אתה מוחרם
R RJlake New member 31/8/06 #56 כי שלשום ביקשת מכולם לבוא לשרשור האחרון של סינגלס של ליאורה ובסוף מי מבריז? אדון אלון
T tkuihehr New member 31/8/06 #60 סליחה, אבל היו לי דברים לעשות והאקספלורר חַבָר לתפוז ועשה בעיות גם, ככה שגם ככה לא הייתי מצליח להכנס [וגם לא שמעתי סינגלס בנוסף לכל, על זה אני צריך להתמצל..]..
סליחה, אבל היו לי דברים לעשות והאקספלורר חַבָר לתפוז ועשה בעיות גם, ככה שגם ככה לא הייתי מצליח להכנס [וגם לא שמעתי סינגלס בנוסף לכל, על זה אני צריך להתמצל..]..
T tkuihehr New member 31/8/06 #61 אה, וגם ניסיתי לעזור ולגרום לכולם לבוא בשרשור סינגלס האחרון, איך היה בסוף?
L limors2 Active member 31/8/06 #65 היה בסדר...../images/Emo54.gif זה לא הכמות, זאת האיכות והדר איחלה לי מעבר נעים בהתחלה של סינגלס. לא השרשור. ולא לי. לכולם. אבל לי
היה בסדר...../images/Emo54.gif זה לא הכמות, זאת האיכות והדר איחלה לי מעבר נעים בהתחלה של סינגלס. לא השרשור. ולא לי. לכולם. אבל לי
T tkuihehr New member 1/9/06 #82 חחחח, האמת? ברור שלך... יש מלא רמזים קטנים בתוכנית שמתקשרים לפורום ומשמחים אותנו נורא, זה היה אחד מהם...
חחחח, האמת? ברור שלך... יש מלא רמזים קטנים בתוכנית שמתקשרים לפורום ומשמחים אותנו נורא, זה היה אחד מהם...
T tkuihehr New member 31/8/06 #54 וואי, ענאאאאק נשמע לי מה זה כיף בצ'אט [לא יצא לי פה], אבל אני יוצא קצת לפני 10, לא אהיה כאן למסור [ובלי קשר, אנחנו יודעים שאני פחות אוהב את המסור, רועש לי מדי, והלילה במיוחד...]
וואי, ענאאאאק נשמע לי מה זה כיף בצ'אט [לא יצא לי פה], אבל אני יוצא קצת לפני 10, לא אהיה כאן למסור [ובלי קשר, אנחנו יודעים שאני פחות אוהב את המסור, רועש לי מדי, והלילה במיוחד...]
R RJlake New member 31/8/06 #63 למה מה יש הלילה?../images/Emo2.gif וכן מאד כיף בצ'אט..במיוחד בשלב של הנחירות
L limors2 Active member 31/8/06 #52 ישלי תשיר הזה בביצוע של ווסטלייף../images/Emo3.gif לא ממש אוהבת אותו
C chen010189 New member 31/8/06 #62 לא נמאס להם לדווח על מרכז חורב? יש שם פקק 24/7 ואני צריכה לסבול אותו כל פעם שאני נוסעת לרכבת לא משנה אם המכוניות יזוזו בסופו של דבר, שניה אחרי יווצר פקק חדש
לא נמאס להם לדווח על מרכז חורב? יש שם פקק 24/7 ואני צריכה לסבול אותו כל פעם שאני נוסעת לרכבת לא משנה אם המכוניות יזוזו בסופו של דבר, שניה אחרי יווצר פקק חדש
L limors2 Active member 31/8/06 #66 ג'יימס תחתונים קטנים../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif שיר מדהים. שכחתי ממנו
L limors2 Active member 31/8/06 #71 מאד טובה!../images/Emo54.gif לא תמדי אני אוהבת את השירים שמשודרים... הפעם החחילים בחרו טוב!