ידידי היקר, אתה יוצא מתוך הנחה
שמדינת ישראל המציאה את המושג שנקרא "גבול".
מאוד קשה לי להאמין שזאת המציאות. אני מציע שתקרא טוב טוב על הגבול בין ארה"ב למקסיקו. אם אני לא טועה, בנוסף לגבול הטבעי שיש בין ארצות הברית למקסיקו (מדינה שסובלת מעוני ופשיעה, ד"א. מתי הפעם האחרונה שמחבל מתאבד מקסיקני התאבד בקניון בסיאטל?), יש גבול מלאכותי
מאוד מאיים. לעבור את הגבול הזה? תקרא בקישור, תבין... לכל מדינה יש את הזכות לקבוע את הרכב אזרחיה
כרצונה. נסה לעבוד בספרד מבלי לקבל אישור מממשלת ספרד - נראה אותך עושה את זה חוקית,
בלי למות בדרך. אם העובדה שאנחנו חונקים אותם גאוגרפית היא שהופכת אותנו לעם כובש, לא נותר אלא להסיק שגירוש של יהודים מכל חלקי הארץ יחזיר אותנו להיות מוסריים, לא? הרי רצף מוסלמי, זה מה שהם רוצים, לא? ומה עם מדינות ערב ש"חונקות" אותנו גאוגרפית? עזוב את מדינות ערב... אנחנו יושבים מסביבם ולפיכך אנחנו עם כובש? אז... אולי הולנד היא עם כובש (ברלה-הרטוג הבלגית שתקועה לה באמצע המדינה). אז... אולי מרקו היא עם כובש (סאוטה ומלילה הספרדיות שתקועה לה באמצע המדינה). אז... אולי אזרבג'ן היא עם כובש (נקשיבן שתקועה לה באמצע המדינה). אז... אולי קנדה היא עם כובש (פוינט רוברטס האמריקאית שתקועה לה באמצע המדינה). יש עוד ברשימה, אבל אני חושב שהדגואמות האלה מספיקות. אמנם, כל המדינות האלו חיים בשקט ביחד (בין מרקו לספרד יש כמה סכסוכים, אחרי הכל, מפרץ גיברגלטר הוא נכס חשוב), אבל האם לא חוקי מבחינת אזרבג'ן למנוע כניסה של נקשיבנים למדינתה? מי יאמר לה לא לעשות את זה? תן לי להבין את השתלשלות האירועים, בעזרת כמה עובדות... המחסומים הפנימיים בגדה - הם הסיבה לטרור (לפיך). המחסומים הפנימיים בגדה נועדו כדי להילחם בטרור. אז מה הגיע קודם, הטרור או המחסומים?