קובץ הודעות שלא זכו ליחס..

ממש לא, תומך טרור!

חוץ מזה, זה גם מה שהיה צריך להתבצע בכל מקרה ואם כבר אנחנו ביצענו את חלקנו ראוי שההמשך יתבצע מצידם, בין אם זו החלטת או"ם או לא, זה שזו החלטת או"ם, המקרה הזה, זה עוזר, במקרים אחרים החלטות או"ם כמו 194 זה אומר הצפת מדינת ישראל במיליוני פליטים, מי אמר שאני חייב לקבל את כל החלטות האו"ם כמקשה אחת, חוץ מזה, 1559 לא פוגעת ולא הורסת את לבנון, רק עוזרת לה, בסך הכל היא משליטה את הריבונות שלה, גם זה רע? אם לא היא לא רוצה, סבבה, אז לא תהיה הפסקת אש, ולבנון תסבול, גם זה אפשרי.

אתה רוצה להתייחס לדיעות שלי

סבבה! לא רוצה, אפילו יותר טוב. צא מהקטע של "אנשימרכז" זה כולה ניק, זה הכל, הוא לא אומר כלום, הוא לא אמור להגיד כלום, סתם ניק.

כבר התיחסתי מספיק לדעות ה"מרכזיות"

שלך

ושוב - מבלי לקרוא את המאמר,

אלא רק בהתייחסות לדבריך. כפי שהבנתי, צד אחד במלחמה הקרה הנוכחית, הצד הטוב כמובן, הוא ארה"ב והפודליות שלה. אבל מיהו הצד השני, הרע? הזכרת כאן הן את הטרוריסטים שבצעו את הפיגוע במגדלי התאומים, הן את סין, והן את רוסיה ("הקומוניסטית לשעבר"). אך מכיוון שהמערב תמך בטרור האיסלמי נגד רוסיה לאורך כל הדרך, וגם היום תומך בו למעשה, השאלה הזו נעשית מעורפלת עוד יותר. ובנוסף, לא ציינת, מיהו היוזם של המלחמה הקרה כיום?

סליחה!

מיליוני מאמרים רצים פה ושם, ואין באפשרותו של איש לקרוא את כולם. היות ואתה ממליץ על מאמר מסוים, שכפי שהבנתי אתה קראת אותו, מדוע אינך יכול/רוצה לענות על שאלתי בנוגע לאופיו, לפני שאני רץ לקרוא אותו?

iamyoda

New member
מה זה רע או טוב.

כל אחד שיחליט לעצמו, אם להשתמש במושגים שלך, לגבי רע או טוב. מלחמה קרה מעצם טבעה, היא לא יכולה להיות יוזמה של צד, המנגנון שלה שונה. ניתן לומר זאת על הקונפליקטים לאורכה כי אירעו פעם בגלל צד זה ופעם בגלל צד אחר, כפי שאירע בזמן המלחמה הקרה הראשונה. באמת אין צורך שתקרא את כל המאמרים. אם יש לך שאלות אני אשמח לענות.

התייחסתי רק לדבריך,

כפי שהצגת את הכתבה, ועליהם שאלתיך, ואם אינך רוצה לענות, אל תענה. יש לי דעות משלי על המלחמות הקרות והחמות, ואני רואה מי מלבה אותן ומי מנצל אותן ומתמרן בהן, ומי כותב מה.

צודק! באמת, מה זה חשוב

עם עוד כמה ימותו? העיקר זה, כפי שציינת, "להראות להם מיהו כאן בעל הבית האמיתי". נשאיר אדמה חרוכה, נהרוג את כל חיזבאללה, ותומכיהם, השיעים בלבנון המהווים כמעט מחצית האוכלוסיה, יאהבו אותנו וישבו בשקט בשקט בשקט, ולעולם לא יקימו שום מיליציות נגדנו. ונוכל לחטוף אותם בשקט (לנו מותר) כמה שאנחנו רוצים, לחדור לשטחם באוויר ובים כמה שאנחנו רוצים, ו...ננצח סופית את הטרור. גם אם פה ושם עוד ייהרג מישהו, שטויות.

לא...נלטף את החיזבאללה

נהפוך אירגון טרור ללגטימי ונדבר איתו... אם צריך, אז אדמה חרוכה, אם צריך אז להרוג את כל אנשי החיזבאללה, אם התומכים שלהם יעשו לנו בעיות אז גם אותם וכו' וכו' וכו'... אנחנו חביבי יצאנו מלבנון, מותר לנו להגיב איך שבא לנו על זה שחודרים לנו לשטח, יורים קטיושות, הורגים וחוטפים חיילים. יצאנו מלבנון וכאן הלגטימציה שלנו, לא צריך לעניין אותנו שממשלת לבנון חלשה וחסרת יכולת, זו בעיה שלהם, זה לא תירוץ.

האם אנחנו איננו ארגון טרור?

מי שהורס מדינה שלמה כעונש קולקטיבי אינו טרוריסט? ומה עם הפרות הגבול הלבנוני - המרחב האווירי והמים הטריטוריאליים של לבנון, שהפכו לנורמה? זה לא טרור? ומה עם חטיפת הלבנונים, שלא פסקה גם אחרי היציאה מלבנון? זה לא טרור? אם לא היינו מציגים עצמנו כמעצמה קולוניאלית המזלזלת בילידים, ומנסים לקיים יחסים נורמליים עם כל השכנים, ומנצלים את כל ההודנות שהוצעו לנו ואת הצעות השלום של הליגה הערבית, אזי המצב היום היה שונה לחלוטין. אבל לא. "אנשישלום" למיניהם מסוג פרץ ואולמרט מעדיפים להראות לילידים מי כאן בעל הבית, שיראו וייראו, ולא יעזו להרים את האף. ולעזאזל הקורבנות משני הצדדים.

לא!

רק כל מיני חסידים שוטים, שוליים, פאנטים של אבנרי כמוך וטרוריסטים, אנשי חמאס, חיזבאללה, אל קעידה יקראו לישראל אירגון טרור. כל השאר, שטויות, זה בכלל לא משנה. "עונש קולטקטיבי"? מה חשבת? שהחיזבאללה מופרדת מהאזרחים? יש להם תשתיות אזרחיות משלהם, יש להם מחסני תחמושת רחוקים מהאזרחים?, אולי פשוט יש להם שלט על הגב "צה"ל, אני כאן, בבקשה תירו בי!" המרחב האווירי? השטח אפילו לא בריבונות לבנונית אלא בריבונית חיזבאלונית, כאשר אנחנו טסים מעל דרום לבנון למטרות איסוף מודעין זה הפרת גבול וכאשר לבנון לא פורסת את צבאה ומשליטה את הריבונות שלחה זה בסדר?, כאשר הם יהיו ריבוניים באמת שיתלוננו על "הפרות גבול" בנתיים יש אירגון טרור בדרום לבנון. חטיפת לבנונים? מתי חטפנו לבנונים? על מה אתה מדבר? "מעצמה קלוניאלית"...פשש, ממש האימפריה הבריטית, צא מהבובמסטיות המלודרמטית ותפוס קצת פרופרציה, כלוה מדינה בגודל מעליב, רובה מדבר, בטח שלא מעצמה ולא אין לנו קולוניות, הגדה היא לא השטח הראשון שכבשני במלחמה, היא לא שונה מחיפה ואחרים, פשוט אין לה הכרה בינלאומית וגם ככה אנחנו הולכים לצאת מרובה. "הודנות" הודנה זה כלום, פירוק מוחלט זה המינימום., אירגון טרור לא יעשה לנו עסקאות טקטיות, הודנה זו לא הפסקת אש אלא הפסקה לצורך התחמשות והתעצמות, משהו טקטי לחלוטין! השלום שיש לנו היום עם מצרים וירדן בא מתוך העוצמה שלנו והידיעה שכן, אנחנו בעלי הבית, הם ניסו ונכשלו כל פעם, השלום הוא אינטרס צר, לא רצון טוב, מבחינת רוב המצרים ורוב הירדנים עדיף היה שלא היינו קיימים, שחס וחלילה לא נפריע "לילידים"... אתה יצור פאטתי..

iamyoda

New member
הדרך היחידה

היא לתת להם שטח,נשק, כסף ולגיטימציה בינלאומית ופרס נובל לשלום בשביל נסראללה. זה עבד באוסלו לא?...

אתה מנסה להציג את אוסלו,

שאנחנו היינו כבשה תמימה? טלית שכולה תכלת? ולא שפוצצנו בכוונה את תהליך השלום?

למעלה