לא
L limors2 Active member 27/7/06 #35 אההא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif לחיילים יש היום טעם טוב!
ג גינגימניה New member 27/7/06 #37 אסף, נגיד ומשעמם לך אתה מוזמן להתקשר אליי.. לפחות משהו יכול לשנות את האווירה ששוררת אצלי.
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/7/06 #48 כמה עודף נשאר?!../images/Emo6.gif כמה עוד אפשר? לקרוא למה שיש בנינו אהבה כמה עוד אפשר?!~?!!?!? אם יש שירים של הראש סקעת אני דורשת שיהיו שירים של הגיים בויז!
כמה עודף נשאר?!../images/Emo6.gif כמה עוד אפשר? לקרוא למה שיש בנינו אהבה כמה עוד אפשר?!~?!!?!? אם יש שירים של הראש סקעת אני דורשת שיהיו שירים של הגיים בויז!
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 27/7/06 #58 לא מכירה את השיר...של הגיימבויז? אני מכירה 2 שירים שלהם! יש 3?! נו, להקה מצליחה! מה אתם רוצים?
L limors2 Active member 28/7/06 #61 יש להם דיסק!../images/Emo54.gif ואני מזהה אותו מרחוק אבל זה רק כי אני קוראת בפורום שלהם ככ הרבה... הטימטום שם ממכר!
יש להם דיסק!../images/Emo54.gif ואני מזהה אותו מרחוק אבל זה רק כי אני קוראת בפורום שלהם ככ הרבה... הטימטום שם ממכר!
L limors2 Active member 28/7/06 #66 שווה ביותר!../images/Emo54.gif בשמיעה הראשונה לא ככ אהבתי חלק מהשירים, אבל עכשיו אני אוהבת את כולם
ג גינגימניה New member 27/7/06 #51 ההוכחה שהבסיס של אחותי תקוע כבר שמעתי מכל מיני מקומות חיילים בגלגל''צ שמקדישים שירים, רק מהמוצב של אחותי רק מה שהגיע הכי רחוק זה קאסמים{ קרוב לאיזור}
ההוכחה שהבסיס של אחותי תקוע כבר שמעתי מכל מיני מקומות חיילים בגלגל''צ שמקדישים שירים, רק מהמוצב של אחותי רק מה שהגיע הכי רחוק זה קאסמים{ קרוב לאיזור}
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 28/7/06 #60 לכי תדעי...אולי בסוף תשמעי את אחותך מדברת!!! (אז מה אם כמעט אין סיכויים שזה יקרה- אולי!)