~קורבן השובע
~

dandiT

New member
שאלון התחלתי ../images/Emo3.gif

שם: גיל: בן\בת
: עיר: להקות אהובות: ומה קורה
?:

Rose131

New member
יווXD

וכבר באתי להיכנס לפורום סקריםושאלונים כדי למצוא שאלון
שם:נועה(מפתיע הא?) גיל:15 וחצי בן\בת:בת עיר:ירושלים\מבשרת להקות אהובות:יש באמת צורך לפרט?
MCRTHEUSEDHIM ומה קורה?:ככה.

Luna Sphere

New member
מתחשק לי..

נועה, יש לך חולצה של היוזד? את מוכנה לתרום אותה? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? האם את מורידה דיסקים וקונה אותם? מה העיתון האהוב עלייך? היית אי פעם בחול אם כן איפה? מה הצבעים האהובים עלייך? חנויות אהובות? מנגנת על משהו? מה דעתך על קקטוסים? את אחת מאלו שחושבות שג'ראד ליטו חתיך? כמה ילדים יש בכיתה שלך? כמה מהם מתפקדים בצורה נורמלית? האם אי פעם ישנת בשיעור אם כן איזה? כמה הודעות SMS שלחת החודש? יש לך מייספייס? פייסבוק? את אוהבת לצייר? בקטע של שלישיות? מה דעתך על אנרכיה? נחשים? רובי וויליאמס?

Rose131

New member
../images/Emo211.gif

נועה, יש לך חולצה של היוזד? 2
את מוכנה לתרום אותה?
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?הריפוד של הכיסא האם את מורידה דיסקים וקונה אותם?אני מורידה כשאין כסף וקונה כשיש מה העיתון האהוב עלייך?המממ
היית אי פעם בחול אם כן איפה?כע, באנגליה, הולנד, כרתים וטבא(נו. ההתחלה של מצריים. איך כותבים את זה?
) מה הצבעים האהובים עלייך?כחולשחוראדוםלבןD: חנויות אהובות?מקדונלדס? מנגנת על משהו?אכןכן מה דעתך על קקטוסים?הם דוקרים! את אחת מאלו שחושבות שג'ראד ליטו חתיך?אכןכןD: כשראינו רקוויאם לחלום בקולנוע פלטתי "איזה פוצקי" במקומות אקראיים כמה ילדים יש בכיתה שלך?אממ.. 36?37? כמה מהם מתפקדים בצורה נורמלית?15?
האם אי פעם ישנת בשיעור אם כן איזה?כן, פעמיים בחיים שלי, בשתי הפעמים סוציולוגיה. כמה הודעות SMS שלחת החודש?לאדעת
אני צריכה לחסוך אז בטח לא הרבה יש לך מייספייס?לאלא פייסבוק?הא?
את אוהבת לצייר?אוהבת כן, אבל לא טובה בזה
בקטע של שלישיות?המממ
מה דעתך על אנרכיה?תלוי
נחשים?אמאלה
רובי וויליאמס?אמ. זה ההוא מהפרופסור המשוגע?

Luna Sphere

New member
תשובות לתשובות...

תקשיבי את עדיין לא ענית אם את רוצה לתרום אותה או לא.. מקדונלדס זה לא חנות, זה מסעדת מזון מהיר רובי וויליאמס זה זמר.. חח את מדברת על רובין וויליאמס

Rose131

New member
אופס../images/Emo12.gif

התשובה על לתרום אותה או לא הייתה צחוק, אז אמ.. לא
נו, אני יודעת, אבל לא היה לימשהו אחר לענות
אז אמ.. רובי וויליאמס.. אמ.. לאדעת
הוא סתם כזה לא מזיק

Luna Sphere

New member
למה לאאאאאא

איפה אגב אפשר להשיג אחת במקרה של קמצנות? אהמ אהמ

Rose131

New member
כי אני זונה, לא שמעת את החדשות?../images/Emo12.gif

אמ. אחת קניתי בUFO בת"א ואת השנייה בtrend במדרחוב בירושלים

oshriti123

New member
כמה עולות חולצות בUFO?

אני אמורה ללכת לשם אבל אם זה לא בתקציב חבל על הנסיעה.>< ויש מצב שיש עדיין דה יוזד?D:::

Rose131

New member
אממ.. לא נראהלי../images/Emo12.gif

או שאני טועה
זה היה מזמןXD

lestatgirl

New member
בסדר בסדר נשאל

מה הסרט האהוב עלייך? למה? איך לימודי קולנוע השפיעו על האהבה שלך לסרטים? עכשיו את מנתחת הכל באסה או יותר כיף לך? מי הבמאי האהוב עלייך? שחקן? שחקנית? מה הכי חשוב בסרט? סרטים מבוססי ספרים או סתם על תסריטים? והכי חשוב איך ראית את רקוואים לחלום בקולנוע? את יכולה לסדר לי גם לראות אותו על מסך גדול? מר ליטו: כחשקן או כזמר? [אגב מה הוא היה קודם?] ואיך את מרגישה לגבי זה שבכל סרט שהוא משתתף משחיטים אותו גופנית?

Rose131

New member
../images/Emo185.gif

מה הסרט האהוב עלייך?מולאן רוז' אני מניחה למה?כי הוא טראגי, משלב שירים, כל התפאורה והשחזור התקופתי מדהימים, השירים שהוא משלב מדהימים, הריקודים מדהימים, הצבעים שלו מדהימים, יואן מקגרוגר או איך שלא כותבים אותו מדהים, ניקול קידמן מדהימה, ופשוט..
להמשיך? איך לימודי קולנוע השפיעו על האהבה שלך לסרטים? עכשיו את מנתחת הכל באסה או יותר כיף לך?אני גם ככה גרועה בניתוח אז לא נראה לי שזה השפיע
ואת העבודה עשיתי על מולאן רוז' וזה גרם לי לשנוא את אחת הסצינות, אבל נו מילא כל השאר עדיין מדהיםXD מי הבמאי האהוב עלייך?מה אני יודעתXD אני לא זוכרת שמות של במאים וכו'
אבל רומן פולנסקי הצחיק אותי ואני וחברה פיתחנו תיאוריה שיש לו איזה פטיש-ארונות או משהו כזה
שחקן?אמממממממ. אשטון קוצ'ר או משהו כזה?
ואם אני אגיד ג'ארד לטו זה סתם יהיה טיפשי כי ראיתי רק איזה 2 סרטים איתו, אבל המשחק שלו ברקוויאם לחלום באמת פשוט מדהים. ומתיופרי חמודיD: ויואן מקגרוגר גםכן מדהים במולאן רוז' שחקנית?אממ... ג'ניפר אניסטון או משהו כזה?
מה הכי חשוב בסרט?שיהיה... מעניין?
ושיזוז
לא כמו "הדייר" הזה
ו.. לאדעת
סרטים מבוססי ספרים או סתם על תסריטים? תסריטים. זה הכי מעצבן לקרוא ספר ולראות את הסרט ולצעוק על הטלוויזיה שהיא פיספסה קטעים והמציאה קטעים
והכי חשוב איך ראית את רקוואים לחלום בקולנוע?בשיעור קולנועXD שזה גם מסך גדול אם חושבים על זה
את יכולה לסדר לי גם לראות אותו על מסך גדול?יש בסינימטק נראהלי
אמא שלי רוצה שאח שלי והיא ואני נלך לזהXD מר ליטו: כחשקן או כזמר?מה אני יודעתXD [אגב מה הוא היה קודם?]אמממממממממ....
ואיך את מרגישה לגבי זה שבכל סרט שהוא משתתף משחיטים אותו גופנית?עד עכשיו ראיתי רק את אמריקן פסיכו ורקוויאם, וברקוויאם צעקתי באמצע השיעור כזה "מה אתה מזריק לשם?!@R%#@?!" אז אמ. נראהלי שאני לא אוהבת את זה

lestatgirl

New member
יש בסנימטק? רציני? אבל אבל זה כזה סרט ישן...

טוב מצד שני הציגו שם את גלאסטונברי. חחח חכי תראי מה קורה לו באגדה עירונית

HarlequinGirl

New member
שיט

אני לא מאמינה שכתבתי מגילה וזה לא שלח.
אז הממממממממממ נועה את אוהבת אותי? D:

LIly845

Well-known member
נועה!!

כינוי: כל הכינויים שהיו לך בחיים: השם שהיית רוצה שיקראו לך: מתי הקאת בפעם האחרונה? היה נעים? המילה האהובה עליך: השם הכי מוזר ששמעתם: המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו: אוהבת לאכול: מילה אהובה בת 4 אותיות: אוהבת שאלונים: יש לכם חיה בבית: פגשת סלבריטאי: מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע): מאמינים בגן עדן וגיהנום: אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: ים או בריכה: עונה מועדפת בשנה: טיול בארץ או בחו"ל: טלפון או פלאפון: ומה תעשי ברגע שתסיימי את השאלון? בת כמה היית רוצה ליהיות? מה עדיף, מסנג'ר או ICQ? עם מי היית רוצה להתחלף בחיים ליום אחד? רוצה לחזור לילדות? החיים קשים? למה? מאמינים בחוצונים? ראית פעם שדים או רוחות? מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין? להקה אהובה(ניראה לי זה ברור
)? זמר אהוב? שיר אהוב? מוזיקה אהובה? על איזה ערוץ הטלוויזיה שלL עכשיו? מהם הסמיילים שאת הכי אוהבת? אם היית חיה מה היית? אם היית חפץ מה היית? אם היית מאכל מה היית? אם היית ספר לימוד מה היית? אם היית מפורסם איזה היית? אם היית מכונית איזה היית? האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע האחרון שנכשלת בו: איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששממעת: הדיסק האחרון שקנית: הדבר הכי מטורף שעשית: את עייפה? את רעבה? את מי היית רוצה להרוג? רוצה לגור במקום אחר? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? ולסיום את מי את יותר מעדיפה?את ג'רארד וואי\וילה?

Rose131

New member
^^

כינוי:רוזי או משהו כזה
(או שנוז במקרה של יובל
) כל הכינויים שהיו לך בחיים: הממ.. נועלה-וכו'. או כל מיני עיוותים של השם משפחה הנוראי שלי
השם שהיית רוצה שיקראו לך: הממ.. רוז?XD או משהו כמו ענת. או.. נטע? משהו נורמלי כזה
מתי הקאת בפעם האחרונה?אממ.. פסח נראה לי
היה נעים? גן עדןXD המילה האהובה עליך: נמ? השם הכי מוזר ששמעתם: מיתר נראהלי
המאכל הכי מוזר ששמעתם עליו:ספגטי עם רוטב שוקולד כזהS: אוהבת לאכול: פיצהD: מילה אהובה בת 4 אותיות: וילה?
אוהבת שאלונים: אממ.. תלוי
יש לכם חיה בבית:נופ פגשת סלבריטאי:המורדים!!11 מאמינים בייאן ויאנג (טוב לא יכול הלתקיים בלי הרע):אכן כן מאמינים בגן עדן וגיהנום:לא אם היו עושים סרט על חייכם איך היו קוראים לו: "נועה והמחשב" או משהו בסגנון ים או בריכה:אמממ.. בריכה נראהלי
עונה מועדפת בשנה:אביבסתיו טיול בארץ או בחו"ל:חו"ל טלפון או פלאפון:פלאפון ומה תעשי ברגע שתסיימי את השאלון?אנסה להתחיל כבר את העבודה בסוציו בת כמה היית רוצה ליהיות?4 מה עדיף, מסנג'ר או ICQ?מסנג'ר עם מי היית רוצה להתחלף בחיים ליום אחד?וילה רוצה לחזור לילדות?אכן כן החיים קשים? אכן למה?בצפר-עבודה-פורום-צבא-אוניברסיטה-עבודה וכזה מאמינים בחוצונים? חוצונים?
ראית פעם שדים או רוחות? מה, ברור!
מה אתם הכי מעדיפים, בית קרקע או בניין?קרקע להקה אהובה(ניראה לי זה ברור)?MCRHIMTHEUSED זמר אהוב?אממ. שיר אהוב?אני לא יכולה לענות על זה
מוזיקה אהובה?לאב מטאל?
על איזה ערוץ הטלוויזיה שלL עכשיו?מכובה מהם הסמיילים שאת הכי אוהבת?
וכו' אם היית חיה מה היית?ציפור אם היית חפץ מה היית?מחשב אם היית מאכל מה היית?פיצה אם היית ספר לימוד מה היית?מתאבדת אם היית מפורסם איזה היית?ברט! אם היית מכונית איזה היית?מגניבה כזאת עם גג פתוח האם נהגת לאכול דברים מוזרים?לאלא המקצוע האחרון שנכשלת בו:אממממממ.. מת' אני חושבת. אבל זה היה בוחן! איך היית מגדירה את הילדות שלך במילה אחת?עשוקה השיר האחרון ששרת:אמממממ.... בייבי וון מור טיים בגרסה של בוולינג פור סופ הדבר האחרון שצחקת בגללו:כשחזרתי הביתה ושרתי את ההמנון האמריקאי עם "נים נים נים" במקום מילים
הפעם האחרונה שבכית:עכשיו. האדם האחרון שראית:אח שלי הדבר האחרון שאמרת:ביי הדבר האחרון שאכלת:לזניה הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית:סנדוויץ' השיר האחרון ששממעת:עכשיו- I'm with you- Avril lavigne הדיסק האחרון שקנית: אממ.. berth הדבר הכי מטורף שעשית:צניחה חופשית את עייפה?כן את רעבה?כן את מי היית רוצה להרוג?יש לי רשימה ארוכה רוצה לגור במקום אחר?כן איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנים? אנגליה\הוליווד, במאית קולנוע מפורסמת.[הייתי רוצה הא?] ולסיום את מי את יותר מעדיפה?את ג'רארד וואי\וילה?וילה

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifנועהההה.

נכוןןןן זההההההה מעצבןןןןןן שמכפיליםםםםםםםם אותיותתתתתתתת? מה נשמע?D: מה את חושבת על אבטיחים אנושיים? הממ. מהו הסרט האהוב עלייך? מהו הסרט האחרון שראית? נכון ש"היומן" נורא יפה?
את אוהבת את השם שלך? האם נמצא מולך כדור אדום עם עיניים שקורץ לעברך? את אוהבת את הקיץ? והחורף? איזה שיר הוא האהוב עלייך כרגע[רק אחד!]? נכון שזה מעצבן שלא מצליחים לעשות משהו? נכון שזה מעצבן שנועצים בך מבטים? כמה אצבעות יש לך ביד ימין? מהו הדבר הראשון שעולה לך במח עכשיו? כמה זה 2192532 כפול 20912124? את אוהבת פיצה?!
כמה דיסקים יש לך? באלך לתרום כמה?
מה את חושבת על חמוסים? מיאו? וואף.

למעלה