קורס העשרה 06

assafein

New member
לא נראה לי...

אני נראה לי היחיד שבא עם סרט סגול והציק לעידן בזמן שהוא תוקע בזנ"טים

assafein

New member
היה מגניב עד ש... ../images/Emo7.gif

כן... עד ששברתי את הרגל
אז אני והשטויות שלי+ מוכשרות אדירה וגומה בדשא הצלחתי לשבור את הרגל ולבלות עד היום לפני צהריים בבית החולים
מקווה שהיה כיף בקורס, ומאוד חבל לי שלא הספקתי להיות בסדנאות
לא נורא.. יעבור... עכשיו אני רק מקווה לצאת למחנה קיץ

אסף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שמעתי מה קרה לך וחטפתי את השוק של החיים.. איך אתה מרגיש? זה יעבור? אמרו לי משו שזה ישאר לתמיד... /-: פלייז.. תפרט על מצבך. קבל את תנחומי על המכה ואת איחולי ההחלמה המהירה שלי. מתגעגעת.

idanshaf2

New member
מה זה היית אתה??!?

שמעתי שפינו מישהו לבית חולים עם רגל שבורה אבל לא ידעתי שזה אתה... אתה בסדר?? זה באמת משהו רציני??? טוב תרגיש טוב וחג שמח

assafein

New member
טוב, אז אני יכול למשכן את הרגל../images/Emo6.gif

אז הסיפור המלא הוא... רציתי להחליק על הדשא איפה שהיה השרים מכבי, והרגל מצאה לה גומה קטנה
אחרי כמה שעות התברר שזה שבר וקרע ברצועה.... אל תבהלו זה לא כזה כואב... במיוחד כשיש "מורפיום" בבית חולים
אההה, כןןן וגם עברתי ניתוח, ששם זה העלה לי בהרבה את שווי הרגל ברגע שהפלטינה נכנסה
ובקרוב אני אגיע לפעולות על קביים/כסא גלגלים ויהיה מגניב
אז חג שמח לכולם!!!

אומאגד. מסכככן. ../images/Emo10.gif

תרגיש טוב. רק בקרוב תגיע על קביים...? או תמיד? ולטיול חניכים (פסח) אתה תצא? כי.. אני רוצה לראותותך
מתגעגעת ותרגיש טוב טוב טוב טוב טוב.. וחג מושלם שיהיה לך.

assafein

New member
לטיול בטוח לא....

מקווה שלמחנה אני אגיע.. וכמו שאמרתי לשלומי... על ה-ב' אני לא מוותר8-|

anat135

New member
פיי תיהיה בריא!

שולחים אותך לקורס העשרה ואתה חוזר ככה.. חח תיהיה בריא..

אאוווף. ../images/Emo10.gif

תרגיש טוב
החלמה מהירה. תהיה חיובי ואפוטימי והכול יעבור מהר

SoulDancer

New member
חח

כששלומי הסיע אותי לבית חולים אז הרופא הסתכל עליו [עם החאקי] וישר אמר "עוד פעם אתם?!" חח קיצר מכבי צעיר עשו רושם לא טוב בבית חולים
מקווה שתרגיש יותר טוב=)

assafein

New member
זה היה רופא רוסי כזה???

או שזה היה הזה עם המשקפיים... בכל מקרה, באמצע הלילה נסעתי לתל השומר אז לא יכלתם לפגוש אותי

idanshaf2

New member
גלריית קורס העשרה 06

כל מי שיש לו תמונות מהקורס מוזמן להעלות אותם לגלריה שנפתחה במיוחד בשביל זה... פשוט לחצו בשורה למעלה על "גלריות" והיכנסו לגלריית קורס העשרה 06 והתחילו לשתף תמונות!!!

למעלה