קורס ביציאה לבליינד דייטים

stkachov

New member
אני אגיד משהו

אני אגיד שאם גבר היה אומר משהו כזה, הבחורות התמימות והחסודות היו מיד נכנסות בו. הכוונה היא אם גבר היה אומר: שאם גבר שוכב עם הרבה גברים אז הוא "זיין", ואילו אישה ששוכבת עם הרבה גברים היא "פותחת רגליים".

stkachov

New member
../images/Emo6.gif

אופס... התפלק לי לילה טוב ח'ברה

חחח תראה...

עצם הפעולה היא יותר אקטיבית מצד הגבר, אז אומרים שהוא מזיין והאישה רק פותחת רגליים, התכוונתי לפעולה עצמה, אוף, נו, הבנת... אני מבינה למה האישה לכאורה אמורה לשכב עם פחות גברים וכשהיא שוכבת עם הרבה אז היא ישר הופכת לשרמוטה, זונה, פותחת רגליים וכו'. יחסי מין בשביל אישה הם יותר טראומתיים, יש חדירה של גוף זר לתוך הגוף, ולכן היא אמורה יותר לשמור על עצמה ולשכב עם פחות גברים. לגבר הפעולה עצמה לא מכאיבה, לא פולשנית ולא שום דבר, ולכן איכשהו מקבלים את זה יותר בהבנה. מבחינתי שני המינים לא אמורים לעסוק ביחסי מין כתחביב לשעות הפנאי, וכמה שזה נדוש בשבילי זה עדיין משהו נורא חשוב ואינטימי שעדיף לשמור לאחד...וכולם ביחד..אוווו. אבל, בחורה שרוצה לזיין גברים בכמויות שתעשה את זה. אם גבר רוצה לפתוח רגליים, להתכופף להרים סבון וכו', שיבושם לו. אני לא יכולה לשפוט אף אחד, ואיש איש באמונתו יחיה. יש אנשים שרואים ביחסי מין משהו רגיל לחלוטין שאפשר לעשות עם ידידה/ידיד טוב כשמשעמם. באיזו תוכנית מלפני שנתיים שאלו מישהי אם הקשר שלה עם ידיד שלה כולל יחסי מין. התשובה הייתה "אבל אנחנו בשנת 2006 כבר", כאילו זה משהו בסדר לשכב עם כל אדם שמכירים. תפתחו רגליים בפני מי שצריך ותהנו

Crazy Bee

New member
המסקנה היא ש- 4 בנות לא מייצגות ../images/Emo13.gif

יש לא מעט בנות ואני חלק מהן שיבחרו את הבחור הנחמד והחביב ויהיו מאוד שמחות

yaeli008

New member
אז כניראה הבירה השפיעה עליהן.

וואו, איזה בולשיט, בחיי. "מניאק"? הרי סבופו של יום הבחורה רוצה אהבה, חום, פרנטנר, לא? ניחא היית אומר שהן מחפשות בחור אטרקטיבי [ חתיך, חכם, עשיר, חברותי] אבל מניאק? [ וזה לא קשר למגזר ממנו אני באה. הכמיהה לאהבה היא מגמה על- מגזרית] ועודבר לגבי הקורס הזה- למה לא בעצם? מה יש להפסיד?

amitk80

New member
הקורס נקרא

קורס טבעיות לגבר. שמעתי שזה אחלה קורס דווקא. כן צריך להיות קצת מניאק עם בחורות (הילד הרע - לעשות קצת negging (עקיצות)) אבל גם להיות הילד הטוב (בעיקר להיות רגיש ולדעת לתמוך שצריך). הכל בסופו של דבר צריך להגיע מ state חזק (טבעיות)... זה משהו שהוא נרכש במשך הזמן

amitk80

New member
אני שמח

לשמוע שאתה מופתע לטובה. להבא אל תשפוט אנשים (שאפילו לא ראית) לפני שאתה מכיר אותם. לא מנומס.. בן זונה של קורס.

אנשים, אתם לא רצינים..

בחורה היא בסהכ בחורה, היא לא איזשהו יצור מכוכב אחר שצריך לדעת אל לגשת אליו ואיך לתפעל אותו. הבנות הן בערך כמונו, רק בלי הדבר הזה בין הרגליים :)

בחורה היא לא בסה"כ בחורה...

בחורה היא יצור מושלם...
ויש עוד כמה דברים שמבדילים בין גבר לאישה, אלא אם כן תועיל בטובך להגיד לי איפה אתה קונה את החזיות שלך?

amitk80

New member
מה מבדיל בין גבר לאישה

זאת סוגיה מעניינת אירנה... ובכלליות בחורות הם אנשיפ כמו בנים, רק שהן מסכנות כשהן יולדות...

tutiris

New member
מסכנות שהן יולדות?!

וואו- מזל שהנשים זכו בזה. אומרים שזו החוויה הכי מדהימה שקיימת. נכון, זה כואב ללדת, אבל לדעת שהילד שלך יצא ממך... (ולא, התשובה שלי לא מרמזת על כל כוונות לזמן הקרוב).

stkachov

New member
בשוק... לא?

ואל תגידי שלא... כי זה יהרוס לי את הרעיון למתנה ל 8 במרץ...

למעלה