קומו קומו ילדים...המורה בבית חולים

Z A M i

New member
קומו קומו ילדים...המורה בבית חולים

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif טגדודודודו

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - - שיר השבוע (כללי): the hot lies- promies me - אלבום השבוע: across five aprils- A tragedy in progress - האדם שעשה לכם את השבוע: אלרן ואסתי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חגורת ניטים חדשה סוףסוף - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההריון של אורית, ת"א - משהו שהרס את השבוע: זה שאני מתחילה את המבחן בהיסטוריה מ-5:p השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שלישי:p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשן קצת לעומת השבועות האחרונים -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Across Five Aprils 04 Blue Eyed Suicide -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: :] סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
טרםטרם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): באוויר - שיר השבוע (כללי): תמיד כשאתה בא -אפרת גוש. - אלבום השבוע: אפרת גוש/רונה קינן. - האדם שעשה לכם את השבוע: הקטן שבבטן!! (של אורית, כן?) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חורטיצה?!?! מה זה חורטיצה?!" (הוודקה החדשה הזאת...) (אני די חסרת חיים) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): חזרררררתי לחד"כ. - מאכל השבוע: פיצה. אהמ. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שוב,ההודעה מאתמול. זה כיף לשמוע:) - משהו שהרס את השבוע: ממממ לא יודעת, שהסופ"ש נגמר..? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד. שבוע סבבה. יש הרבה חופש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ממממ לאדעת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: טרם הספיקותי. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ממ חברה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

Tom 7

New member
זעזוע מוח..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה - שיר השבוע (כללי): evanescense- cloud nine - אלבום השבוע:evanescense-the open door - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"הנה בא האור שלנו כבר כאן" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אורית שחף בהריון! - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע: חמין
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההריון של טיטי! - משהו שהרס את השבוע:
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הדיסק שייצא!! -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עוד מעט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחותי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

mooshki

New member
מה העניין הזה

עם אנשים שלא יודעים לשרשר וכולם נמשכים להודעות שלי?!?!!??!

Tom 7

New member
התכוונת אליי??

אני לא מבין מה הקטע הזה.... הרי כולם בסוף השורה אחת שלמה אז מה זה משנה הסדר??? או שאני ממש אידיוטטט??

בשרשור הספציפי הזה זה לא כ"כ

משנה,למרות שזה עדיין לא נוח. אבל בשרשורים אחרים שתשרשר בהם לא נכון-לא ידעו אל מי התכוונת (כי כל הודעה שמפרסמים ממוקמת מתחת להודעה שמגיבים אליה). זה לא מסובך-כל מה שאתה צריך לעשות זה במקום ללחוץ "הוסף הודעה" בהודעה האחרונה בשרשור, ללחוץ "הוסף הודעה" בהודעה שאתה מגיב אליה. ז"א-עכשיו במקום ללחוץ "הוסף הודעה" בהודעה של mooshki היית צריך ללחוץ "הוסף הודעה" בהודעה של Z A M I. נו, אני מקווה שהסברתי מובן

mooshki

New member
אתה לא אידיוט. אבלללללללל

כולם בשורה אחת ואתה לא בשורה!!! היית צריך להוסיף תגובה להודעה הראשית, זאת שבתחילת השרשור... ולא לאחרון שכתב תגובה, כי אז זה כאילו שאתה מגיב אליי אבל אין שום קשר בין ההודעה שלך לשלי, הבנת? (יש למישהו את התמונה של אמנות השרשור?!!?)

mooshki

New member
נהה לא פייר. חלקנו מגיעים לכאן

ישירות מהאימייל! מה זה זה?

אם היא לא לבד אז זה כואב פחות

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):הימים שלנו - שיר השבוע (כללי):good thinks אם ככה רושמים את זה ושל שורטי - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:הוא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את כל מה שרציתי להרגיש מה שפחדתי להגיד אפילו לעצמי אני אומרת לך רוצה לנסות איתך דברים שלא חשבתי שארצה אתה מקסים אותי, מדהים אותי כל כך כי יש לך כוח עלי, קנאית אני אליך מה ששלך אף אחד לא יקח רצון להיות קרובה אליך אני מרגישה נינוחה, בטוחה בזרועותיך מקסים אותי עם המבט שלך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):18 שעות איתו,התחלתי להתכונן להיסטוריה - מאכל השבוע:הקציצות אתמול - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול (למרות שקצת ביאס)..ועוד כמה דברים - משהו שהרס את השבוע:נכשלתי תאוריה שנייה,הכעס היומיומי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לשכוח,להיות איתו - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אדע אם כן או לא -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אשם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:ישמאל סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

moshe butt

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo2.gifברבזים, ברבזים בואו הביתה../images/Emo70.gif

לא רוצים
הזאב יטרוף אותכם
לא פוחדים, לא פוחדים
מומלצי השבוע: כן, טוב, סבהה השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אינטרמת
- שיר השבוע (כללי): אהוב יקר - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: צחר ושיר... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אהוב יקר, לא עצרתי אפילו לראות- כמה זה עולה לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אוייי היו המון...חחחח אני: "שלום, שמי משה ואני מדבר ממכון מרקטס, אחנו עורכים שאלון קצר, התרצה בבקשה לענות לי על מספר שאלות..." מישהו הזוי: "מיאו..." אני: "הלוו?!?" מישהו הזוי: "מיאו..." אני:"יש אולי בבית מישהו מעל גיל 18?" מישהו הזוי:" מיאוווווווו... אוליייייייי..." חחח איזה שיחה הזויה...
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): מצאתי עבודה
- מאכל השבוע: שניצל טירס בפיתה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מצאתי עבודה כיפית - משהו שהרס את השבוע: הייתי עייף כך השובע, ובגלל זה לא קמתי איזה 3 פעמים לבית ספר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא למשהו מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מממ... לא יודע -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Nightwish - Wish I Had An Angel -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא- ברוך הבא
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):סבבביישן- אני וטלי

Noam TG

New member
פעם ראשונה שאני עונה בזמן!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):דונט לייק + מחפש תשובה מההופפעה
. - שיר השבוע (כללי): U2- until the end of the world - אלבום השבוע: blackfielld II - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שראיתי בהופעה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "how does it feel without my love?" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "יש לנו חבר חדש בלהקה.." וכו' - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בהופעה
- מאכל השבוע: שוקולד לבן עם עוגיות
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הופעה. - משהו שהרס את השבוע: ביצפר השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אמא טסה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשבוע יעבור לאט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: U2-mercy -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין מישהו מיוחד.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עוד קצת..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אם כבר - שיר השבוע (כללי):vincent - אלבום השבוע: Portishead - Dummy - האדם שעשה לכם את השבוע: מיכל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "את לא כמו כולם.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): בחילה אבל השלמה. - מאכל השבוע:מרק תירס - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אתמול, הספא - משהו שהרס את השבוע: הוא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ההופעה של מזי כהן בקיבוץ, יהודית רביץ בב"ש. עומר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלמרות הכל אראה אותו לפני שהוא טס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אנצל/מוש בן ארי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: רות סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

The Kinslayer

New member
מלון../images/Emo99.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הימים שלנו. - שיר השבוע (כללי): לא יודע, בטח משהו גלגלצי. - אלבום השבוע: פיונה אפל- אקסטראורדינרי משין. - האדם שעשה לכם את השבוע: טל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "So take care of what you ask" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תראו את הפיטם שלה!"
- דבר שהשגתם השבוע: 75 בהיסטוריה, זה רע.
- מאכל השבוע: שניצל תירס. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: מועדון לילה אתמול?:-| - משהו שהרס את השבוע: . השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת להופעה בבית קשת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ללכת להופעה בבית קשת. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: K's Choice - Shadowman - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה שיוצא אני מרוצה אפשר להגיד. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

can you see me falling...?

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה - שיר השבוע (כללי): ג'וני - אריק ברמן - אלבום השבוע: אריק ברמן - האדם שעשה לכם את השבוע: ממ.. הבייבי החדש בבטן של טיטי. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תני לו ת'חושך, כדי שהוא יוכל לראות ת'אור" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) -עדן(אחותי הקטנה): "כשאני אהיה בת 9, יהיה לך תינוק בבטן"
; הוא -"מה? את כאילו לא מדברת איתי..?" אני - "מה זה, איך אתה נראה?!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): כוננית לטלוויזיה ונקמה מתוקה
- מאכל השבוע: אוכל פרסי של דודה טובה!
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ה"שיחה" איתו, וההריון של טיטי - משהו שהרס את השבוע: הממ.. כלום נראה לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבן יבוא (האחמ!!) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יום חדש נפלא -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יפית ובן סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תמונה מהביקור באריאל .. אחרי שיפוץ קל:)

להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך!!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - פאדר
שיר השבוע (כללי): - תחזור תחזור אלבום השבוע: -רומנטיקה עתידנית האדם שעשה לכם את השבוע: -כל מי שהיה בירושלים משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אל תבכי אחות קטנה זה לא פשוט את מבינה משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - טיטי:יש חבר חדש ללהקה רק שבינתיים אפשר לראות אותו רק בפרופיל דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): -הנחה של 10 שקל לכרטיס? מאכל השבוע: - |דגש|שניצל תירס משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: -הופעה יום חמישי, הבגרות באזרחות משהו שהרס את השבוע: אמא השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: -הופעה משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: - לעבור תאורייה אמן שיר שפתחתם איתו את השבוע: -creep האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדי
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אמאל'הההההההה

למעלה