קורס ביציאה לבליינד דייטים

stkachov

New member
מה שמזכיר לי

שראית שיש באוניברסיטה איזה קורס לבנים(בשיתוף האגודה נדמה לי) שנקרא משהו כמו "איך להשיג את הפצצה שתמיד רצית?" שנועד להכשיר וללמד אותך איך לכבוש בחורות. נראה לי מצחיק, אבל אני לא הייתי ולא יודע... מישהו שמע על זה?

TheBigBrother

New member
יש אנשים שיש להם את זה

ויש אנשים שאין להם את זה. זה עלול לעזור לאלה שאין להם את זה.אם כמובן מדובר באותו ה"זה".

לא נראה לי שאפשר ללמד מישהו...

להיות משהו שהוא לא. חבר'ה, תהיו מי שאתם. אם בחורה רוצה אתכם, היא תרצה אתכם איך שאתם, ואם היא לא רוצה, גם אחרי שתדעו להגיד עוד איזה משפט מאאאגניב, היא עדיין לא תרצה. תתנהגו בטבעיות, תהיו נחמדים, תחייכו ויהיה בסדר.

מה זה ללמוד להתחיל עם בחורה?

ניגשים לבחורה ומתחילים לדבר, ממש פשוט

stkachov

New member
לפני כמה שבועות

היינו עם שותפים בפאב. והתפתחה בינינו שיחה על איזה טיפוס של גברים בנות מחפשות. הויכוח היה כה עז, עד שהחלטנו לשאול כמה בנות בפאב מה הן אומרות, בתקווה שאחרי בירה או 2 הן תגיד את האמת ולא תתחסדנה. ובכן התוצאות היו מדהימות. שאלנו 3 בנות פלוס מלצרית. כל הארבעה ללא יוצא מן הכלל ענו כי הן יעדיפו לצאת עם "המניאק" על פני בחור נחמד וחביב. מכאן, המסקנה היא שעדיף להיות מניאק מאשר בחור טוב, ואני מניח שזה מה שהסדנא הזאת מלמדת. את רזי המניאקיות

כן, יש גם כאלה...

תמיד מחפשות את הבחור הרע. לי טוב עם החנון המתוק שלי
בסוף הוא לא יכנס לעזה, יהיה שבוע בארז, קצת מעודד, כל הטילים עוברים מלמעלה...

stkachov

New member
היי... עבורי זו לא מחמאה

תגידי... אתה מניאק אמיתי, גבר גבר

4 בנות זה מדגם מאד מייצג....

תהרגו אותי אבל לא מאמין בכל השטויות האלה. מסכים בגדול עם אירנה-תהיו מי שאתם, כי כל המשחקים האלה זה נראה ככ פתאטי שכל בחורה אינטלגנטית פשוט תצחק עליכם. אין מה לעשות ישר רואים כשמזייפים.. אז אם כבר אני אספר לכם איזה מקרה שקרה לי. אחד החברים שלי חזק בתחום הזה של המודעה של איך לפתות בנות ובלה בלה, אז הוא סיפר לי קצת מה מו מי. בקיצור, פעם נסעתי ברכבת ופגשתי מישהי שלמדה איתי בתיכון. אז ישבנו, דיברנו, ובשלב מסוים פרשתי לישון (זה היה כשלבשתי את מדי הזית....). בקיצור, באחת התחנות עולה איזה מישהו, מתיישב מולינו ומנסה להתחיל עם חברתי בדימוס לספסל הלימודים. וישר שמתי לב שהשיטות והכל זה בדיוק מה שהחבר שלי סיפר לי עליהם. אז בהתחלה עשיתי את עצמי ישן ורק הקשבתי.. אח"כ לא יכלתי להתאפק, הרמתי את הראש ופשוט נהנתי מההצגה. אין לי מילים כדי לתאר את רמת הפתאטיות שהבחור הזה הגיע אליה, וזה פשוט נראה ככ מגוחך שלפעמים לא הצלחתי להתאפק ופשוט נתקפתי פרצי צחוק. מיותר לציין שמספר הוא כמובן לא השיג, ואחרי שהוא ירד מהרכבת לא הפסקנו לצחוק עליו עוד חצי שעה בערך. מסקנה: תהיו מי שאתם. אני בטוח שאם הבחור היה סתם מתחיל לדבר על מזג האוויר, או שואל איפה היא משרתת או סתם כל דבר דומה, זה היה גם הרבה יותר טבעי וגם נורמלי. אז מספר, אולי גם במקרה הזה, הוא לא היה משיג, אבל בהחלט היה חוסך מעצמו את כל המצב המגוחך הזה.

TheBigBrother

New member
אפשר לדבר מלוכלך?

למה נראה לי שהבחור הזה מזיין פי 4 יותר ממך?ולא בכמות אלה במספר הבחורות

stkachov

New member
עכשיו הלך עלייך

עלמות הפורום החמודות יסקלו במקלדות את המניאק השוביניסטי והחזירי שמתייחס לבנות כאל אובייקט מיני שצריך לכבוש ותו לו

דווקא לא...

אני לא מאשימה גברים בחשיבה הזאת, שיעשו מה שבראש שלהם. הם הרי לא אונסים את הבחורות, הבחורות פותחות רגליים מרצונן החופשי, אז אם להן עצמן אין התנגדות, למה שלנו תהיה? שמעו מקרה, בגיל 15 עם החבר הראשון שלי שהיה באמת זיין לא קטן, (באותה תקופה התלהבתי מזה שהוא "מקובל" וחתיך). הוא היה אצלי ופה ושם הוא ניסה להתקדם בשבילי הרבה יותר מדי מהר (הייתי ילדה קטנה ותמימה שאפילו לא התנשקה לפני), בקיצור דחיתי אותו, ואז הוא בא לי ביציאה "אבל למה, אני שכבתי עם X מהשכבה שלך"... כאילו מה לעזאזל אתה חושב שזה אמור לעשות לי? אם היא רוצה לשכב איתך בבקשה, למה אני גם חייבת? אם הוא רוצה לזיין שיזיין, כל עוד שום דבר לא נעשה בכפייה, מי אנחנו שנגיד משהו?

למעלה