קורה
T tkuihehr New member 31/8/06 #41 היו השבוע התפוצצויות וגם שבוע שעבר, היום ואתמול יבש יותר, אולי כי זה הימים האחרונים של החופש, אולי כי תפוז עושה בעיות, אבל הכל יסתדר ויחזרו להיות שרשורים מפוצצים...
היו השבוע התפוצצויות וגם שבוע שעבר, היום ואתמול יבש יותר, אולי כי זה הימים האחרונים של החופש, אולי כי תפוז עושה בעיות, אבל הכל יסתדר ויחזרו להיות שרשורים מפוצצים...
ג גינגימניה New member 31/8/06 #43 ברק 013 עושה בעיות../images/Emo46.gif התנתק לי בערב לפחות שלוש פעמים האינטרנט!
C chen010189 New member 31/8/06 #53 יש לי של בזק גם לנו לא חסר בעיות פעם אחת חיכיתי 9 דקות בטלפון ואיך שהוא ענה לי, אחרי שהתייבשתי פתאום זה הסתדר!
יש לי של בזק גם לנו לא חסר בעיות פעם אחת חיכיתי 9 דקות בטלפון ואיך שהוא ענה לי, אחרי שהתייבשתי פתאום זה הסתדר!
C chen010189 New member 31/8/06 #64 מטעמי השרשור שפתחת למטה../images/Emo3.gif בכל זאת, נותני שירות, עובדים קשים...
ג גינגימניה New member 31/8/06 #68 בדיוק..../images/Emo3.gif הם מזכירים לי לפעמים את הבנות שיושבות בלשכ''ג ומוצפות ואולי פעם אחת הצלחתי להשיג את לשכ''ג בטלפון אבל עובדי השירות של האינטרנט עד שהם עונים, האינטרנט מתייאש ומתחיל לעבוד.
בדיוק..../images/Emo3.gif הם מזכירים לי לפעמים את הבנות שיושבות בלשכ''ג ומוצפות ואולי פעם אחת הצלחתי להשיג את לשכ''ג בטלפון אבל עובדי השירות של האינטרנט עד שהם עונים, האינטרנט מתייאש ומתחיל לעבוד.
C chen010189 New member 31/8/06 #72 קשה*<-תיקון להודעה שלי../images/Emo6.gif חחחחח בפעם האחרונה שהייתי בלשכ"ג, אתמול, הן סתם הסתובבו שם וחיפשו את עצמן
קשה*<-תיקון להודעה שלי../images/Emo6.gif חחחחח בפעם האחרונה שהייתי בלשכ"ג, אתמול, הן סתם הסתובבו שם וחיפשו את עצמן
C chen010189 New member 1/9/06 #74 אני חכיתי 4 שעות וחצי לנוירולוג בשביל 10 דקות ורק אותו הייתי צריכה כי זה היה צו שני אפילו בצו ראשון, שעברתי את כל התחנות, הייתי פחות זמן!
אני חכיתי 4 שעות וחצי לנוירולוג בשביל 10 דקות ורק אותו הייתי צריכה כי זה היה צו שני אפילו בצו ראשון, שעברתי את כל התחנות, הייתי פחות זמן!
ג גינגימניה New member 1/9/06 #75 קורה..בהזדמנות אני אעשה משהו נחמד בפורום..אולי מחר. (אני מקווה שליאורה לא תכעס על הרבה הודעות חדשות שלי)
קורה..בהזדמנות אני אעשה משהו נחמד בפורום..אולי מחר. (אני מקווה שליאורה לא תכעס על הרבה הודעות חדשות שלי)
L limors2 Active member 1/9/06 #80 מה פתאום../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל במידה כל עוד זה גלגלצי
ג גינגימניה New member 1/9/06 #83 אז אני אביא זמן לעבור ואז אני אפתח אני אשתדל שזה יהיה קשור לגלגלצ, למרות אין כל כך קשר.. (מקסימום שרשור אוף טופיק)
אז אני אביא זמן לעבור ואז אני אפתח אני אשתדל שזה יהיה קשור לגלגלצ, למרות אין כל כך קשר.. (מקסימום שרשור אוף טופיק)
L limors2 Active member 31/8/06 #45 ../images/Emo45.gifאנשים לא יצאו לבלות בלילה../images/Emo54.gif כי הם צריכים ללמוד! אני לא אבל אני לא יוצאת ממילא
../images/Emo45.gifאנשים לא יצאו לבלות בלילה../images/Emo54.gif כי הם צריכים ללמוד! אני לא אבל אני לא יוצאת ממילא
C chen010189 New member 31/8/06 #48 דווקא אני כן ואז בדרך הבייתה מהבי"ס או כל הצהריים-ערב תקועה במחברות אבל אנחנו נפלנו על מחנכת שלא סובלת לתת ש.ב שזה לא קורה הרבה לחודשיים הקרובים יהיה לי שקט...
דווקא אני כן ואז בדרך הבייתה מהבי"ס או כל הצהריים-ערב תקועה במחברות אבל אנחנו נפלנו על מחנכת שלא סובלת לתת ש.ב שזה לא קורה הרבה לחודשיים הקרובים יהיה לי שקט...
T tkuihehr New member 31/8/06 #50 אני מאלה שיפסיקו לצאת בלילות יש לי ביצפר, ולכן בינתיים אני מנצל כל לילה עד הסוף... כל יום שנשאר עד יום ראשון
אני מאלה שיפסיקו לצאת בלילות יש לי ביצפר, ולכן בינתיים אני מנצל כל לילה עד הסוף... כל יום שנשאר עד יום ראשון
ג גינגימניה New member 31/8/06 #51 אני לומדת בלילה לפסיכומוטרי כי אני הכי מרוכזת ואף אחד לא מפריע לי!