"קול דמי אחיך צועקים"

kobik15

New member
עכשיו הסכנה האמיתית יוצאת לאור

כל השנים צה"ל השתמש בפנאטיות ועבודת האלילים ולא נתן דעתו על כך שהגולם עלול לקום על יוצרו. הרי ברור שלכל החבר'ה האלה יש נאמנות כפולה. ובסופו של דבר הרבי קובע ולא הממשלה. אני מקווה שלאחר ההתנתקות יעשו בצה"ל חושבים רציני מה עושים עם הגיס החמישי הזה.

InfinityX

New member
אתה לא קולט, זה מעצבן

צה"ל ברובו מורכב מימין, אז איך הוא יכול לקום על יוצרו? צה"ל הוא צבא העם, וחלק מהעם מאמין בערכים מסוימים, ובמקרה הוא לוקח חלק נכבד בשירות הצה"לי. ולכן צה"ל צריך להבין שיש פקודות שאסור לו לבצע, כי הוא לא צבא שכירים אלא מורכב מאוכלוסיות מסוימות שנרמסות עקב הפקודות האלה.

craperz

New member
אכן צבא העם

שליש מהעם נגד ההתנתקות ושני שליש בעד

InfinityX

New member
לא בצבא

עוד הוכחה שהשמאל לא משרת כמעט (לא שצריך, זה דבר ברור וידוע)

InfinityX

New member
כן.

עקירת ההתיישבות היהודית בארץ ישראל, הרס בתי כנסיות, ישיבות ומכינות, הריסת המפעל החקלאי מהגדולים בארץ וגירוש אוכלוסיה יהודית ממקום אחד לאחר במדינת היהודים.

craperz

New member
כל הערכים האלה נרמסים

בשביל קידוש ערך השלום וערך חיי אדם יפה לא?

InfinityX

New member
בכלל לא.

שלום לא תקבל, וטרור בהחלט תקבל. וטרור לא מקדש את ערך חיי האדם (בפעם האחרונה שבדקתי).

craperz

New member
וואלה שלום אולי לא נקבל

אבל פחות פיגועים אפשר להיות בטוח אבל שכחתי שיש פה עסק עם מגד\ת עתידות מבינה בענייני ערבים בענייני טרור פשוט נשים אותך ראש ממשלה במקום האפס ההוא שסך הכל לחם כל מלחמות ישראל והקדיש את כל החיים שלו להגן עליה ויודע מה הוא עושה. מה את לא מבינה בזה שמדינה מול מדינה אפשר להלחם שום מדינה בחיים לא הביסה לגמרי כוחות גרילה

InfinityX

New member
אז אתה לא מקריב, אתה מסכן.

אתה מסכן חיי אדם בניחושים. יהיו לך הרבה יותר פיגועים, ולא רק אני אומר את זה אלא גם רבים וגדולים וטובים ממני. אנשים שמכירים את הערבים קצת יותר ממני וממך, גם מתחת לפני השטח. אגב, מי לדעתך העביר את קארין איי? החמאס? לא. הרשות הפלשתינית. שאול מופז במסיבת העיתונאים אמר את זה במפורש. אז תן לי לחדש לך: מאות אם לא אלפי ספינות ואוניות כמו הקארין איי יוכלו להגיע לחופי עזה בלי בעיה.

אני מבקש

שעד שלא תביא הוכחה וסימוכין לנתון הזה של "רק 14% מחיילי צה"ל שמאלניים" תפסיק להשתמש בו.

InfinityX

New member
הבאתי לך

ועד שלא תביא לי בירור מפורט (אני תמיד שמח לקבל הוכחות או סתירות, העיקר לדעת את האמת) בנוגע למחקר שציינתי, אני אשתמש בזה חופשי.

אתה יכול להזכיר לי.....

כנראה שחכתי, אני פשוט לא זוכר שנתת לי אף הוכחה או קישור. האם תיהיה מוכן לתת לי שוב את ההוחכה?

InfinityX

New member
אתה טוען שאני ממציא שמות?

נתתי לך את שם החוקר, ונתתי לך את הנתונים. כמו שאמרתי, אם אתה חושב או חושש שאני משקר, אתה מוזמן לבדוק. אני גם אשמח לראות מה תמצא, כי באמת לא מצאתי הוכחה ברורה. עד שתמצא, כאמור, אני אמשיך להשתמש בזה, בטח כשזה דבר ידוע שרוב המשתמטים והעריקים הם שמאלנים.

TheOrion

New member
כמו העריק המפורסם האחרון?

אותו ימני קיצוני, שאני לא מזכיר את שמו(כי שמו לא ראוי להיות מוזכר) ושרצח בדם קר אזרחים תמימים?

InfinityX

New member
למה ידעתי שתזכיר את זה?

כי אלה תגובות של שמאלנים. חסרות טעם וחסרות תועלת. אני מניח שאין צורך להסביר לך למה זו תגובה עלובה, ואם כן: תודיע לי.

TheOrion

New member
הסבר לי.

כי הוא היה ימני קיצוני? כי הוא היה מתנחל? כי הוא היה דתי? למה זה חסר תועלת, כי זה לא משרת את המטרות שלך?

InfinityX

New member
זה חסר תועלת

כי לא אמרתי שאין עריקים בצד שלנו, וברור שאדם אחד (או 200) לא מייצגים את אחוז העריקים בצבא כך שניתן לשייך אותם למגזר מסוים. בצפון תל אביב אחוזי העריקות וההשתמטות הם מהגבוהים במדינה, ותוסיף לזה את מכתב השמיניסטים ואת כל הקורבנות של פרופיל חדש. לא חסר. או לחילופין, קרא את המחקר של ד"ר יגיל כהן על אחוזי השירות בצה"ל במגזרים השונים בעם.

אני לא טוען שאתה ממציא.

אני פשוט לא זוכר ולא מוצא את השירשור שבו אמרת לי, האם תוכל בבקשה לומר לי שוב? תודה מראש.

למעלה