~קורבן השובע
~

Rose131

New member
לייייייייי

נכוןןןן זההההההה מעצבןןןןןן שמכפיליםםםםםםםם אותיותתתתתתתת?מה, זה הכי כיף בארץ
מה נשמע?ככה מה את חושבת על אבטיחים אנושיים?OMG!!!!!!!!!1111 run for your life!!!11111 הממ. מהו הסרט האהוב עלייך?מולאן רוז'D: מהו הסרט האחרון שראית?אממ.. "וייצמן 10" בבגרות בקולנוע
ועקרונית ראינו היום סרטי בוגרים בשיעור סיכום בקולנוע אבל זה סרטי בוגרים ואני לא יודעת מה השם שלהם
נכון ש"היומן" נורא יפה?מי?
את אוהבת את השם שלך?לא. יש יותר מדי נועות ואני לא יכולה להיות נונקונפורמיסטית קשוחה ככה! האם נמצא מולך כדור אדום עם עיניים שקורץ לעברך?אמממ... לא
את אוהבת את הקיץ?לאלא והחורף?לאלא איזה שיר הוא האהוב עלייך כרגע[רק אחד!]?רק אחד?XD אממ.. I have to go with The Taste of[fucking] Ink כי הייתה לי מתקפת לופים עליו
נכון שזה מעצבן שלא מצליחים לעשות משהו?אהא נכון שזה מעצבן שנועצים בך מבטים?לגמרי! כמה אצבעות יש לך ביד ימין?5!
מהו הדבר הראשון שעולה לך במח עכשיו?ברוס הגדול מכולם כי היו לו 7 אצבעות
כמה זה 2192532 כפול 20912124?זיןXD את אוהבת פיצה?!דההה כמה דיסקים יש לך?מקוריים? הרבה
איןליכוח לספור
יש איזהשהו שרשור על דיסקים וכתבתי בו את כל המקוריים שלי באלך לתרום כמה?
אנשים חושבים שאני נדיבה היום מה את חושבת על חמוסים?חומוס!!!!!111 מיאו? מיאו! וואף.

Rose131

New member
לאמכירה../images/Emo12.gif

כאילו. השם מוכר לי אבל אני לא יודעת מה זה

dandiT

New member
לומכירה ת'יומן? ../images/Emo2.gif

תראי בדחיפות!
סרט טוב

M a a y a n K

New member
אבוי...

חוץ מריאן גוסלינג הסרט הזה כל כך מתיש!! אני תמיד מתבלבלת בינו לבין סיפור אהבה בלתי נשכח...

שלומות!

מה קורה? אני בסדר, תודה ששאלת. נכון את מבואסת מזה שאת לא באה יום ראשון לפרדס-חנה? נכון שאת מרגישה בורה בגלל שכול העולם מכיר את הסרט ''היומן'' ואת לא? נכון שאת סוגדת לי בגלל מה שסיפרתי לך? ועכשיו שאלה קולנועית: את לתומך יושבת בקולנוע ופתאום! בום בפריים, את מי את מאשימה, את הצלם/עורך של הסרט או את המקרין באולם? את שומעת טוקיו הוטל? אם לא חבל הם סבבה את רואה סדרות אנימה? ולא, פוקימון לא נחשב. את שומעת מוזיקה יפנית? אם לא תתחילי זה בן פרוצה! ושמעת את החדשות הרעות שבריטני ביטלה את ההופעה שלה בארץ?! נכון עצוב? זהו, נגמר, סוף, אין יותר שאלות! כלום! נאדה! גורנישט!

Rose131

New member
^^

מה קורה?ככה כזה. עבודה עוד שעתיים וחצי
איך את?(לא הוספתי את זה אחרי הקריאה של השאלה הבאה בכלל!) אני בסדר, תודה ששאלת. נכון את מבואסת מזה שאת לא באה יום ראשון לפרדס-חנה? אממ.. ברור! סתמנו. אני לא מבואסת מההופעות אני מבואסת כי אני רוצה להכיר אנשים מהפורום נכון שאת מרגישה בורה בגלל שכול העולם מכיר את הסרט ''היומן'' ואת לא?אממ.. כנראה שכן
נכון שאת סוגדת לי בגלל מה שסיפרתי לך?לגמרי
ועכשיו שאלה קולנועית: את לתומך יושבת בקולנוע ופתאום! בום בפריים, את מי את מאשימה, את הצלם/עורך של הסרט או את המקרין באולם?את הבומבן, ואת הבמאי צילום(נו. איך קוראים לזה בעברית? יענו Director of Cinematography או איך שלא כותבים את זה.) את שומעת טוקיו הוטל?שמעתי איזה שיר שלהם בMTV הרגיל. יש להם סולן או סולנית?!?!?! אם לא חבל הם סבבה את רואה סדרות אנימה? ולא, פוקימון לא נחשב. פיכ לא את שומעת מוזיקה יפנית?לאלא אם לא תתחילי זה בן פרוצה!לאלאללא ושמעת את החדשות הרעות שבריטני ביטלה את ההופעה שלה בארץ?! נכון עצוב? באמת?
כמה עצוב!
זהו, נגמר, סוף, אין יותר שאלות! כלום! נאדה! גורנישט! אוי לא!!!11

חיחיחי איך ידעתי שתעשי טעות

לגבי השאלה בקולנוע, התשובה היא: את המקרין באולם! שרואים את הבום בפריים זאת אשמת המקרין, כי זה אומר שהוא מקרין את הסרט בגייט הלא נכון והוא לא התאים את הגייט של המקרן לגודל מסך של הסרט הספציפי, ואז רואים או את החלק העליון או את החלק את התחתון שהיוצרים של הסרט לא התכוונו שנראה. באמת נועה את זו שלומדת קולנוע. ותבואי ביום ראשון! אל תיהי פדלאה, אז מה אם זה נסיעה ארוכה? בואי! אהה ולטוקיו הוטל יש סולן וקוראים לו ביל(חחח איזה שם מצחיק)

Rose131

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מאיפה אני יודעת את זה
אני תלמידת קולנוע מחורבנת

סולנית עם איבר מין זכרי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כאילו, הוא נולד זכר אבל כרגע אף אחד לא בטוח בזהותו המינית.

dandiT

New member
הסולן של טוקיו הוטל הוא הומו? ../images/Emo2.gif

מזה כל החתיכים הומואים פתאום

למעלה