חביב מה שלומך?
L limors2 Active member 27/7/06 #13 אני אוהבת תשיר הזה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif מאיזה סרט ג'וליה רוברטס הוא? תפוס תכלה?
L limors2 Active member 27/7/06 #26 אצלי בסדר...../images/Emo54.gif תכבי תמדיה פלייר, תצאי מהכל באינטרנט(מסן אתרים וכאלה), תיכנסי למדייה פלייר שוב, ורק אחרי שיתחיל לך תיכנסי בחזרה לדברים אחרים. לי זה עובד לפעמים....
אצלי בסדר...../images/Emo54.gif תכבי תמדיה פלייר, תצאי מהכל באינטרנט(מסן אתרים וכאלה), תיכנסי למדייה פלייר שוב, ורק אחרי שיתחיל לך תיכנסי בחזרה לדברים אחרים. לי זה עובד לפעמים....
ג גינגימניה New member 27/7/06 #38 וזה עוד הודעת "טפט מגניב עם השם שלך ביפנית" וואי אני ונאת את ההודעות האלו.
L limors2 Active member 27/7/06 #40 זה יותר מעצבן לקבל הודעות על../images/Emo54.gif רינגטונים בערבית יום אחד אתפתה להוריד אחד ולראות מה זה!
זה יותר מעצבן לקבל הודעות על../images/Emo54.gif רינגטונים בערבית יום אחד אתפתה להוריד אחד ולראות מה זה!
ג גינגימניה New member 27/7/06 #42 אצלי יש הודעות כתוב באותיות אנגליות וצריך לקרוא את זה ברוסית ואז זה יוצא מפגר כזה.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/7/06 #20 שיר שמזכיר לי את ההוצאה של הנקודת חן שעברתי... תבינו-להוציא נקודת חן בגב לוקח בדיוק כמו השיר הזה!! חחחחח
שיר שמזכיר לי את ההוצאה של הנקודת חן שעברתי... תבינו-להוציא נקודת חן בגב לוקח בדיוק כמו השיר הזה!! חחחחח
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/7/06 #25 שיר של אביב גפן שאני אוהבת../images/Emo45.gif זה רק הלב שכואב לך- זה רק הלב שכואב......
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/7/06 #36 אבל זה השיר היחידי של אביב גפן שאני אוהבת אחד הזמרים שאני פחות אוהבת.... המילים יפות ברוב המקרים אבל השירה שלו
אבל זה השיר היחידי של אביב גפן שאני אוהבת אחד הזמרים שאני פחות אוהבת.... המילים יפות ברוב המקרים אבל השירה שלו
R RJlake New member 27/7/06 #41 חיחיחיחי דווקא אני מתה על הזיופים שלו! נותן הרגשה טובה לגבי השירה שלי