טובסדר.
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):"גם כשלא בוכה"..פחחח.לא.
- שיר השבוע (כללי):הילדים-אביב גפן,וכל שירי הביטלס/פינק פלויד שהיו באוטובוס והעבירו לי את הנסיעה הזוועתית לירושלים. - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:כל מי שראיתי.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"ואתה ישן עכשיו,בתוך אוהל מבוהל, רק רציתי שתדע-אני אהבתי רק אותך". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):|התחלחפירה|: #"מה התשובה הכי גרועה למישהו שאומר לך"אני אוהב/ת אותך?","סתמי ת'פה ותמשיכי למצוץ"
#ספיר מספרת לנו על סרט אימה גרוע:"והייתה שם מפלצת..וואי...שיא הלא קשורה!!" #אוחנה:"וואי איזה ילדה מגזימה ועל הפנים!!"(על איזה מישהי מושפעת) #באוטובוס לירושלים(היינו שעה וחצי בין מיליוני ערבים אוהדי הפתאח..סיפור ארוך)..ערבי חוצה את הכביש דיי בתמימות, מישהו מהאוטובוס:"דרוס אותו!!!!!"
#(הערבים הביאו לנו צעיפים כאלו של הפתאח למזכרת..)מישהי יורדת בירושלים מהאוטובוס.. הנהג:"מה? לא קיבלת צעיף?.." "לא.." "אהה..אז את לא מהחבר'ה
".. #שניר,אתמול:"יש לי 3 נקודות חשובות להבהיר! א.הקיר מגבס. ב.החלון פתוח. ג.המעקה לא מעץ מלא.אז תרגעו."..... ..."עוד שניה השכנה דופקת בדלת עם החלוק.." - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):מלא דברים מתאילנד+הוגו בוס ליום הולדת..
- מאכל השבוע:פסטת ספירמה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אחותי חזרה מתאילנד, הופעה, איתישליבה החתיך עולם נזכר לבוא לבקר,בנה יצאה ואני יכולה להטריד אותה שוב. - משהו שהרס את השבוע: פיף.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:הופעה, חתימות לנח"ל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהעניין עם המבחן בספרות יסתדר על הצד הטוב..
, שנצליח לסדר את העניין עם ההופעה, שנמצא איזה אות סינית לשים..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדיין לא פתחתי את השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מרמור..
אבל זה לא יקרה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):