קומו קומו ילדים...המורה בבית חולים

Your lips move but I can't hear

..what you're saying השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין. - שיר השבוע (כללי):Comfortably Numb-Pink floyd - אלבום השבוע:the wall-pink floyd,רכבות-גבריאל בלחסן. - האדם שעשה לכם את השבוע:סבא,מאיה בלום ואופיר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Now I've got that feeling once again I can't explain, you would not understand This is not how I am I have become comfortably numb " "The child is grown The dream is gone And I have become Comfortably numb." "מגיע לך יותר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): מאיה-"כפר סומלי יכול לחיות חודשיים ממה שאני אכלתי היום" משה-נכנס לכתה עם מכנסיים למטה- "המורה,סליחה על האיחור,הייתי בשרותים" *מרים את המכנסיים וסוגר את הכפתורים*. אני-נכנסת לכתה עם חולצה פתוחה-"המורה,סליחה על האיחור,גם אני הייתי בשרותים"*סוגרת את החולצה ומתיישבת*. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):
- מאכל השבוע:קפה חיפושית. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אתמול בלילה אחרי שכולם הלכו,יציאה עם מאיה וטרמפ ישיר הביתה. - משהו שהרס את השבוע:הכל.המילים האלו..חוסר אונים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאיתן יבוא,בית קשת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאיתן יבוא. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:תמיד אוהב תמיד נפגע-איגי וקסמן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:איתן. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

shmuelr

New member
מדהים. גם אני וחבר שלי מצאנו איזה

צוק מדהים שמשקיף לים הגדול וזה יפייפה לראות שקיעה שם. אני זוכר היינו נוסעים לשם לקראת ערב בקיץ עם אבטיח וגיטרה. היה כיף. בקיצור, שיחקת אותה. הרגעת אותי עם התמונה.

"מישהו להיות איתו ביחד..."

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): father - שיר השבוע (כללי): דם על הים - אלג'יר - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע:היו כמה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"השירים, הם ניבאו את עצמם..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אנשים שהצחיקו אותי השבוע בכללי, ציטרין, ברנטל, שניר... היו בטח עוד כמה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הופעה בי-ם, דיבור קטן - מאכל השבוע: כל מה שאכלנו היום אצל ספיר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה אתמול - משהו שהרס את השבוע: כל הלחץ! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת חתימה לנח"ל, בית קשת - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שקט -שיר שפתחתם איתו את השבוע: בוב דילן,mr. tambourine man -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לילוש. כרגיל, טלצ' שוב,ו... עדיד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

izzys

New member
יהיה טוב.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): דונט לייק. - שיר השבוע (כללי): סוף לאהבה- אביב, InfraRed- Placebo. - אלבום השבוע: כל מה שהיה איתי בסמינר. - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): הכאב צורח באוזנייך. [זה רק נהיה יותר מסובך.] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): שייקה מדגים משפטי פתיחה של דימונאים: אני יודע, זה קצת יותר מעודן ממה שאני רגיל אליו, זה משפט שמיועד לנשים עם קלאסה, לכאלה שהן לא סתם כוסיות, הן על רמה. כשאתה רואה בחורה כזאת ברחוב, מרשימה, אתה כובש אותה בשרמנטיות, בחן: "בבבבבבבבבבבבבבבבואי קחי זין!!!!!!!!1 בואי!!!! 1 הלו!!!! " - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קשה מדי. - מאכל השבוע: הפיצה. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: אולי ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: אווצ'.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אין לי מושג. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלח לי שקט. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: שאלה טובה. -תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה