קול קורא לבלוגרים שאכפת להם!

אני לא אוהב את HIT

במקום שיהיו עורכים מביני עיניין שיקדמו רשומות יש את מבצע חבר-מביא-חבר הזה. מה שכן, במצב הנוכחי, ההצעה של דנטל היא רעיון טוב.

Tali1912

New member
עכבר

ההיט נתון בידי "העורכים והאורחים" החדשים שהם בוחרים מה להביא בין אם זה ג'אנק ובין אם מעבר לג'אנק. ההיט יכל להיראות הרבה יותר טוב מהעברת מעטפות שמתרחשת שם כעת. אבל כנראה זה מה שהע/אורכים אוהבים
לפעמים עולה לי תחושה שכל אלה שיש להם קופה רושמת לתשלומים של תפוז לבלוגים מעבירים מעטפות מאחד לשני בהיט. אחרת איפה נעלמו תכנים מחמישים אלף פורומים וקומונות ולא יודעת כמה בתפוז? מה ששולט היום בהיט זה יותר תכנים מהבלוגיה מאשר פורומים וקישורי חוץ
, היום שאלו אותי בדה מארקר מה זה ההיט סימן שבאיזה שהוא מקום ההיט מסקרן. אם אתרי תוכן חיצוניים יתחילו להשתלב בהיט ולהעלות המלצות שלהם אולי יש סיכוי שיהיה מ-ה-פ-ך, לדעתי זה טוב, שתפוז מאפשרת לתכנים חיצוניים "במת המלצות"

wild orchid

New member
אני זוכרת

אני זוכרת שהיו בדרך כלל בלוגרים קבועים שקיבלו חשיפות ואת האות בחירת העורך,את השמות כבר למדתי בעל פה.אתה קיבלת חשיפות ברצף והיו ים בלוגים נפלאים שלא זכו אפילו לא לחשיפה אחת.

suki da yo

New member
סתם שאלה..

היום יש חשיפה ליותר בלוגים לא מוכרים לדעתך? יוצא לך לקרוא הרבה רשומות של בלוגרים שאת לא מנויה אליהם?

wild orchid

New member
בהחלט כן

לא אגיד שכל הבלוגים טובים,אבל בהחלט נחשפתי לבלוגים שלא ידעתי על קיומם.

Joe the wolf

New member
ווילד יקרה..

טוב אז אם כך כדאי שאודה ואתוודה: בטח ראית אותי בטלווזיה בימים האחרונים, אני היהודי הקצת פטתי הזה שכולם צילמו במסדרונות בית המשפט אוכל תפוח. שמי טלנסקי. מוריס טלנסקי. אני מחלק מעטפות!! עם כסף!! (רוצה רוצה?
) גם למנהלי תפוז סוקי, בצלאל בזמנו, טל..חילקתי מעטפות דמי שמנות. "מה אנחנו יכולים לעשות בשבילך"? הם שאלו אל תוך המטפחת ששמות על פומית הטלפון ואני עניתי: קדמו את הבלוג שלי!! ועכשיו ברצינות: מה את מנסה לאמר שקידמו אותי בגלל העיניים היפות שלי? למרות שהן אכן יפות הם לא ראו אותן בחיים. אני מעריך שהם קראו מן הסתם רשומות שלי ושל אחרים, התרשמו אולי מההשקעה מהכתיבה והחליטו ששווה לקדם. הרהור פילוסופי: אחד השקיע וכתב רשומה מעניינת מאוד ואחד סתם שירבט את הרהוריו בבחינת קמתי, צחצחתי שיניים גירדתי ב..רגל וחזרתי לישון - אם שניהם יקבלו אותו יחס - אז אם תחשבי על זה, זה לא שיוויון, זה לא הוגנות, בהנחה שלשניהם היה שיוויון הזדמנויות ואני חושב שאת זה דווקא כן יש בתפוז. תודה על התגובה יוסי ג'ו

Tali1912

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ויי זה היה טו אובבבבבבבבב

ג'ו,

אתה פשוט מוציא לי את המילים מהפה בכל פעם מחדש. אני מרגיש שאני לא נחוץ כאן, כי אתה מבטא את כל מה שיש לי לומר בדרך הרבה יותר מוצלחת. תמשיך ככה

wild orchid

New member
ג'ו היקר,

אתה ממש בדרן רק שמשום מה בא לי לבכות מהבדיחות שלך... כנראה שזה נורא קשה להבין,אז אסביר לאט כדי שתבין מהר...מתוך אלפי הבלוגים שקיימים בבלוגיה לא רק 10 קבועים כותבים רשומות מושקעות ומעניינות וכל השאר כותבים על "הרהורי בבחינת קמתי, צחצחתי שיניים גירדתי ב..רגל וחזרתי לישון".יש המון רשומות חשובות (בין אם בתחום חברתי כלשהו ובין אם בתחום אחר),מעניינות,מצחיקות וכו'.אבל משום מה דווקא מספר מצומצם של בלוגרים זכו ליחס כלשהו (ולא,אין לי מושג לפי איך זה נקבע ואני לא באה בטענות אישיות לאף אחד). מאוד נחמד שאתה חושב שהרשומות שלך הכי מושקעות והכי שוות,אבל זה מה שכל בלוגר חושב על הרשומות שלו,כך שצר לי,אתה לא מיוחד.מעבר לזה שמה שנראה לך מושקע ומעניין,לא בהכרח נראה מושקע ומעניין בעיניי,מה עושים?אההה וזכורות לי גם לעט רשומות סתמיות,חסרות תוכן שהגיעו לראשי וחלן מאותן הבלוגרים הקבועים... אין לי שום דבר אישי נגדך או נגד הרשומות שלך.אבל אם ממש מתעקש לקחת את זה אישית,אתה יותר ממוזמן,לא באמת אכפת לי.

Joe the wolf

New member
ווילד יקרה

עכשיו אני אמור להגיד לעצמי: "ג'ו, היא העלתה רמה, היא הכניסה לך בקטנה, היא רמזה שהבדיחות שך' לא משו..היא הטעימה אפילו שאם נעלבת אז אתה יכול לקפוץ לה, וחוץ מזה היא מנסה לצייר אותך כיהיר, חושב את עצמו למי יודע מה עמוס עוז. כנס בה ג'ו..סיבההה, סיבההה...גררררררר" אבל לא בא לי.. ווילד יקרה, את צודקת!!! מקבל. מפנים. לוקח לתשומת ליבי משתחווה (אם תרצי עבד לרגלייך אני
) סתםםם... יום טוב ג'ו

wild orchid

New member
ג'ו היקר,

"היא" לא הכניסה ו"היא" גם לא רמזה-"היא" אמרה לך בצורה הכי גלויה שהבדיחות שלך לא רק "לא משהו" הן אפילו...די על הפנים. לא אכפת "לה" אם נעלבת-."היא רק טרחה לציין ששום דבר מהכתוב לא נוגע לך אישית (בדרך כלל זה כדי של-א תעלב).אם למרות כל הכתוב נעלבת,וואלה,באסה לך.זכותך-"היא" לא אחראית על הפירושים האישיים של אף אחד כי "היא" לא גננת. "היא" לא מנסה לצייר אותך כיהיר מאחר ואין "לה" מושג מי אתה וגם אין "לה" תואר בניחושים. אתה יכול לנסות להכנס בה אך קח בחשבון שע"י זה תפתח פה לשטן שלא תדע איך לצאת ממנו וחבל... אני בוחרת את העבדים שלי בקפידה יתרה,להתבכיין בפורום שהרשומות שלך לא מקודמות בהחלט לא מספיק... שיהיה שבוע טוב

מה הקטע שלך?

כל מה שג'ו אומר זה שהעורכים קראו את כל הרשומות שהיו כאן בשירשור המומלצים, ולכולם הייתה חשיפה שווה בעיניהם. הם בחרו לקדם את מה שאהבו מתוך מחשבה על התוכן של הרשומה, ולא מתוך השם של הבלוגר. זה לא נתן עדיפות לבלוגרים ידועים (חוץ מתקופת דבורית, שהייתה נוהגת לקדם שטויות של ידוענים) וזה לא נתן במה לרשומות סתמיות. במצב הנוכחי קשה מאוד למצוא משהו טוב לקרא. הרשומות הטובות טובעות בים הקידומים הלא רלוונטים.

wild orchid

New member
הקטע שלי נורא פשוט,

אני לא מסכימה כל כך עם מה שג'ו כתב.מה כל כך קשה להבין?! ולא,הרשומות שקודמו ממש אבל ממש לא תמיד באו משרשור המומלצים כאן בפורום.

wranger

New member
הן באו גם מהעדכונים האחרונים, וגם ממסרים

...שנשלחו לעורכי התוכן או לבצלאל. נו? אז מה? אפשר לחשוב שכל מה שיש בשרשור המומלצים הוא זהב טהור. מה שעכבר אומר הוא שעורכי התוכן קראו את כל מה שהיה במומלצים, ואז קידמו על בסיס תוכן ולא על בסיס שם. זה שהיו לעורכי התוכן מקורות נוספים לקידומים - לא רלוונטי לעניין. גם אני חושב שהמצב כיום הוא שרשומות טובות הולכות לאיבוד בים של רשומות פחות טובות. פעם הייתי נכנס לעמוד הבלוגיה ויודע שיהיה משהו מעניין במומלצים. אולי לא כל המומלצים, אבל בוודאות יהיה שם משהו קריא. היום, כשאני נכנס לעמוד החדש, אני צריך לעבור לא מעט רשומות כדי להגיע למשהו שאני אוהב לקרוא (ויסלחו לי כל הבלוגרים החדשים / פקאצתיים / שלא יודע לנקד). כיום אני יודע שאני אמצא משהו מעניין דווקא בעמוד הבית - שבו, הפתעה הפתעה, עדיין יש עורכי תוכן שבוחרים מה לקדם.

מה שחשוב זה טובת הקוראים ולא טובת הכותבים

אנחנו לא בקייטנה, ולא צריך לתת לכל רשומה קידום, רק כדי שכל הכותבים יהיו מרוצים. צריך לקדם רשומות טובות, כדי שהקוראים ייחפשו לתכנים טובים. ואם זה אומר שיש איזה אחד שכל רשומה שלו מגיעה לעמוד הראשי, אבל כל רשומה היא זהב טהור - מה זה משנה לך? את מעדיפה לקרא רשומות גרועות מבלוגרים "אנונימיים"? מה שעצוב זה, שהפורמט שקיים היום בבלוגיה הוא תוצאה של אנשים שחשבו כמוך ובאו בטענות לתפוז.

wild orchid

New member
ואתה

בטח יודע מהי טובת הקוראים?אנא,שתף אותי מהי...מהן רשומות טובות לדעתך?ולא,אין אחד שכל הרשומות שלו זהב,ממש לא.זה בדיוק העניין שאם רשומה או שניים של אותו אחד היו טובות,לא בהכרח שכל הרשומות שלו כאלה.כמו לכתבתי לג'ו הבדרן,ראיתי רשומות סתמיות מקודמות (של המקודמים הקבועים). במצב כזה,הרבה בלוגים "אנונימיים" שלא כולם גרועים,נשארים אנונימיים וזה בגלל האנשים שחושבים כמוך ובאים בטענות לתפוז.

דנטל

New member
ומה בדיוק יצא מזה?

שאותם בלוגרים (כולל אותי, כידוע) היו מופיעים בשער הבלוגיה. לא נחשפנו לבלוגרים חדשים, אם בלוגר שאנחנו מכירים במילא חביב עלינו - כבר היינו מנויים עליו והעמוד בהרבה מקרים גרם לנו להתלונן שאין לנו דברים חדשים לקרוא. אז עכשיו יש. ומה שעצוב זה שהפורמט הקודם היה לא מספק, לא רק את ויילד, אלא עוד הרבה גולשים אחרים שהתלונות שלהם מתנוססות בארכיון הפורום ושמשום מה אתה חושב שלא היו ראויים לקבל פתרון רק בגלל שלך ולאחרים הוא לא מתאים.

Tali1912

New member
אני לא הייתי קוראת למצב היום

בלוגים חדשים, הייתי קוראת לדף הבית של הבלוגיה בלוגים מוכרים אבל מאוד מוכרים בסטוקים

למעלה