קורס העשרה 06

kuzi19

New member
היה מטורף!!

ממש נהנתי בקורס העשרה הזה!! השרימכבי היה חזק ביותר-מזלטוב זכרון באר שבע שיחקתם אותה סניף שלי חולה עליכם!! אם יהיה אפשר הייתי שמח לדבר בפרטי עם אחד ממארגני הקורס על הסדנאות יש לי משוב קצר בשבילכם, למרות שהקורס התנהל ברוח טובה, למרות השיחות. מדברים על תמונות? עידן תארגן בבקשה תמונות מיויו, מה שאני יודע הוא צילם המון, בעיקר בים גם איזה סרטון. תמונות יגיעו ממני בקרוב חפירה שלי באהבה =] משה קוזי

kuzi19

New member
אההה שכחתי

באמת שכחתי להגיד ששביעיות זה סקסי!!!!!!!

Yoyopoleg

New member
תמונות מהקורס

הן לא אצלי. לצורך העניין הן אצל תומר. ברגע שנקבל עותק הן יועלו לפורום. -יויו

היה..

היה ממש ממש ממש כיף.. נהניתי מכל רגע ורגע אבל בתכלס לא למדתי שום דבר חדש.. זה לא באמת העשיר אותי כמו שזה היה אמור אבל לא נורא..בכל זאת מאוד נהנתי..

idanshaf2

New member
איזה סדנאות היית??

חבל לי שאת לא מרגישה שהועשרת... אולי לא לקחת את הסדנאות הנכונות. בכל מקרה אני מאמין שגם בסדנאות שהיית בטוח למדת משהו.. אם תחשבי על זה טוב אני בטוח שתגלי כמה כלים טובים שלמדת ותוכלי ליישם בסניף...

הייתי ב..

הייתי בחשיבה יצירתית,פיתוח עצמי, חשמל וגז והעברת מסר. וזה לא רק אני לא הועשרתי דיברתי עם מלא אנשים ובתכלס כולם אמרו לי שהם לא הועשרו בשיט וכאלו שהיו בשנה שעברה אמרו ששנה שעברה הם באמת למדו דברים חדשים והשנה שום דבר לא חדש להם..

idanshaf2

New member
אז קודם כל...

שווה להעביר את זה לרכז\ת שלך כי ביום חמישי יש ישיבת הפקת לקחים וחשוב שהוא יעלה את זה.. דבר שני... נושאי הסדנאות נבחרו על פי צרכים שעלו מהסניפים.. כל רכז הביא את הבעיות או הדגשים שחשוב לו להעביר לסניף שלו וככה בנו את הנושאים. רוב הסדנאות נבנו על ידי אנשים מקצועיים שמבינים בתחום. אני אישית חושב שהסדנאות היו מקצועיות וטובות מאוד.. מה אנשים לקחו מהם.. זה אינדבידואלי

למעלה