך, וזה היה בחורף אז היו שלוליות וג'יי החליק ונפל על הצד ואני עפתי לצד השני במזל... ואז הוא קם והתחיל לדהור כי הוא נורא נבהל מסכנון..
לא יודעת
אין לי
מוטו? חיה ותן לחיות...
לרכוב על סוסים!!!!!!

למעלה