סטטיסטיקה? אני לא ראיתי שום נתונים עקביים
על סטטיסטיקה. כל אחד שמדבר על זה נותן סטטיסטיקות שונות ומשונות בהתאם לאג'נדה שלו.
מה אכפת לי מי מוגדר פליט בדיוק לפי החוק הבינלאומי ומי לא בדיוק כי הוא עבר דרך מצריים? אנחנו מדברים על בני אדם. המדד צריך להיות מי חייו בסכנה בארץ המוצא שלו ומי לא. מי יכול ורוצה לעבוד ולחיות כמו בן אדם ומי לא. למיין את האנשים לפי זה, ואז לתת להם הזדמנות הוגנת.
סתם מהגרי עבודה בהחלט אפשר להעלות על מטוס ולהחזיר הביתה.
סטטיסטיקה? אני לא ראיתי שום נתונים עקבייםמבלי להיכנס לויכוח שלא קשור לפורום בנושא
בוא רק נגיד שחטאה הגדול של המדינה הוא שאינה מיישמת את חוק הכניסה לישראל ומטילה על עברייני ההגירה את עונשי המאסר והגירוש הקבועים בחוק.
החור הבינ"ל?
לפיו אם היינו מדינה בעלת גבול עם סודן או אריתראה אולי היה קייס כלשהו. בפועל, ואני יודע דבר או שניים במשב"ל האמן לי, לא מדובר בפליטים על פי האמנות הבינ"ל. הם הגיעו אלינו ממצרים.
גם לו היו פליטים, האיסור על גירושם לא כולל איסור על המדינות להחזיקם במקומות סגורים (אלא "שחרורם" לרחובות), ובטח ובטח לא כולל חובה למתן אישורי עבודה.
לפני שאתה בולע את כל הלוקשים שארגוני סיוע למיניהם מנסים למכור לך, תלמד משפט בין לאומי. תראה מה המצב המשפטי.
בכל מקרה, מאחר והסטטיסטיקה על פשעים אכזריים ולא אכזריים שמתרחשים במקומות האלה מראה בבירור אחוזים עצומים של אוכלוסיה זרה, אין אלא לקבוע שהאוכלוסיה הזרה (ולא משנה מאיזה סיבות), היא הגורם לה. כל סיבוב של הנתון הזה מהווה בעצמו גזענות.
על סטטיסטיקה. כל אחד שמדבר על זה נותן סטטיסטיקות שונות ומשונות בהתאם לאג'נדה שלו.
מה אכפת לי מי מוגדר פליט בדיוק לפי החוק הבינלאומי ומי לא בדיוק כי הוא עבר דרך מצריים? אנחנו מדברים על בני אדם. המדד צריך להיות מי חייו בסכנה בארץ המוצא שלו ומי לא. מי יכול ורוצה לעבוד ולחיות כמו בן אדם ומי לא. למיין את האנשים לפי זה, ואז לתת להם הזדמנות הוגנת.
סתם מהגרי עבודה בהחלט אפשר להעלות על מטוס ולהחזיר הביתה.