מה אתה הופך כל דבר לאישי?
כל דבר אצלך זה "אנשימרכז", ככה אני הגדרתי את עצמי וזה מה שאני. נכון נהרגו 300 איש, לא כולם אזרחים, המספר הזה בא מהלבנונים, מאחר והלבנונים לא סופרים או מזכירים את המושג אנשי חיזבאללה המסקנה היא שהם רואים באנשי חיזבאללה ואזרחים מן השורה כאותו הדבר, ממש כמו ש"אירגוני הזכויות האדם" מעזה סופרים מחבלים יחד עם האזרחים. על המחבלים אני בטוח לא מצטער, אני מקווה שכל איש חיזבאללה יסיים את חייב במהלך המבצע הזה, לגבי האזרחים, חבל שהם נהרגו, הם באמת ברובם לא אשמים, אך אין מה לעשות, הם היו בזמן ובמקום הלא נכון ולכן הם נהרגו, זה לא אשמתינו ולא אחריותינו שהחיזבאללה בחר להשתמש בכפרים כבונקרים, בבתי מגורים ומסגדים כקרקע לשיגור קטיושות, חדרי ילדים כמחסנים, הרי החיזבאללה לא טיפש, הוא לא יבודד את עצמו ולא יגיד "הנה אני, בואו תירו בי", אז הוא מעורבב היטב בתוך אוכלוסיה אזרחית, הוא עושה שימוש בתשתיות אזרחיות אז האזרחים סובלים ונפגעים, זה או מחסן הקטיושות ולבנוני הרוג בביתו או שיגור קטיושות לעבר ישראל, אתה בטח מעדיף את הקטיושה, אני מעדיף את ההשמדה של המטרה, עם או בלי האזרח, לא אשמיתינו שהחיזבאללה בוחרים להקריב את חיי אזרחי לבנון.