קומו קומו ילדים...המורה בבית חולים

moshe butt

New member
חחח...

לקח לי זמן להבין מה הקטע בתמונה...
אמל'ה 7 אצבעות- חחח...
כן
ספרתי...!!!

אחד אחד,

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אם כבר. - שיר השבוע (כללי): דני בסן \ ככלות הקול והתמונה. - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: ג'וני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): טודודודודו, טודודודו... - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה נראה לך יותר? +-?" P: - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הראשון.
- מאכל השבוע: וואלק.. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: קיומו של ג'וני. :) - משהו שהרס את השבוע: העצבים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למסיבה ברביעי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיף. :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Garbage - Cherry Lips
! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מאמי.

Dug E

New member
"אתם יכולים בבקשה לא לענות?"

"ביקשתי משהו נכון??!?!?!"
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): ריטה-חמצן - אלבום השבוע: חמצן - האדם שעשה לכם את השבוע: משה,בנה,מאיר,ענבר,דניאלה,יוסי,אוחנה,ספיר,זמי,אמיר,עדי ונוי הציני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "עוד אף אחד לא מת מהשפלה קטנה"/"על מה שטת בוכה אולי עוד תצחקי" (השפלה קטנה/ריטה) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ענבר לפני הכניסה למשרדים של תפוז:"איזה השפלה אם לא יקבלו אותי לניהול"
לא זוכר עוד
היו המון. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הרבה הרבה
- מאכל השבוע: הפסטה של ספיר (זה היה השבוע?
) והניוקי שלי:) - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אחרי המון זמן שאני ובנה לא יצאנו יחד..יצאנו אתמול לסרט. למרות שהיה קצר זה היה חשוב לי:) - משהו שהרס את השבוע: אתמול השיעור נהיגה הגרוע שהיה לי אי פעם
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ****** - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: **** ***** *** ***!! ושתתפרסם עוד הופעה של ריטה ות"א/מרכז -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא שומע כלום עכשיו -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שום דבר מיוחד..מי שבא ברוך הבא.... אבל חנע בעיקר. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קברת לי ת'חיים! יואוו איך אמרת לה אם לא תענו אני לא אתקשר יותר. אחד הדברים המצחיקים!

אדם ק

New member
בואו בהמוניכם

עוד שבוע, יהיה לי חדר משלי! הגיע הזמן!!! מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): The Man's Too Strong \ Dire Straits - אלבום השבוע: Bob Dylan \ Love And Thaft - האדם שעשה לכם את השבוע: לא היה ולא נברא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואתה מרגיש, שאתה האיש הכי בודד בעולם" "זה נגמר, זה עבר, לתמיד אולי" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אני לאורן: "וואי חייבים לסנג'ר מישו לניקוי שירותים איך נעבור ככה?!" אורן: "אולי אחת הבנות מהכיתה" ניב (נספח ואומר): "אין סיכוי, אין לנו רוסיות בכיתה"
באותו רגע... זה היה טוב... חחח - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שיחה טובה עם אוסי... - מאכל השבוע: ארוחה משפחתית היום בצהרים - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ארוחה משפחתית, שאוסי התקשרה - משהו שהרס את השבוע: המרחק... הגעגוע השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שישי הגדול - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שקט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלום חנוך \ זה רק געגוע -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל כך הרבה אנשים... אבל בעצם.... אפ'חד.... א-ף א-ח-ד !!!!!!!! סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

אדם ק

New member
../images/Emo201.gif

אני כל כך אבל כ-ל כ-ך מתגעגע! יש לי משו בשבילך...

Z A M i

New member
טובסדר.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):"גם כשלא בוכה"..פחחח.לא.
- שיר השבוע (כללי):הילדים-אביב גפן,וכל שירי הביטלס/פינק פלויד שהיו באוטובוס והעבירו לי את הנסיעה הזוועתית לירושלים. - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שראיתי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואתה ישן עכשיו,בתוך אוהל מבוהל, רק רציתי שתדע-אני אהבתי רק אותך". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):|התחלחפירה|: #"מה התשובה הכי גרועה למישהו שאומר לך"אני אוהב/ת אותך?","סתמי ת'פה ותמשיכי למצוץ"
#ספיר מספרת לנו על סרט אימה גרוע:"והייתה שם מפלצת..וואי...שיא הלא קשורה!!" #אוחנה:"וואי איזה ילדה מגזימה ועל הפנים!!"(על איזה מישהי מושפעת) #באוטובוס לירושלים(היינו שעה וחצי בין מיליוני ערבים אוהדי הפתאח..סיפור ארוך)..ערבי חוצה את הכביש דיי בתמימות, מישהו מהאוטובוס:"דרוס אותו!!!!!"
#(הערבים הביאו לנו צעיפים כאלו של הפתאח למזכרת..)מישהי יורדת בירושלים מהאוטובוס.. הנהג:"מה? לא קיבלת צעיף?.." "לא.." "אהה..אז את לא מהחבר'ה
".. #שניר,אתמול:"יש לי 3 נקודות חשובות להבהיר! א.הקיר מגבס. ב.החלון פתוח. ג.המעקה לא מעץ מלא.אז תרגעו."..... ..."עוד שניה השכנה דופקת בדלת עם החלוק.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):מלא דברים מתאילנד+הוגו בוס ליום הולדת..
- מאכל השבוע:פסטת ספירמה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אחותי חזרה מתאילנד, הופעה, איתישליבה החתיך עולם נזכר לבוא לבקר,בנה יצאה ואני יכולה להטריד אותה שוב. - משהו שהרס את השבוע: פיף.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה, חתימות לנח"ל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהעניין עם המבחן בספרות יסתדר על הצד הטוב..
, שנצליח לסדר את העניין עם ההופעה, שנמצא איזה אות סינית לשים..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא פתחתי את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מרמור..
אבל זה לא יקרה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

חנושש

New member
../images/Emo221.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את. - שיר השבוע (כללי): רבות הדרכים
- אלבום השבוע: מציאות נפרדת אחרי שאתמול הודבקתי בהתקף היהודים. - האדם שעשה לכם את השבוע: לידור! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אושרי:" אז הם נסעו לאסוף אותו מקריית גת.את יודעת איפה זה נכון?" אני: " מלחיץ,אבל כן
" - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סוף סוף נסענו לב"ש. - מאכל השבוע:סלט. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ב"ש
וקצת אתמול - משהו שהרס את השבוע: הציון בהיסטוריה ושהשברולט הגיע למצב של נואשות
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שתיהיה שביתה,אבל די לחיות באשליות ;[ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: . -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ;[ אוזי
.

ב י ז י

New member
אה-הא!

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי):תן לי ללכת- אייל קופמן והנגרים - אלבום השבוע: שניה אחת לפני- אייל קופמן והנגרים - האדם שעשה לכם את השבוע:חיים
, חוף [שחזרה סופסוף מהצבא] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הייתי רוצה שתחבק אותי חזק ותעביר את כל הכאבים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): סופסוף הוצאתי טופס ירוק. - מאכל השבוע: מקדונלאדס בחינם? - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שביתה - משהו שהרס את השבוע: לחץלחץלחץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Coldplay - Speed of Sound -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ב י ז י

New member
משפט השבוע

(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) בעודי בעבודה, מסבירה על קופי הפאטאס [פרש אדום], בא אחד הזכרים ומתיישב מולנו עם הפנים אלינו..ובגלל שהוא ישב עם הפנים אלינו, ראו ת'בולבול הכחול שיש לו. אז ניצלתי ת'הזמדנות ואמרתי "אז כמו שאתם יכולים לשים לב, לזכרו של פרש אדם יש איבר מין בצבע כחול" תגובותיהם של אנשים היו בערך: "יו איזה קטע! באמת יש לו איבר מין כחול" "די, את לא רצינית! למה?" "יו איזה צחוקים" ונחשו מה עשה הקוף שניה אחרי שאמרתי שיש לו איבר מין כחול? התחיל הבחור לעשות ביד, לא פחות ולא יותר. היה משעשע.

למעלה