קהילה- רוכבים צעירים- היכרות

אני....

1-חמוטל פרידמן 2-חוות איתן בקיבוץ אילות 3- 4 שנים 4- ווסטרן 5- לא לצערי... 6- אאממ המדריכות שלי זה רותיח וגילי שדמות... 7- שון, אינדיאנה 8- מזתומרת חוות משנה.?! 9- במקום קרירי עם לחות נמוכה...(במקום שהוא לא גבעת חיים באמצע הקיץ!) 10- קצת... כנראה ששנה הבאה כבר יותר..טרל,הורס מן שיפ,פלז'ר....(משתנה מתחרות לתחרות...אבל בעיקר טרל...
) 11- רכבתי על שון בלי אוכף וניסיתי לעבור לקאנטר (עוד כששון היה עובר רק מטרוט כזה מהיר) והוא עשה טרוט מהיר ואז מעד באמצע ואני פשוט עפתי ומצאתי תעצמי שוכבת לייד הרגליים שלו.. 12- אבישג דיי עם השאלות הלא רלוונטיות! 13-שמתי-> 14- ווי יש הרבה..... אבל בעיקרון: תחיה את החיים כמה שיותר הרבה כל עוד אתה נהנה ותחסוך את הזמן לדברים שאתה אוהב לעשות! 15-רכיבה וסוסים דההההה! זה בערך 2/3 מהחיים שלי!!!!

אני...../images/Emo110.gif

1. רעות אריאלי
2. חוות סוסי נועם בנצר סירני
3. 8 שנים בערך
4. אינגליש-דראסג' ולפעמים קפיצות
5. לא
6. חגית ניצני
7. הסוסה-שלומצי,גמלא ולייט הסוס-יאנג בלאד ובז פוני-ווילי
8. מה?!
9. לא התחריתי עוד מחוץ לחווה
10. כן,קדם א' (אינגליש)

תשובותי בתמונה אני על דוני.. :)

1- תאיר סתיו 2- חות איתן שבקיבוץ אילות 3- עוד מעט 6 שנים 4- ווסטרן 5- לא אין לי סוס/ה אבל זה בתהליכים 6- גילי ורותי שדמות (המדריכות שלי) 7- דוני ניק שחר שוחר די ג'י נדב ליאון מג'יק פונטיאק (ושרב מחוות רגבה הוא חמוד..!!) 8- חוות שדמות שבפארן 9- בכל מקום שיש בו מעט מאוד לחות ויש מגרש מקורה בלי חול טובעני 10- כן אני מתחרה הורסמנשיפ עד 15 פלג'ר עד 15 טרייל כבר לא! :) וכנראה אני יתחיל רייניג 11- היא הייתה מלפני יומים רכבתי על ט'יגר בלי אוכף והיינו בקאנטר הורדתי אותו מקצב והוא ירד לטרוט לא נוח וחזר לקאנטר ואיבדתי שיווי משקל ולפלתי ומצאתי את עצמי לייד הרגליישם שלו ובשניה שנפלתי הוא עצר איזה מלך! 12- איזה ילדה מפגרת! לא סתם .. די אם שאלות לא רלוונטיות 13- שמתי
14- אין מקום רחוק מידי 15- רכיבה על סוסים מחשב ובנים בתמונה אני על דוני

אוכפית

New member
אוקיי אז למי שלא מכיר אותייי...|חיב

1.חן עבודי 2.חוות הפארק 3. 4 שנים 4.אינגליש 5. קרוב לודאי שיקנו לי את רעם=) 6. טלי ג'יברי 7. סוסת ביצפר- אוסטיןןןן המלכההה 8. ??? 9. בבית מן הסתם- חוות הפארק... 10. עד עכשיו 80 11. חחח... נפלתי על הגב הסוס דרך עליי והתחלתי לצחוק 12. לא מכירה אותה:))) 13. אין לי ממש.. 14. בשביל להיות על הרגליים צריך ליפול הרבה פעמים (ותחשבו על זה) 15. סוסים ותופים...:))))

כמו שאתם רואיים!! חוות הפארק....

מתחילה לשלוט פה!!!! פפ התחילו להיות פה הרבה מהחווה שלי.. אליעד יפתח אני חנצ'וק אלה יעל רוני הגר נועה

איזה אללה...../images/Emo176.gif

צריך לעשות בה מלא שינויים... אה דרך אגב חן מי זה הרעם הזה?? כלומר מאיפה הוא הגיע?

mkuzi

New member
אכפת לי... תיכנסו!!!!

1) עידו בלינקוב. 2) אני רוכב ב- "החוה של דנה" 3) אני רוכב בערך4 וחצי שנים 4) אני רוכב בסגנון "ווסטרן" עכשיו אבל בשנה וחצי הראשונות רכבתי אינגליש (כלומר לפני שהכרתי את המילה ווסטרן). 5) איןלי סוס/ה לצערי הרב. 6) בגלל ההפסקה הענקית שעשיתי (שלא מרצוני) אני לא יודע מה המצב עכשיו אבל לפני שעזבתי המנהלת (דנה) הדריכה את כולם. 7) יש רק סוסה אחת שפעם היה לי "רומן" איתה והיא סוסה בשם אטלנטה. 8) ?????? יעני חוה אחרת שבה אני רוכב באופן קבוע????? אין כזאת חוה בכל מקרה. 9) לא משנה לי איפה אני מתחרה העיקר שהתחרות תהיה הוגנת. 10) אני מתחרה רק ווסטרן. התחרתי בעבר בטרייל קלס ובפלז'ר. 11) נפלתי פעמיים .הפעם השנייה (אליה אני אספר) הייתה כשרכבתי על סוסה בשם "פיפ" ודהרתי קנטר במסלול לא קבוע בתוך המגרש עם עוד כמה ילדים ובשלב מסיום הרגל שלי החליקה מהארכובה וננעצה עד כמה שדורבנות יכלים להינעץ בסוס הישר בבטן של הסוסה. היא הגבירה מהירות ואני משכתי הכי חזק שיכולתי ולאחר כ2וחצי סיבובים של נעיצות, צרחות ומשיכות עפתי לכיון הגדר....................... 12) אני לא מכיר את מי שכתבה את השאלון היותר מידי ארוך הזה. 13) אין לי שום מושג איך לשים תמונה שלי. 14) מוטו לחיים אין לי אבל מוטו לפורום יש לי- "מאחורי כל זוג עיניים יש נשמה" 15)יש לי כמה תחביבים והם: קריאת ספרים, טיולים בטבע,רכיבה על סוסים. וזהו...

תשובות

1.רחל יחיאלי 2.מרכז רכיבה דני היי 3.שנתיים + 4.אנגליש (קפיצות ודרסאז') 5.יש לי פונית קוראים לה טינקר-בל אני עושה עליה חצי פנסיון עם ליאל לאלו (מי שמכיר) והיא הפונית הכי מושלמת שיש!!! 6.נועם זרד ועדי בז'ה 7.סוסים:Bj, אדי, ג'רי, אקו, אפצ'י סוסות:פיורינה, אשלי, ש.פ., מונקו פונית:האחת והיחידה טינקר-בל ה
8.אין 9.אין 10.בעונה האחרונה התחרתי ב-70 בקפיצות שנה הבאה אני אתחרה 70 80 90 ואולי אולי 1.00 ודרסאז' 11.הנפילה 1 הכי מצחיקה שהייתה לי שאילן היה אצלנו הייתה שמישהי רצתה לעזור לי לעלות על אזרו והיא פשוט תפסה לי את הרגל והעיפה אותי לצד של הסוס. והשנייה הייתה לא מזמן כשנכנסתי עם טינקר-בל לאוקסר והיא סרבה לי ואני הייתי על הצד, אז אמרתי לנועם:"אני נופלת אני נופלת!" אז הוא אמר לי:"אז תיפלי" ופשות עזבתי את הסוסה 12.לא מכירה 13.התמונה של ה
קופצת

למעלה