קול קורא לבלוגרים שאכפת להם!

אני לא אומר שמה שהיה קודם היה טוב

את יכולה לראות בארכיון גם את התלונות שלי על תוכן שחוזר על עצמו. אני חושב, כמו שטל כתבה בשירשור החדש שפתחה, שצריך לאפשר קידום של כמה שיותר רשומות מבלוגרים שונים ומשונים, אבל מי שצריך לעשות את זה זה עורך תוכן, ולא מערכת של הצבעות והקפצות. הפורמט הקודם באמת היה לא מספק, אבל הפורמט הנוכחי הוא סלט של רשומות, ומאוד קשה למצוא שם משהו. באמת שניסיתי, והתייאשתי. חוץ מזה, בלי קשר לשום דבר, אני רוצה להתייחס לטענה שלך לגבי זה שאני מאמין שהפתרונות הראויים הם אלה שאני אוהב. נכון! לצערי אף אחד עוד לא יודע את זה, אבל הדעות שלי הן הדעות הכי חכמות בעולם, וכל מה שאני מאמין בו הוא נכון. על המין האנושי לשבח ולהלל את הרצונות שלי.

דנטל

New member
../images/Emo6.gif איזה דפוק, באמ'שלי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פיפרמנט

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ןזה כבר כי נגמרו לי המילים מלדוש על השיטה החדשה

Shomen1

New member
ג'ו שלום

קראתי את שכתבת ואכן לדעתי נכונים מאד דבריך. בדקות אלה ממש גם אני שוקל את צעדיי ויתכן שהרשומה האחרונה ששלי בבלוג תיהיה בנושא זה. לדעתי נעשתה כאן טעות גדולה כאשר שינו את השיטה, אך מנהלים ומקבלי החלטות ידועים כמתבצרים גדולים בדעתם ולכן לא נראה לי שהם יתחרטו על ההחלטה שלהם. שבת שלום.

siv30

New member
אני לא חושבת שיש כאן עיניין של רווח

נראה לי שתפוז הלכו על קונספט מסויים, שטרם הושלם, אבל כרגע הקונספט הזה לא עובד ממספר סיבות:
מרחב ההשפעה של המשתמשים גדול מידי ולא מוכח כמוצדק. אני לא רואה הבדל מהותי בין המלצות העורך שהתמקדו ונתנו חשיפה למספר בלוגים מסויים לבין מה שקורה היום במדוברים, הנצפים והמהוטהטים. פשוט השיפט עבר אל המשתמשים. לפחות פעם היה את מי להאשים בחוסר טוב טעם. היום את מי נאשים אלא את עצמנו?
מרוב עצים לא רואים את היער ואין כלים מספיקים לסינון לפי טעם המשתמש. אני אוהבת לבחון בלוגים חדשים. כבר הערתי שהפלטפורמה החדשה לא מאפשרת לי להגיע אליהם בקלות. אומנם מופיעה להם סימול של בלוג חדש במשך חודש, אבל בדרך כלל זמן החשיפה של רשומות עם הסימול הזה הוא קצר מאוד. בנוסף אין לי כח לעבור את כל הקטגוריות ולבדוק שם את הבלוגים החדשים.
זמן החשיפה של הרשומות החדשות כמעט אפסי ובכך מתגמדת העובדה שאכן נחשפים יותר בלוגים.
אני לא רואה את האופק ואיך המצב הזה יבוא לתיקונו בעמוד הבית החדש.
לא דיברתי על פלטפורמט היט. אני יודעת שהצוות כאן עבד קשה מאוד ואני מרגישה רע, מאוד רע, עם הסיטואציה הזו שנוצרה שפשוט מחייבת את הביקורת הלא נעימה הזו. אני גם מרגישה שאין כמעט דרך לתקן את המהלך שנעשה, אלא באמצעות קונספט חדש שיתן מקום גם להמלצות עורך תוכן, במקביל לתת מקום ומשקל לבחירות הגולשים ויספק כלים לברור מתוך הערב רב הזה שמתקיף אותי כל פעם שאני פותחת את דף הבלוגיה.

דנטל

New member
הםהלכו על קונספט שיענה על הדרישות/תלונות שלנו

אז, כן, אנחנו אלה שאשמים. נכון שהקונספט גם משלב שיקולי רווח שלהם, אבל היה חשוב להם גם לרַצות אותנו ואכן התלונות הנפוצות של אז נעלמו (מעבר לדיון על כך שיש כיום תלונות אחרות במקומן) ואני לפעמים מקבלת פה תחושות שאנשים שוכחים שמה קיבלנו זה בעצם מה שביקשנו, כך שאם זה לא מוצלח - זה הרבה בגללנו.

siv30

New member
לא!

היתה כאן קבוצה קטנה של בלוגרים שנבחו חזק ואיימו והרי לנו התוצאה. פשוט ככה. תמיד יהיו טענות ותלונות ומענות. אף פעם אי אפשר לספק את כולם. אישית אני מרגישה אובדן קשה של שליטה על התכנים שפעם הייתי מוצאת בקלות. אני מרגישה אובדן קשה של היכולת לאתר תכנים איכותיים. ההפגזה הזו של דף הבית פשוט חסרת תועלת עבורי ואני יותר ויותר מוצאת את עצמי מחפשת מחוץ לבלוגיה של תפוז אחרי תכנים שיספקו אותי. אישית אני בדעה שבמקום כזה כדי להעלות תכנים איכותיים חייבים יד מכוון. מישהו מבחוץ ששוחה בלי שיקולים של היטמי אי היט יו...והגב לי אגיב לך. לשיטתי, אנחנו לפחות אשמים בדבר אחד: אי שמירת הקהילתיות. כך איבדנו את ניצחון הרוח.

מסכימה לחולטין עם joe the wolf

כן פעם היתה בחירת העורך וכן לא היו נעלמים בולגים או בלוגרים או פוסטים. וכן קבלת הבול או הגביע היתה מאוד מחחמת את הלב והחשיפה של העורך במקום חשיפת השמור לי ואשמור לך היתה עדיפה ולראות את עצמך בשער של תפוז כי העורך בחר ולא החברים של הבלוגר היתה עושה מצב רוח לכל היום. אז אולי פעם היה יותר טוב ובמילא גם אז היה אפשר פה בפורום להמליץ על רשומות ובלוגים. ואולי צריך להחזיר דברים טובים ולא לשנות אותם? ותחשבו על זה, כי אני באופן אישי נעלמתי לגמרי ואם כל זה שאני כותבת בשביל עצמי פידבק תמיד כיף לקבל. אז אולי נעשה הצבעה או סר מי רוצה את הפורמט הישן ומי רוצה את החדש? ומבחינתי תחזירו את הפורמט הישן - בחירת העורך.

למעלה