קופאי סרב לשרת את ציפי ליבני

mike00

New member
שרק תנסה../images/Emo46.gif

אם היא רק תסתכל לכיוון שלך שלחי לי מסר ואני מגיע

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif אתה חושב שיהיה לי זמן לכתוב

לך מסר... בטח בעזה גם אין לכל ילד מחשב.. מה אני אעשה?.. תגיד למה התכוונה המשוררת?

THE WIZARD 55

New member
תראה אפשר להתווכח על המשפט שאמרה

כי הוא לא משתמע להרבה פנים... היא אמרה שזה יהווה פתרון לערביי ישראל.. קצת מלחיץ העניין היא לא אמרה ערבים פלסטיניים, אמרה ערביי ישראל..

mike00

New member
ההסבר לזה נמצא בעמוד הזה בדיוק למעלה

שימי לב לשם של הפורום...

גם אני, אבל ב-ד-י-ו-ק כמו שזה נשמע...

בהקשר שלך אין לך מה לדאוג, את לא פלסטינית אלא ערביה נוצריה ישראלית נאמנה. קשה לפספס מי יהיה אזרח כבוד במדינה הפלסטינית (אם תקום) ומי אזרח ישראלי נאמן, כאן בפורום. וכשאני מתכוון "לאזרח כבוד" זה" אזרח פלסטיני גאה" מינוס תעודה אחת כחולה...

../images/Emo6.gif

תאמין לי הלוואי היה כל כך הרבה גזענות כמו שאתם כל היום מדברים..ככה גם יעמדו בציפיות שלכם וגם אולי לא היו מוכרים את המדינה בכזו קלות למרבה במחיר

mike00

New member
אל תסלף את דבריה בבקשה..

מה שהביא אמרה זה שההסכם אמור לשים סוף לבעיה של ערביי ישראל משמע שלא יהיו להם תביעות ומשקעים לאחר ההסכם... היא גם אמרה שהם יהיו שווי זכויות כמו שהם אמורים להיות רק יקבלו את המדינה כמדינה יהודית,בדיוק כמו שהיא היום..... היא לא ידברה על טרנספר ולא ביקשה להעביר אף אזרח ישראלי מהמדינה...

mike00

New member
נראה כאילו אתה זה שמפרש את דבריה כרצונך

תראה לי בבקשה איפה היא דיברה על טרנספר או אמרה להעביר את ערביי ישראל מהמדינה... סך הכל אמרה שמדינת ישראל תכיר בפלסתין כמדינת הלאום הפלסתינית ושהפלסתינים באשר הם[כן כן גם ערביי ישראל]יכירו בישראל כמדינה יהודית....היא לא אמרה שאתה צריך ללכת למרות שאם אני הייתי ליבני הייתי מכניס את זה להסכם לאור הפירושים השגואים שאתה נותן לדבריה

gogi000

New member
תראה מה ויזי הביאה לך

פיתרון מדיני רק לפלשתינים ביהודה, בשומרון ובעזה, אלא גם פיתרון לפלשתינים במחנות הפליטים וגם לאלו שחיים בקרבנו, אזרחי המדינה שווי הזכויות, שהפיתרון הלאומי שלהם יהיה במדינה הפלשתינית". תשמע כל ילד ערבי בכיתה ה' כבר יודע לפרשן זאת היטב, לא לדבר על ילד שסיים תואר ראשון

mike00

New member
מה לא הבנת פה??

המדינה הלאומית הפלסתינית תהיה בפלסתין ולא בישראל... מפה ועד לגרוש ערביי ישראל המרחק הוא רב...

mike00

New member
בשביל לחדד מעט יותר[וגם להרגיע את וויז../images/Emo6.gif]

שאחרי שייחתם הסכם,התביעות,הטענות על כיבוש וכל סימני השאלה של ערביי ישראל לגבי זהותם יסתיימו... ושים לב שלא דברתי על טענות לאפליה וגזענות....אם תרגיש מקופח זכותך לזעוק ואני מקווה שיטפלו בטענותיך, וליבני גם הזכירה את זה בראיון הזה....היא אמרה שווי זכויות במדינה היהודית...

mike00

New member
זה בטח יקח לך איזה שבוע...

בחורות אף פעם לא אורזות מהר

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif לא יודעת מה לשים בפנים

בגדי ערב בטוח לא אצטרך.. נעלי עקב גם לא.. תיקים לא צריך.. מטפחת לראש ושמלה פרחונית יספיקו בהחלט.

למעלה