4 בנות זה מדגם מאד מייצג....
תהרגו אותי אבל לא מאמין בכל השטויות האלה. מסכים בגדול עם אירנה-תהיו מי שאתם, כי כל המשחקים האלה זה נראה ככ פתאטי שכל בחורה אינטלגנטית פשוט תצחק עליכם. אין מה לעשות ישר רואים כשמזייפים.. אז אם כבר אני אספר לכם איזה מקרה שקרה לי. אחד החברים שלי חזק בתחום הזה של המודעה של איך לפתות בנות ובלה בלה, אז הוא סיפר לי קצת מה מו מי. בקיצור, פעם נסעתי ברכבת ופגשתי מישהי שלמדה איתי בתיכון. אז ישבנו, דיברנו, ובשלב מסוים פרשתי לישון (זה היה כשלבשתי את מדי הזית....). בקיצור, באחת התחנות עולה איזה מישהו, מתיישב מולינו ומנסה להתחיל עם חברתי בדימוס לספסל הלימודים. וישר שמתי לב שהשיטות והכל זה בדיוק מה שהחבר שלי סיפר לי עליהם. אז בהתחלה עשיתי את עצמי ישן ורק הקשבתי.. אח"כ לא יכלתי להתאפק, הרמתי את הראש ופשוט נהנתי מההצגה. אין לי מילים כדי לתאר את רמת הפתאטיות שהבחור הזה הגיע אליה, וזה פשוט נראה ככ מגוחך שלפעמים לא הצלחתי להתאפק ופשוט נתקפתי פרצי צחוק. מיותר לציין שמספר הוא כמובן לא השיג, ואחרי שהוא ירד מהרכבת לא הפסקנו לצחוק עליו עוד חצי שעה בערך. מסקנה: תהיו מי שאתם. אני בטוח שאם הבחור היה סתם מתחיל לדבר על מזג האוויר, או שואל איפה היא משרתת או סתם כל דבר דומה, זה היה גם הרבה יותר טבעי וגם נורמלי. אז מספר, אולי גם במקרה הזה, הוא לא היה משיג, אבל בהחלט היה חוסך מעצמו את כל המצב המגוחך הזה.