אני לא חושבת שיש כאן עיניין של רווח
נראה לי שתפוז הלכו על קונספט מסויים, שטרם הושלם, אבל כרגע הקונספט הזה לא עובד ממספר סיבות:
מרחב ההשפעה של המשתמשים גדול מידי ולא מוכח כמוצדק. אני לא רואה הבדל מהותי בין המלצות העורך שהתמקדו ונתנו חשיפה למספר בלוגים מסויים לבין מה שקורה היום במדוברים, הנצפים והמהוטהטים. פשוט השיפט עבר אל המשתמשים. לפחות פעם היה את מי להאשים בחוסר טוב טעם. היום את מי נאשים אלא את עצמנו?
מרוב עצים לא רואים את היער ואין כלים מספיקים לסינון לפי טעם המשתמש. אני אוהבת לבחון בלוגים חדשים. כבר הערתי שהפלטפורמה החדשה לא מאפשרת לי להגיע אליהם בקלות. אומנם מופיעה להם סימול של בלוג חדש במשך חודש, אבל בדרך כלל זמן החשיפה של רשומות עם הסימול הזה הוא קצר מאוד. בנוסף אין לי כח לעבור את כל הקטגוריות ולבדוק שם את הבלוגים החדשים.
זמן החשיפה של הרשומות החדשות כמעט אפסי ובכך מתגמדת העובדה שאכן נחשפים יותר בלוגים.
אני לא רואה את האופק ואיך המצב הזה יבוא לתיקונו בעמוד הבית החדש.
לא דיברתי על פלטפורמט היט. אני יודעת שהצוות כאן עבד קשה מאוד ואני מרגישה רע, מאוד רע, עם הסיטואציה הזו שנוצרה שפשוט מחייבת את הביקורת הלא נעימה הזו. אני גם מרגישה שאין כמעט דרך לתקן את המהלך שנעשה, אלא באמצעות קונספט חדש שיתן מקום גם להמלצות עורך תוכן, במקביל לתת מקום ומשקל לבחירות הגולשים ויספק כלים לברור מתוך הערב רב הזה שמתקיף אותי כל פעם שאני פותחת את דף הבלוגיה.