קובץ הודעות שלא זכו ליחס..

ne ro

New member
נכון, לצרפת וגרמניה אחריות משמעותית

להפצצות ביוגוסלביה עם כל הנזק העצום שנגרם שם.

ne ro

New member
אך אני מזכיר לך

שבניגוד לתקשורת האמריקנית- התקשורת המערב-אירופית התנגדה בחריפות למלחמה בעיראק.

אולי הם מנסים בדרך זו לכפר על פשעם,

מבלי להודות בו בגלוי. אבל רצח מילושביץ' הראה שחלק גדול מהאירופים לא הפנים שום דבר, ואפילו אינו חושב להכות על חטא.

הערה קטנטונת - ישראל מסרבת לסיים את

המלחמה. ישראל דחתה זה עתה את הצעתו של מזכיר או"ם קופי אנן להפסקת המלחמה. כפי הנראה, קצת התבלבלת.

הפסקת המלחמה זה לא בעיה

ניתן לעשות את זה עכשיו, השאלה היא מה זה עוזר לנו עכשיו, במציאות הנוכחית? התשובה: זה לא! אז נסיים את המלחמה, החיזבאללה יחזור לגדר, יבנה את מוצביו מחדש, יתחמש וישתקם מחדש, אנחנו נשחרר כל מיני רוצחים ועוד כמה חודשים עד שנה, שוב ירי קטיושות, מטען על הגדר, עוד חטיפה, עוד הרוגים ועוד פעם שיחרור רוצחים, אם זה יגמר הם גם יהפכו לפטרונים של הפלשתינים וירצו שנשחרר רוצחים פלשתינים, איזה יופי, החיזבאללה יחזיק אותנו בביצים, למי אכפת שאנחנו על קו הגבול הבינלאומי נכון? אחר כך חוות שבעא..., מה אחרי זה? הם אירגון טרור, הם האחרונים שבעולם ידיגו לנו מה לעשות ויכפו עלינו חוקי משחק, הם יכולים לשחק בצורה הכי מכוערת שיש להקריב מצידי את כל לבנון בשביל המטרות שלהם, אותנו זה לא צריך לעניין ולא צריך להפריע לנו לקבוע את חוקי המשחק כאן!

כללי המשחק של "אנשימרכז"

אינם חדשים: להמשיך בכיבוש הקולוניאלי! ברור שאינכם רוצים לשנות את כללי המשחק שלכם

מה כיבוש? מדובר על לבנון!

חיזבאללה! לא "כיבוש" ולא "קלוניאלי". כללי המשחק הם כאלה: ישראל יוצאת מלבנון, מלבנון יש דממה, לבנון פורסת את צבאה בדרום המדינה והחיזבאללה מתפרק, גם זה "כיבוש קולונאלי". צא מזה, פלשתינים זה פלשתינים וחיזבאללה זה חיזבאללה, עם נסאראללה רוצה לקשר בינהם זה בעיה שלו.

לא!

גורו אבנרי אמר שזה בגלל הכיבוש הישראלי ושחיזבאללה הם 'גיבורים נועזים' אז זה בגלל הכיבוש! מה קשה לך להבין?!

בינתיים נהרגו כ-300

אזרחים לבנונים. מעניין, מה חושבים קרובי משפחותיהם על הלוויות של אולמרט, פרץ וחלוץ? או אולי הם מאחלים להם דווקא אריכות ימים? מה דעתך?

neuron

New member
תגדיר "אזרחים"

מוזר שבינתיים מגיעים מלבנון על מספר נפגעים קטן מצבא לבנון + הרבה אזרחים ובלי אף לוחם חיזבאללה שנפגע, למרות שהם מהווים את היעד העיקרי. מה שקורה זה פשוט- אנשי חיזבאללה נספרים על ידי הלבנונים (שהם אלו שמספקים את הסטטיסטיקה לתקשורת) כאזרחים. אגב, אני לא טוען שלא נפגעו גם חפים מפשע, אבל כמה כאלו נהרגו בעצם על ידי החיזבאללה? אתה יכול לדעת? אתה חושב שתהיה ללבנונים היושרה לדווח על מקרים כאלו? אתה חושב שמקרים כאלו אינם סבירים? מה דעתך על האפשרות שאותו אוטובוס עמוס באזרחים שהופצץ בזמן מנוסה מדרום לבנון נפגע בעצם מאש לוחמי החיזבאללה שחששו לאבד את המגן האנושי שלהם? נשמע בלתי אפשרי??? ...אז תחשוב שוב!

ב300 האלה כלולים

מחבלים, הלבנונים לא עושים הבדלות בין אזרחים למחבלים, גם החיזבאללה לא עושים כאשר הם משתמשים באזרחים ובתיהם בתור מגן אנושי. אני לא קונה את מה שמוסרים הלבנונים, ברור שנהרגו לא מעט אזרחים לבנונים, ככה זה שהחיזבאללה הופך את הכפרים לרשת מסועפת של בונקרים עמוסי תחמושת וחומרי נפץ ובכך בעצם למטרות לגטימיות.

שועלים קטנים מחבלים בכרמים

של "אנשימרכז". גם חצי מיליון הפליטים מחבלים ב...הסברה שלהם ברחבי העולם.

מה אתה הופך כל דבר לאישי?

כל דבר אצלך זה "אנשימרכז", ככה אני הגדרתי את עצמי וזה מה שאני. נכון נהרגו 300 איש, לא כולם אזרחים, המספר הזה בא מהלבנונים, מאחר והלבנונים לא סופרים או מזכירים את המושג אנשי חיזבאללה המסקנה היא שהם רואים באנשי חיזבאללה ואזרחים מן השורה כאותו הדבר, ממש כמו ש"אירגוני הזכויות האדם" מעזה סופרים מחבלים יחד עם האזרחים. על המחבלים אני בטוח לא מצטער, אני מקווה שכל איש חיזבאללה יסיים את חייב במהלך המבצע הזה, לגבי האזרחים, חבל שהם נהרגו, הם באמת ברובם לא אשמים, אך אין מה לעשות, הם היו בזמן ובמקום הלא נכון ולכן הם נהרגו, זה לא אשמתינו ולא אחריותינו שהחיזבאללה בחר להשתמש בכפרים כבונקרים, בבתי מגורים ומסגדים כקרקע לשיגור קטיושות, חדרי ילדים כמחסנים, הרי החיזבאללה לא טיפש, הוא לא יבודד את עצמו ולא יגיד "הנה אני, בואו תירו בי", אז הוא מעורבב היטב בתוך אוכלוסיה אזרחית, הוא עושה שימוש בתשתיות אזרחיות אז האזרחים סובלים ונפגעים, זה או מחסן הקטיושות ולבנוני הרוג בביתו או שיגור קטיושות לעבר ישראל, אתה בטח מעדיף את הקטיושה, אני מעדיף את ההשמדה של המטרה, עם או בלי האזרח, לא אשמיתינו שהחיזבאללה בוחרים להקריב את חיי אזרחי לבנון.

../images/Emo6.gif האישיות שלך מעניינת אותי כקליפת

השום או כשלג דאשתקד, וכנ"ל גם הפרשנויות שלך. אני מתייחס לניק המצחיק שלך, היות ואתה בעצמך בחרת להתהדר בו
תכל'ס, גם אם תהרוג חצי מהעם הלבנוני (מחבלים) ותשאיר שם אדמה חרוכה, הרי... החיזבאללה ממילא ישקם את עצמו אח"כ, וכל הנפת השרירים שלך תהיה לשוא. כל עוד לא תיפתר הבעיה הפלסטינית, לא תהיה רגיעה, כמה "מחבלים" שלא תרצחו, "אנשימרכז".

מה לעשות, זה הניק שלי!

יש לך בעיה עם זה? יכול להיות שהוא לא מוצלח ובאמת אין לי בעיה לשנות אותו אבל ככה מכירים אותי פה, אז עזוב אותו בשקט ותפסיק להתייחס אליו כמו איזה ילד מפגר בן 5!, טוב טלמונצי'ק? החיזבאללה הוא בערך בן 1000 "לוחמים" ואולי עוד כמה מאות של "ג'ובניקים", "תומכי לחימה" אז זה לא "חצי לבנון", תומכיהם?, שיתמכו, אם הם יחליטו להפוך את התמיכה ללחימה פיזית שהרי הם טרוריסטים. החיזבאללה ישתקם רק אם לבנון לא תמלא את ההתחייבות הנובעת מהחלטה 1559, כלומר תתפרס בדרום לבנון ותפרק את החיזבאללה, תתהנג כמו מדינה ריבונית אמיתית, חוק בסיס של המדינה המודרנית, לא פרשנות שלי אלא חוק בסיס לכל תלמיד מדעי המדינה שנה א', למדינה - הריבון יש מונופול יחידי על שימוש בכוח. למדינה יש צבא אחד שכפוף לה ולא כמה מליציות, יש משטרה אחת, מערכת משפטית אחת.

ואללה! התעצבנת, "אישמרכז"?

מתחיל לגדף? היה קשה להתאפק כל כך הרבה זמן?
ופתאום התחלת להכיר ב...החלטות האו"ם! בכולן?

למעלה