קורס העשרה 06

ברכות..

ברכות לסניף זכרון שזכו בשרימכבי! כל הכבוד! וכפ"שניקים כל הכבוד גם לכם! בשבילי אתם תמיד מספר אחת! מישהו כבר חזר מהקורס?

pitaman

New member
תמונות מקורס העשרה

אם אפשר להעלות תמונות מהקורס זה יהיה ממש מעולה, בעיקר התמונות מהים, אבל גם משאר הקורס. ד.א.- אני ממש נהניתי, כל הכבוד לצוות

יואוווו

ווואאאאיייייייי היה קורס ענק!!! כל כך נהנתי!! אז נכון שאתמול זכיתי להתקלח והיום ישנתי בלי חרקים ... אבל אני כבר מתגעגעת ..אז תודה לצוות המדהים עשיתם עבודה מעולה! נ.ב למרות שזכרון זכו(כל הכבוד!!
) תדו שנתניה היו מקוריים ברמות שנה הבאה הגביע שלנו

anat135

New member
זכרון זכו!?!?!?!?

יואווווו סניף של מלכיייםםםםםםםםם סניף זכרון שולטטטטטטטטטטטטטטטט באמת באמת?!?!?!?! יוווווואוווווווווו

zapboy

New member
נתניה

חחח האימפריה עוד תחזור מי זה אגב מסניפי היקר? וכן, היה לנו קטע חזק והרבה אמרו שהיה הכי טוב אבל הטוב יותר מנצח וברכות לזכרון:) והיה קורס פשוט מדהים הכי כיף בחיים שלי בן כהן. נתניה.

idanshaf2

New member
קורס העשרה 06

משהו משהו משהו אש
אז חזרנו מהקורס.. שהיה ממש מוצלח.. אני אישית מאוד נהנתי ואני בטוח שגם אתם. מקווה שעברתם שם פעולות טובות ולקחתם הרבה. מקווה שהסדנאות היו טובות ושקיבלתם כלים חשובים. אז תיקחו את מה שלמדתם ותפיצו את זה בסניפים.. בכל מקרה זה שירשור קורס העשרה.. תהנו בקשר לתמונות.. אני מקווה שבזמן הקרוב אני אקבל עותק של התמונות שצמח צילם וזה אומר בערך כל הקורס.. יהיה בסדר.... ביי אנשים וכמובן חג שמח!!!

SoulDancer

New member
היה מדהיייםם

היה לי ממש ממש כיף!!! השרימכבי היה כיף ההרצאות מרתקות.. האוכל
אה כן! ולא נקעתי בסוף אף רגל!! סתם אלרגייה מטומטמת
חחח קיצר אחלה דרך לצאת משגרת הלימודים והיה מאוד כיף לחזור להיות חניכים=) המון תודה לצוות!

היה מטורררררף

היה פשוט מעולה!!!!! הכי כיף בעולם! נהנתי ממש הרבה:) וזה גם תרם לי מלא! אבל רציתי להעביר א"ג בוקר אבל לא נורא...

נוקלה

New member
מחלקה 6- בגי ויוסי טרור אימה וכבוד

כל מי שבמחלקה 6- בגי ויוסי טרור אימה וכבוד אז ההודעה בשבילו... היי זאת נועה (מכבים) ורציתי להגיד שאם יש פה אנשים מהמחלקה השולטת שלנו שיביאו לי מסנג'רים/ אייסי/ מיילים/ פלאפונים/ טלפונים וכל דבר אחר שיכול לשמור עליינו בקשר... ואם יש לכם כאלה גם של אחרים מהמחלקה תביאו גם!!! אוהבת המון ומקווה שנתראה מתישהו... נועה..
...

yaelhr

New member
יייייווו קורס העשרה!!

היה ענק
הייתה לי מחלקה ענקית, עם המדריכים הכי שווים
(יוסי ובאגי כפרות..) שרים מכבי היה מעולה! (למי שהיה, אנחנו היינו אחד לפני אחרונים, סניף מודיעין, עם האפרו והמשקפי שמש
) ולגדרה היה מגיע לזכות
למרות שזכרון דפקו גם כן הופעה.. הסדנאות מעולות.. אבל ברצינות, ובלי להתחנף למנהל הפורום, מתודות מחנאיות הייתה הסדנה הכיהכיהכי! והעברת אותה מצויין! אז באמת כל הכבוד לך,וגם ליויו החמוד
. (אגב, אני הייתי בסדנה האחרונה שלך, עם כובע סנטה קלאוס ורוד, למקרה שתזכור
) וחוצמזה, המסדר האחרון בים היה כל כך כיף, והמרתוני שש-בש וקלפים שהרבצנו עד איזה 3 בלילה היו ענקיים!! ובאלי שוב
אז נסכם את זה ככה, היה מעולה, ואני מחכה לתמונות.

idanshaf2

New member
תודה רבה... ../images/Emo9.gif

שמח שנהנת... מהקורס בכלל ומהסדנא בפרט.. את הקרדיט לסדנא יש להעביר ליויו הוא בנה אותה.. ואני מקווה שאני אעלה אותה פה בקרוב למי שרוצה לקחת משם רעיונות או מתודות... בכל מקרה.. שמח שנהנת!!! התמונות יגיעו בקרוב

noa sela

New member
קורס האשרה 06 משהו אש!

קורס האשרה היה ממש כייף מי שלא בא בראסמי הפסיד ובגדול
.... יש כל כך הרבה לספר והרבה כוח אין לי! =\... וזכרון כל הכבוד שיחקתם אותה בשרימכבי!... נ.ב.. שבי שולט
חחחח וחבוב
, ערכים זה סקסי
חג שמח!

טוב, זה מה שאתם רוצים? אז בסדר...

קדימה, שפכו. כמה אתם רוצים בעבור ניתוח מוקדם להמרה מחניך לבוגר? נכון, זה לא מקובל, אבל אני מוכנה לתת הכל. הכל. מה אתם רוצים? את הכסף שלי? את הכליה שלי? את אמא שלי? הכל ביחד? קחו, קחו, רק תנו לי להיות בוגרת, גם אני רוצה קורס העשרה!!! :'(. (הבהרה: הקטע לעיל הוא תוצאה של קנאות רגעית. אבקשכם להתעלם מכל הנאמר בו, תודה.)
בכל אופן, היה בסוף מפגש?

למעלה