"קול דמי אחיך צועקים"

"קול דמי אחיך צועקים"

מטה הפעולה בראשות הרב מנחם פרוש מארגנים שלושה ימי תפילה בכמה מוקדים ברחבי הארץ לביטול גזירת הגירוש, נוסח המודעה: "ויזעקו אל ה`. שלושה ימי תפילה לילה ויום רצופים, על הריסת בתי כנסת וישיבות, על חילול קברי ישראל, על גירוש אחינו הנצורים בגוש קטיף. כל שלוש שעות אמירת כל ספר תהילים עם יהי רצון וי"ג מדות של רחמים. מיום שני ג` אב עד יום רביעי ה` אב, וביום רביעי ה` אב בעלות המנחה (בשעה 6:00 אחה"צ) תעלה זעקתנו לשמים בעצרת תפילה אדירה ברחבת הכותל המערבי ומבואותיה. ועד הפעולה המאוחד." ע"כ.

אני מקווה שתהנו....

כי ככל הנראה ההנתקות תתבצע, בזמן, כמתוכנן ושם יהודי מחבל או ערבי מחבל או מתנחבל לא ישנה את זה תתמודדו עם האמת- הפינוי טוב למדינה, הוא נקבע על ידי רוה"מ ואושר בכל דרג פוליטי דמוקרטי אפשרי....

כוח של התפילה הוא מעל הכל!

גם יהודים חילונים, שיש להם קצת מסורת, כשמגיעים לעת צרה הם זועקים לה`, אם זה על חולה שיתרפא וכו`. אנחנו יודעים שזה נקבע כבר ע"י שרון אבל הוא בשר ודם, ולא הכל בידו. ה` הכל יכול.

freidis23

New member
יהודים חילוניים עם קצת מסורת

אולי קצ זועקים לה'.... אולי.... אבל חבל לצעוק ולהרוס את מיתרי הקול- לצעוק לחלל ריק.... לצעוק לשומדבר....

מיטלוש8

New member
בגלל זה הוא אמר

יהודים חילוניים עם קצת מסורת לא רק חילוניים ולא מאמינים הוא דיבר על מאמינים ומי שמאמין- מאמין שיכול להיות נס

אז בוא פשוט נעשה את הז ככה

תשארו שםן, נוציא את החיילים, ואלוהים- הכל יכול, ישמור עליכם. *אין בהודעתי זלזול או חצי זלזול התחברתי לקו המחשבה שלך, ולקחתי אותו צעד קדימה אם כבר, גוברה בגרוש. ואם כבר שאלת, אנשים נעזרים בלאוהים כשהם למטה בדיוק כמו שהם משתמשים בסמים או בתרופות שיעזרו להם להתמודד עם המציאות. (אני לא משווה אמונה בלב שלם, אני מסיברה את ההבדל בין אמונה אמיתית, לאמונה במצבי מצוקה)

"קול דמי אחיך צועקים"

מטה הפעולה בראשותי מארגנים שלושה ימי הקראת סיפורים בכמה מוקדים ברחבי הארץ לזכר כל אותם חיילים שנהרגו בגוש קטיף בשמירה על אותם אנשים אגואיסטיים ו"אידיאולוגים"., נוסח הסיפורים: הסיפורים יספרו על חייהם, גבורתם ומותם של אותם חיילים שנהרגו בשמירה על בתי כנסת וישיבות, על קברי ישראל, ועל המתנחלים בגוש קטיף. כל שלוש שעות סיפור על חייל גיבור אחר שמת בגלל המתנחלים. מיום שני ג` אב עד יום רביעי ה` אב, וביום רביעי ה` אב בעלות המנחה (בשעה 6:00 אחה"צ) תעלה זעקתנו לשמים בעצרת אדירה ברחבת הכותל המערבי ומבואותיה. ועד הפעולה המאוחד. (מה זה ע"כ??)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כיף לדעת שיש עוד אנשים שפויים במדינה הזו. לא רואים אותם בצמתים, אבל לפחות באינטרנט.

InfinityX

New member
מצחיק.

גם משוגע בן שפויים יעיד על משוגע אחר שהוא שפוי.

אם תעשי מרתון של סיפורים

על כל הנרצחים של גוש קטיף, תעשי גם סיפורים על כל הפיגועים ברחבי הארץ, זה יקח לך הרבה יותר מ3 ימים.... הרבה זמן!! היה משפחה ש5 מתוכם נרצחו בדם קר במסעדת סבארו, ויש המון סיפורים... את מוזמנת להתחיל לספר..!

בגלל זה

דיברתי רק על החיילים שנרצחו בגוש קטיף - אלה נרצחו מפעולה ישירה של הגנה על המתנחלים. הם נרצחו כי שמרו על המתנחלים. חיילים ואזרחים שנרצחים בפיגוע לא נרצחים מפעולה ישירה שהם עושים. הם רק רוצים לנסוע באוטובוס בשקט לעבודה או הבייתה.

InfinityX

New member
וגם בגללך.

אתה אזרח יהודי וחלק ממדינת ישראל. אם לא היית פה יחד עם כל אזרחי מדינת ישראל ומדינת ישראל עצמה, לא היה לנו צבא, וחיילים לא היו נהרגים!

נכון.

אבל זה לא הגיוני לפנות את כל מדינת ישראל, נכון? אז מפנים את החלקים הכי בעייתים שבה.

InfinityX

New member
גם לא הגיוני לפנות כל חלק אחר.

יותר הגיוני זה להתחיל לטפל בטרור במקום לברוח ממנו. אם קו ההגנה לא יהיה גוש קטיף, הוא יהיה שדרות ואופקים ונתיבות ואשקלון. וחוץ מזה, בתל אביב מתים הרבה יותר אחוזים בשנה מאשר בגוש קטיף ובשומרון, אז למה לא לפנות את תל אביב בכל זאת? זה חלק בעייתי. הרבה תאונות דרכים, מעשנים, התאבדויות ועוד...

מדוע העובדה שהפלסטינאים מוכנים

להקריב את נפשותיהם ואת הנפשות של אנשים אחרים, בשביל אדמה, אינה מפריעה לך? הרי אין "אדמה קדושה", יש רק חיי אדם קדושים, לא? או שמא זה תקף רק ליהודים?

craperz

New member
דבר ראשון לא כל הפלסטינאים

מוכנים להקריב אפילו לא רובם תחשוב איך זה לחיות תחת שלטון של רובים ואיזה בחירות היית בוחר במצבים כאלה זה יראה לך שרובם רוצים לחיות בשלום. דבר שני חיי אדם קדושים תקפים כלפי היהודים בגלל שזה כתוב בתורה שבעל פה ולא בקוראן

אני לא עומד לחזור על הודעות

שכבר כתבתי, אבל תעיין כמה עמודים אחורה, ותגלה כמה שרשורים מאוד מעניינים בנושא. [בתגובה לחלק הראשון של ההודעה שלך... ["דבר ראשון לא כל הפלסטינאים מוכנים להקריב אפילו לא רובם תחשוב איך זה לחיות תחת שלטון של רובים ואיזה בחירות היית בוחר במצבים כאלה זה יראה לך שרובם רוצים לחיות בשלום", אני אשמח אם תוכל לתת לי תשובות מהותיות על שאלות ששאלתי בשרשורים האלה (כמדומני שקיבלתי רק התחמקויות)]. בעניין החלק השני, זה כתוב בתורה עצמה, לא בתורה שבעל-פה. כך או כך, לא בדיוק הבנתי למה התכוונת? בשביל מוסלמים חיי אדם אינם קדושים כי זה לא כתוב בקוראן?

למעלה