קול קורא לבלוגרים שאכפת להם!

suki da yo

New member
קול קורא לבלוגרים שאכפת להם! ../images/Emo124.gif

חבר'ה, אני לא צריכה לספר לכם שעם ירידת המלצות העורך, כמות החשיפה שיש לבלוגים קטנה משמעותית. פרוייקט המלצות הגולשים יכול לתת לנו, הגולשים, את ההזדמנות לתת חשיפה לבלוגרים שמגיע להם, אבל לצערי המאוד רב, אחרי כמה שבועות מאוד מוצלחים (תסתכלו לבד) הפסקתם לשלוח אלי המלצות. אם אתם לא שולחים לי המלצות, אין המלצות. אני יוצאת פה בקריאה נרגשת לבלוגרים ובלוגריות שאכפת להם, שרוצים לתת לחברים ועמיתים את הטפיחה הזו על השכם, לשלוח אלי המלצות. גם אם כבר המלצתם בעבר, אתם יכולים לעשות את זה שוב (כמובן, המלצות חדשות..) שוב אני אגיד ואדגיש- זה המקום להמליץ על הבלוגרים הקטנים והנחבאים שרק אתם מכירים, ולתת להם הזדמנות לחשיפה גדולה יותר. למי שלא זוכר, אלה הכללים להמלצות: אתם שולחים אלי במסר קישורים ל- 5-10 רשומות, עם שם הבלוגר ושם הבלוג. לא פחות, לא יותר (על אחת- שתיים יותר אני מוכנה להתפשר.. אבל בהחלט לא פחות). לכל רשומה אתם מוסיפים משפט או שניים שיגרמו לאנשים לרצות לקרוא את הרשומה. אני אעלה בכל סוף שבוע את ההמלצות של בלוגר אחר, ואנעץ. כמה נקודות שכדאי לשים לב אליהן: 1. תשתדלו לשים לב מה הומלץ בשבוע שעבר. כל הרעיון הוא ליצור תחלופה של רשומות ובלוגרים, ולכן הרעיון יאבד אם כל שבוע יומלצו אותם בלוגרים. 2. המלצות ללא טיזר לא יתקבלו. 3. נא לשלוח אלי קישורים לרשומות ספציפיות, לא לבלוגים שלמים או רק לכתוב לי את שם הרשומה. אם אני מקבלת קישור לבלוג כללי, ולא לרשומה, כנראה שלא יהיה לי זמן להתחיל לחפש. לא לשכוח לכתוב לי את שם הבלוג והבלוגר. 4. לא להמליץ על שתי רשומות של אותו בלוגר בבקשה. הרעיון, כמו שאמרתי, ליצור תחלופה. 5. אף אחד לא ממליץ על עצמו. בשביל יש את שרשור ההמלצות היומי.

malvi

New member
חח בפורום אני ידועת איך...התכוונתי

אם יש איזשהי דרך להכנס לבלוג וללחוץ המלצה לעורך או משו?

wranger

New member
אה, רגע, יצאתי אהבל ../images/Emo163.gif

שאלת איך ממליצים לפרוייקט המלצות הגולשים. ובכן, זה כתוב בגוף ההודעה הראשית פה של סוקי. קראי אותה שוב.

ykstuff

New member
פתחתי בלוג ואני רוצה להמליץ עליו..

היי אני ליאת ! בבלוג יהיו תמונות מעניינות של בנות יפות.. אין לי עוד מה להוסיף,

suki da yo

New member
זה לא המקום להמלצות

המלצות על הבוג שלך את יכולה לשחרשר לשרשור שכותרתו "כדאי לקרוא בבלוגיה" של אותו יום. כמו כן, מומלץ להוסיף קישור.

Joe the wolf

New member
סוקי, וטל וכל החבר'ה

אני חייב להודות: מאז המבנה החדש אני פשוט הולך לאיבוד. חש מנוכר. נכון, מודה, במבנה הקודם אולי קצת פונקתי (כמו רבים רבים אחרים) ולעיתים יחסית די קרובות הייתי מוצא רשומה שלי עם הגביע הנכסף ואז פתאום מקבל פיק של כמה מאות חשיפות וזה היה כייף. היום פתאום אני כבר לא מכיר כמעט אף אחד מהבלוגרים, נראה לי שכל יום צצים מיליון כוכבים חדשים אבל אין לי מושג מה קורה איתם מחר, מתקשה להתחבר לנושאים, רשומה רעה שלי מקבלת 40 חשיפות. רשומה טובה 40 חשיפות..רשומה מעולה..40 חשיפות...אם אני לא כותב..40 חשיפות. זה מזכיר לי מסעדה תל-אביבית שפעם מאוד אהבתי שקראו לה "בחזרה לטבע". מסעדה צמחונית ליד כיכר רבין. מאוד אהבתי אותה: את האוכל, אהבתי את המלצריות המיוחדות שלה, את האווירה המאוד אינטימית שהיה שם, אפילו את הסועדים שלאט לאט היכרתי והיינו מהנהנים זה לזה בשלום חביב. אבל אז יום אחד בעל המקום החליט לשנות את כל המודל העיסקי פיטר את המלצריות ובנה שם מין שיטה של שירות עצמי - קו ייצור, שבו היית אמור ללקט ולבנות לעצמך את המנה. האדם היחיד שפגשת זה את הקופאית המנוכרת שהייתה שוקלת את המנה שלך ונוקבת בסכום. האוירה נהפכה לפתע ללא אישית, למסחרית, לא הכרתי אף אחד, גם הסועדים הקבועים אט אט נעלמו, ופתאום גם האוכל היה לא משהו, המחירים דווקא כן.. תפסתי פעם את בעל המקום ושאלתי אותו: למה? למה שינית? היה כל כך כייף קודם והוא ענה לי בכנות: "שמע, עם כל הכבוד לאווירה ולאינטימיות, זה עסק, ואני צריך להרוויח יותר". הרכבתי לעצמי איזה מנה לא משהו והלכתי לשבת תוך שאני חושב לעצמי: "אתה מה אתה מבין במסעדות? אולי קודם היה לך טוב, אבל אתה רק לקוח. אבל עכשיו המסעדה רווחית וזכותו של הבעלעבית להרוויח עוד כסף". אחר כך הפסקתי לבא..איבדתי את החדווה, הסקרנות, התיאבון לאוכל שלה.. אחרי שנה עברתי במקום והיה שם בית קפה.. שאלתי את בעל המקום היכן 'בחזרה לטבע' והוא אמר לי שסגר. שאלתי למה והוא ענה לי בשאלה: למה סוגרים? אחרי שנה עברתי והייתה שם חומוסיה.. אחרי עוד שנה חנות פלאפאל היום אני כבר לא עובר שם יותר אז לא יודע מה יש שם. קראתי את מה שסוקי כתבה, חביב מצידה, אבל אין לי מושג איך ממליצים, ומה שיותר חמור שגם אחרי אדע איך ממליצים אין לי מושג היכן זה יופיע ומה הערך של ההמלצה. פתאום אני חושב לעצמי אולי קודם היה טוב יותר, אינטימי יותר אבל אולי תפוז לא הרוויחו מספיק כסף ועכשיו הם כן מרוויחים. כמו במסעדת בחזרה לטבע, מה אני מבין אבל אני שוקל את צעדיי.. שלכם יוסי ג'ו

suki da yo

New member
ג'ו

ההמלצות יופיעו פשוט כאן בפורום. כן, זה לא תחליף לקדומים שהיו, אני יודעת, ואני מסכימה איתך שמרגישים את החלל הפעור הזה. עמוד הבית החדש היה אמור לפצות על החור במקומות קידום, אבל עמוד הבית החדש, נדחתה עלייתו אל מעבר לאופק. גם אני כותבת כאן, גם אני מרגישה הבדל מהותי בסטטיסטיקות שלי, וגם לי קשה יותר למצוא מה לקרוא פרט לבלוגים שאני מנוייה, ובגלל זה אני מנסה לתת פה מעט חשיפה לבלוגרים. זה לא קידום של עורכי התוכן, אבל זה גם משהו...

Tali1912

New member
סמאלללה

כמה דובר על עמוד הבית החדש, נראה לי אפשר לבנות כמה רבי קומות בתל אביב בזמן הזה. בכל אופן מסכימה עם ג'ו על מה שכתב.

כל מילה בסלע.

וגם תחושת הקהילתיות שהייתה פה לפני שנה שנתיים התפוגגה לגמרי. היום יש פה קליקות, הטט לי והטט לך. עמוד הבלוגיה הוא מין מסה לא ברורה של פוסטים ופרסומות. וכבר לא נעים להיות כאן. ובעניין ההמלצות, סוקי, כמה קוראים את חושבת שהיו להן? נראה לי שמעט מאד.

Joe the wolf

New member
תודה למגיבים..ועוד משהו

ואם אני כבר בשוונג אני רוצה להגיד עוד משהו. הפעם על תחרויות כי תחרות כתיבה הייתה זו שבעצם הביאה אותי לפתוח בלוג לפני כשנה. האם תהייה זו תחרות כתיבה שתגרום לי לסוגרו (ולחפש לי אכסניה חדשה?) כיום, נראה לי כנצח נצחים תקועה התחרות דמיין 2018. אני מבין שהתחרות הזו היא רק לבני 18 אבל גם אם הייתה פתוחה לכולם אני לא הייתי משתתף בה. לדעתי הנושא לא ממש מדליק. אבל בסדר לא תמיד הנושאים של התחרויות חייבים לקלוע לטעמי הספרותי, אבל יש לי הרגשה שמישהו נרדם תרתיי משמע עם התחרות הזו, שהפיקה עד כה 35 סיפורים. תחרויות עבר הגיעו לקרוב למאה סיפורים ויותר, היה מתח, תחרותיות בין הכותבים- לוח זמנים מאוד מוקפד, אנשים שזכו קפצו עד השמיים מאושר וגם הנושאים היו לדעתי מעוררי השראה. וכשנגמרה תחרות מיד באה אחריה אחת חדשה.. אגב, בשבוע שעבר חזרתי מסופ"ש באמת מוצלח באילת כשהמימון בחלקו היה על ידי 'תפוז' הודות לתחרות סיפורים שזכיתי בה לפני פחות משנה ובהזדמנות זו אומר תודה רבה.. מה רציתי להגיד? שגם התחרות הנוכחית מאותתת משהו, לא? שוב תודה למגיבים והמזדהים ומקווה שלא הייתי בוטה מדיי. סופ"ש נעים ג'ו

suki da yo

New member
מעט, אני יודעת

אבל אני לא תפוז, ואין לי את הבמה לעשות יותר מהמעט הזה. יש לך הצעה למשהו שאני ואת ודומינו יכולים לעשות? כי אני מוכנה לשמוע ולנסות כל דבר.

דנטל

New member
ואז היו קליקות בגלל לבב לי ואלבב לך

ובנוסף למרמורים לגביהן, היו בלי סוף מרמורים על איפה ואיפה בבחירת העורך, שאישית אני ממש שמחה שנפטרנו מהם (המרמורים). היום יש חשיפה גם לבלוגים שקודם הסיכוי להגיע אליהם היה נמוך ולא רק למוכּרים. אפילו יוסי ג'ו כתב שהוא לא מכיר. זה בדיוק! למה אנחנו צריכים להכיר? אנחנו צריכים להחשף גם לכאלה שאנחנו לא מכירים ולהם מגיע שיכירו אותם. מה שכן, זה אולי פחות מושך להקליק על הפוסטים שמופיעים בשער הבלוגיה וזה בגלל שהמשפט שמתאר אותם נשלף אוטומטית והוא לא בהכרח מפתה, כך שהמקסימום שהייתי יכולה להציע מבחינת יעול לשיקול תפוז, זה שבכלי הניהול של הבלוגים תתווסף אופציה שבכל פוסט נוכל לכתוב כמה מלים מפתות לגביו, כך שהן לא ישלפו באופן אוטומטי ולעתים לא יגידו כלום ולא יעשו חשק להקליק. בפוסטים בהם לא נוצלה האופציה הזו (שלדעתי עדיף שלא תהיה חובה למילוי, כי אז זה מעיק) תתקיים השליפה האוטומטית כברירת מחדל כמו היום.

wild orchid

New member
היום יש את "היט"

במקום הלב והתואה היא אותה תוצאה... u "hit" me, I "hit" u

למעלה