מתחילים איתך ברשימות אנשים שבהיי לורן ?
I IdanXP New member 4/3/08 #21 חחחח... ואני חשבתי שרק איתי מישהי התחילה שם ! איזה אנשים נואשים.... אבל היה מצחיק. אוףףף... לקחת לי את הסיפור !
חחחח... ואני חשבתי שרק איתי מישהי התחילה שם ! איזה אנשים נואשים.... אבל היה מצחיק. אוףףף... לקחת לי את הסיפור !
מ מיצי מיץ New member 4/3/08 #22 סורי!! מה לעשות זה מטריד. בעיקר גם שהשם המלא שלך מופיע שם. אז נכון שאפשר להסתיר את עצמך אך לפעמים ניזכרים מאוחר מדי. בקיצור זה ממש מעצבן.
סורי!! מה לעשות זה מטריד. בעיקר גם שהשם המלא שלך מופיע שם. אז נכון שאפשר להסתיר את עצמך אך לפעמים ניזכרים מאוחר מדי. בקיצור זה ממש מעצבן.
ר רק רצה מסטיק בומבה New member 5/3/08 #26 מישהו משתמש בזה בכלל?! בתחילת השנה זה נראה לי נורא מגניב, וגמני פניתי לכל מיני אנשים מהקורס\חוג אבל אף פעם לא ענו לי..
מישהו משתמש בזה בכלל?! בתחילת השנה זה נראה לי נורא מגניב, וגמני פניתי לכל מיני אנשים מהקורס\חוג אבל אף פעם לא ענו לי..
א איגואנה מצויה New member 2/4/08 #48 אצלנו מישהי התחילה עם המתרגל באמצע שיעור דרך ההיי לרן באמצע תרגיל בסטטיסטיקה... כשהמסך שלו היה מוקרן על הקיר
אצלנו מישהי התחילה עם המתרגל באמצע שיעור דרך ההיי לרן באמצע תרגיל בסטטיסטיקה... כשהמסך שלו היה מוקרן על הקיר