קופאי סרב לשרת את ציפי ליבני

../images/Emo5.gif

אזרחים ישראלים, ציונים נאמנים שחיים כמו פליטים, מזעזע. מדינה רעה, ואני עוד הייתי בעד ההתנתקות וכך זה נראה אחרי שנתיים וקצת, קיבלנו טרור מעזה והמתיישבים יהודים האמיצים - כפליטים בארצם בלי עבודה ובלי תנאי מחייה. אפילו לערבים בגליל יש תנאים טובים יותר פי אלף, שלא נדבר על העשירים בינהם בוילות בכפרים ובשכונות הפאר, (בית חנינא, אבו גוש וכו')

אני לא מקנא במפונים בקרווילות הדולפות

אבל אני בטוח, ללא צל של ספק, שהפלסטינים במחנות הפליטים מקנאים בהם מאד. מאד מאד. ואני מתאר לעצמי שאם תהיה ישר עם עצמך גם אתה תודה בזה.

mike00

New member
הם דווקא ממש לא מעניינים אותי...

מה שניסיתי להגיד זה שהזעקות של ערביי ישראל כאילו רק להם מתנכלים הם שטויות במיץ... כל יום או יומיים מתפרסמת פה הודעה כמה שישראל מפלה את ערביי ישראל ושהיהודים מקבלים תנאים טובים יותר.. או אם נדייק,שישראל מפלה רק את ערביי ישראל ושאצל היהודים הכל דבש......אז כמו שתמיד אמרתי אני אומר גם עכשיו....שטויות במיץ..

gogi000

New member
מה רע???

זה שהיא תומכת בעקיפין לטרנספר את ערביי ישראל מביתם זה לא רע מספיק בשבילך? היא אמרה שמדינה פלשתינית שתקום לא תהיה פתרון רק לפלשתינים ביו"ש ובעזה, יעני התכוונה שערביי ישראל צריכים לעבור למדינה שתקום, כל הכבוד לסטודנט שלא שירת שרה גזענית כזאת, שלא מכירה ב20% מתושבי המדינה.

טוב זה פשוט עיוות של התשקורת.

היא אמרה שזה יהווה פתרון גם לתושבים הפלסטינים שבישראל בין זה לבין להגיד "לבני:פלסטין-גם לערבי ישראל" יש מרחק של שמיים וארץ

ובעצם היא אמרה גם יותר מתון מזה

" "הדרישה לביטוי לאומי במדינה עצמאית היא דרישה שיכולה להתקיים - אך היא מסתיימת ברגע שבו מקימים מדינה פלשתינית – שהיא זו שאמורה לתת פיתרון לאומי לפלשתינים באשר הם", " שזה בעצם אומר כל הדיבורים ההזויים על אוטונומיה בגליל וכדומה

gogi000

New member
זה אומר חד משמעית

שערביי ישראל צריכים לעבור לפלשתין כי מדובר בפלשתינים.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עם קצת הבנת הנקרא היית מבין שזה דפוק מה שאמרת את מה שוויזי צוטטת יש עוד מקום לפרשנויות כי זה לא מובן והיא דיי מסתובבת על המקום.. אבל גם שם אפשר להבין שפשוט זאת תהיה המדינה הפלשתינית וזה יהיה הפתרון הלאומי שלהם, לא שום דבר אחר.

מניפולטור. בכינוי הקודם שלך טענת שזה בדיוק מה

שהיא אמרה, לפני שנחסמת. שהם צריכים לעבור לשם. דווקא אני לא ראיתי את הדברים ככה. אבל אתה עמדת על זה. הזכרון שלנו לא קצר עד כדי כך.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מי פה מניפולטור וואלה אתה עד כדי כך אובססיבי אלי, בכל מקרה, כן בטח טענתי שהיא אמרה לטרנספר את הערבים, נו באמת

THE WIZARD 55

New member
אני אמרתי שאין לי בעיה

אגב, עם מדינה יהודית לצד מדינה פלסטינית. עם זה אני מסיכמה.. אבל בואינה, אני לא מעודכנת את מי מטרנספרים מן בו?

THE WIZARD 55

New member
מייק בוא לפה ותסביר לי משהו

פיתרון מדיני רק לפלשתינים ביהודה, בשומרון ובעזה, אלא גם פיתרון לפלשתינים במחנות הפליטים וגם לאלו שחיים בקרבנו, אזרחי המדינה שווי הזכויות, שהפיתרון הלאומי שלהם יהיה במדינה הפלשתינית". לקוח מהכתבה.. הפתרון הלאומי של ערביי ישראל שווי הזכויות יהיה במדינה פלשתינית"?..מה זה היא רוצה לעשות לי טרנספר?

gogi000

New member
את רואה ויז ראחאת עליקי

יעני עם כל הנאמנות שלך בסוף מוכרים אותך בגרוש חחח

gogi000

New member
ויזי לא אמרת שיש לך פרוטקציה בשלטונות

אל תשכחי אותי מאמי

למעלה