../images/Emo185.gif
מה הסרט האהוב עלייך?מולאן רוז' אני מניחה למה?כי הוא טראגי, משלב שירים, כל התפאורה והשחזור התקופתי מדהימים, השירים שהוא משלב מדהימים, הריקודים מדהימים, הצבעים שלו מדהימים, יואן מקגרוגר או איך שלא כותבים אותו מדהים, ניקול קידמן מדהימה, ופשוט..
להמשיך? איך לימודי קולנוע השפיעו על האהבה שלך לסרטים? עכשיו את מנתחת הכל באסה או יותר כיף לך?אני גם ככה גרועה בניתוח אז לא נראה לי שזה השפיע
ואת העבודה עשיתי על מולאן רוז' וזה גרם לי לשנוא את אחת הסצינות, אבל נו מילא כל השאר עדיין מדהיםXD מי הבמאי האהוב עלייך?מה אני יודעתXD אני לא זוכרת שמות של במאים וכו'
אבל רומן פולנסקי הצחיק אותי ואני וחברה פיתחנו תיאוריה שיש לו איזה פטיש-ארונות או משהו כזה
שחקן?אמממממממ. אשטון קוצ'ר או משהו כזה?
ואם אני אגיד ג'ארד לטו זה סתם יהיה טיפשי כי ראיתי רק איזה 2 סרטים איתו, אבל המשחק שלו ברקוויאם לחלום באמת פשוט מדהים. ומתיופרי חמודיD: ויואן מקגרוגר גםכן מדהים במולאן רוז' שחקנית?אממ... ג'ניפר אניסטון או משהו כזה?
מה הכי חשוב בסרט?שיהיה... מעניין?
ושיזוז
לא כמו "הדייר" הזה
ו.. לאדעת
סרטים מבוססי ספרים או סתם על תסריטים? תסריטים. זה הכי מעצבן לקרוא ספר ולראות את הסרט ולצעוק על הטלוויזיה שהיא פיספסה קטעים והמציאה קטעים
והכי חשוב איך ראית את רקוואים לחלום בקולנוע?בשיעור קולנועXD שזה גם מסך גדול אם חושבים על זה
את יכולה לסדר לי גם לראות אותו על מסך גדול?יש בסינימטק נראהלי
אמא שלי רוצה שאח שלי והיא ואני נלך לזהXD מר ליטו: כחשקן או כזמר?מה אני יודעתXD [אגב מה הוא היה קודם?]אמממממממממ....
ואיך את מרגישה לגבי זה שבכל סרט שהוא משתתף משחיטים אותו גופנית?עד עכשיו ראיתי רק את אמריקן פסיכו ורקוויאם, וברקוויאם צעקתי באמצע השיעור כזה "מה אתה מזריק לשם?!@R%#@?!" אז אמ. נראהלי שאני לא אוהבת את זה