תפיסה מוטעית, גם אם היא שייכת לרוב ולסטנדרט
נשים הורגים חרקים כשהם בניגוד אינטרסים קיומי איתם. אני לא חושב שיש אנשים או ילדים שיוצאים ליום השמדת זבובים או נמלים ככה סתם כי בא להם. אני לא מתעלם מזילות החיים שילדים מיחסים לחרק, אגע בזה אח"כ. שלב הבא כלבים וחתולים ?! כמובן, הם כבר אוכלים עוף ופרה, אז למה שהם יראו הבדל בכלל ? זו ההקדמה, בא נחזור להתחלה להבהרה. אנשים הורגים חרקים מתוך ניגוד אינטרסים קיומי. כלבים וחתולים מתוך זילזול בערך החיים, אופייני לאוכלי בשר שהםם הרוב בעולם, קובעי סטנדרט לזילזול בערך החיים. אתה טוען שלא כולם הורגים כלבים וחתולים, טעות, כל הציבור משלם על השמדות בתחנות ההסגר מה לגבי אלה שעושים זאת ביוזמתם ? כאן בדיוק תפקידנו, כי אם לא נטפל בהם בגיל הזה נשלם את המחיר החברתי כשהוא יהיה פושע ואנס. כל המאבקים קשורים זה בזה. פמיניזם דורש חופש אבל רק למי שמסוג אישה ? או שפמיניזם טוען שעקרונית אסור לנצל חולשות בגלל הזכות לחופש ולשיוויון ? הרי שלא יתכן שאישה תרצה שיוויון אבל תנצל ותתעלל במי שיותר חלש ממנה, זה נוגד את עיקרון אי ניצול חולשה. אישית אני לא מאמין בפמיניזם ללא צמחונות. כל המאבקים קשורים זה לזה, בכולם מדובר על זכויות לחופש ולשיוויון. החולי החברתי הוא ניתוק הקשר ביםן המאבקים ואכילת בשר, ניצול החלשים ע"י החזקים, שפיטה לפי שונות. והשונים ביותר, החלשים ביותר הם בע"ח. כל החולי החברתי נובע מכך. אנשים מזלזלים בערך החיים של החלשים ביותר, מה זה כבר לעלות מדרגה ולפגוע גם באנשים. תפקידנו לפתוח עיניים ולתקן את השוליים לפני שיפנו לאונסים. להפיץ צמחונות ורגישות לחיי הזולת. כל המאבקים קשורים, חופש ושיוויון. נראה לך שלא כולם נופלים להטרדות, אבל זה אחת מאחת בעניין ההטרדות, תקיפה זה אחת משלוש. '